Nu får det vara nog!

Jag orkar inte vara lat längre, nu måste jag göra något. Idag är jag uttråkad, har ett paket som jag gick iväg för att hämta förut, men kom på när jag stog där att jag inte kan hämta den förrens klockan 16. Smart ju.

Jag har ju faktiskt rund 300 bilder att redigera så jag håller på att importera dom till Lightroom, måste ven göra en present till Kim som fyller år om 1 vecka.



Jag sa ju att jag skulle skriva varför jag låg på sjukhuset i söndags.

Jag lagade mat sent, runt 8. Och jag lyssnade på musik, dumt för jag var inte koncentrerad, så jag tog på plåten som precis stått i ugnen, så ont gjorde det. Så när jag höll på att äta så började jag få ont i fingrarna som jag brännt inget med det. Men jag märkte att jag fick ont i tummen  på andra handen, konstigt tänkte jag - jag rörde inte plåten med den handen, men jag tänkte inte mer på det.

Men så fick jag ont i läppen, väldigt kontigt tänkte jag. Det gör ont i underläppen, varför gör det ont i underläppen?!
Och jag kände att läpparna började svullna och fingrarna med. Jag vart lite rädd, men inte så mycket för jag ar svullnat upp förut.

Sen gick jag till badrummet för att se i spegeln och jag såg att bröstet var helt illrött. Och då började det klia i ansiktet och axlarna och ryggen men när jag kliade så sved det. Då ringde jag mamma som jobbade, hon jobbar på 21:an (psyket)
Hon var inte där utan han som svarade sa att hon skulle ringa upp.

Då mådda jag väldigt illa, så pass illa att jag var tvungen att gå till badrummet. Sen ringde mamma och frågade lite och frågade om jag kunde komma dit.

Så jag begav mig ut, jag var lite yr. När jag hade gått ner för alla trappot så ade jag hjärtklappning, underligt.
Och jag hade problem att cykla, jag kunde inte ha den vanliga farten och jag kunde inte cykla rakt. Och jag vart väldigt anfådd.

När jag kom fram till sjukhuset så spydde jag ut allt jag hade i magsäcken. Jag gick sen in och träffade en läkare, då var det inga problem.
Han sa att det var nog ingen fara eftersom att det inte var något speciellt som höll på just då.

Men precis efter han sa så så vart jag jätteyr och svimmade näsatan, jag kunde varken se eller höra något.
Jag fick några piller. Jag blev otroligt trött.
Jag fick då gå och lägga mig. Jag kunde inte riktigt gå. Jag var helt borta, det var som om att jag ade druckit för mycket sprit.

Så efter typ 2 timmar fick jag mer piller och jag mådde bättre, men jag hade röda prickar över hela kroppen. Efter en dryg timma fick jag åka hem.




Vi får se vad provresultaten säger. Senare idag ska jag till apoteket och bli fattig på piller och sprutor.
Läkaren sa igår att det kan ha varit nässelutslag, och till 99% utav fallen så är det ingen fara, men 1% kan vara probelm, och det verkade som jag skulle ligga på den 1% eftersom att jag fick problem att andas.

Så jag får se.

Läkaren



Jag har nyligen kommit hem från läkaren, gjort ett blodprov för att ta reda på vad jag är allergisk emot.
Nu har jag bara slöat i 3 dagar, måste skärpa mig. Snart allefall. Nu ska jag se på gårdagens One Tree Hill och mumsa på ost tortilla chips.



Föresten så har jag helt fastnat för Katy Perrys nya platta, Teenage Dream. Älskar den! Det enda jag lyssnar på just nu.


Jaret @ the hospital

Just nu ligger jag på sjukhuset. Berättar varför imorgon.

Igår

Igår kväll var jag väldigt arg, över att jag inte fått min lön vid rätt tidpungt. igen.

Och jag har räkningar som jag ligger efter med, nu när jag tänker p det så är jag fortfarande arg över att jag inte fått min lön.

Jag ska ringa honom idag, för så här får det fan inte gå till! Det är inte mitt fel! Det är dom som är oprofessionella! JAg str mig så jäkla mycket, på måndag går jag och skriver upp mig på arbetsförmedlingen så jag får pengar av soc.

Jag orkar fan inte mer.

argh!

JAG HATAR MITT LIV, idag.

Fotografering!!!!

Idag ska jag äntligen ut på en fotosession! Var så jäkla länge sedan! Jag har inte fotat sedan jag var i London.
Ut till gränsö med hunden, skulle ju vara kul om man hade en modell, men det har jag ju inte.

Lägger in bilderna sen.




Förensten så måste jag göra en ny header! Jag bor ju inte i London längre.. Det är ju bara önsketänkande att jag är kvar där, fast det jag älskar är ju inte kvar.. Förutom staden då, älskar London. Saknar tiden där som fan!

Rösträtt.

Jag är ju över 18 och har rätt att rösta, så det ska jag göra allderes straxt.
Miljöpartiet blir det för min del.

Jobba.

Jag ska snart iväg och jobba, något jag verkligen inte vill göra. Jag vill inte hålla på med det här jobbet, jag vill bara hålla på med fotografi. Är det för mycket att begära?
Tydligen. Men jag måste ha ett jobb så jag kan köpa en ny kamera.

Men det tar emot. Varje morgon jag ska jobba så önskar jag bara att jag slipper, det är inte att jobbet är så tråkigt det är bara inte det jag vill göra med min tid. Jag har andra planer.

Tarot

Jag är väldigt intresserad av religonen Wicca är också insatt i det, Wicca är en väldigt öppen religon som är lite som ett buffébord där man får ta vad man vill ha.

Så en del av in religon är spådom i tarotkort, jag köpte hem mig ett kit igår.



Så just nu läser jag för fullt för att lära mig vad alla kort betyder.

SHIT!

Jag har varit grymt dålig på att uppdatera nu! Men jag har inte haft så  mycket att göra. Ag obbaade hela helgen, as sur på min chef föresten, han är en oprofessionell idiot.


Jag laddade in de flesta bilder från produktfotograferingen igår kväll som kommer nu.

















Mobilblogg - Produkt fotografering.

Idag har jag gjort min första produkt fotografering för en blogg, håller på att redigera bilderna just nu. Lägger upp bilder när jag har tillåtelse. Har ju varit lite inaktiv dom senaste dagarna, det är för att jag håller på med ett nytt projekt, lägger upp en sneak peak lite senare.

Mobilblogg - På fest!

Här var'e 50-års fest!

RSS 2.0