Jaret Ray..

.. laddar inför utgång ikväll men känner att hon har använt sina fötter för mycket dom senaste dagarna då hon jobbat, så hon gör vad hon kan för att bli av med det onda..

Go' morgon

Snart dags att ta sig till jobbet, jag har bara sovit 3 timmar dock, men konstigt nog brukar jag vara piggar när jag sovit 3 timaar än när jag sovit 8 timmar. Jag somnade allafall runt 3 och typ kvart i 4 vaknade jag av att Effie skällde som fan för tidningen kom då.. Visst det tog inga tider att somna om men allafall.

Vad mer? Jo, Angel rigde mig på skype när jag vaknade också, han tyckte jag skulle somna om eftersom att jag lät så trött, men det går inte gärna, eller om jag inte skulle behöva sån tid för att göra mig i ordning skulle jag ju kunna sova längre, men icke sa nicke, jag behöver min tid.

Idag är det hela dage som gäller, och Örjan ringde precis så jag ska gå ner nu, Ciao!

Jahopp..

Nu har det ju nästan gått 4 dagar igen..

Det gör ju inte jättemycket för jag har igentligen inte gjort något speciellt. Örjan har varit lite fram och tillbaka när det gäller jobbet, han hade frågat förra veckan om jag kunde jobba på lördag, och självklart kunde jag det. Men i tisdags ringde han och frågade om jag kunde jobba på söndag istället, visst.. inga problem. Sen ringde han igår och frågade om jag kunde jobba lite extra idag, och igen inga problem.. Jag skulle ha haft en stor chatt på Skype med dollsen, men jag väljer faktiskt mitt jobb över mina vänner.
Sen frågade Örjan idag på vägen hem om jag ändå inte kunde jobba lite på lördag, men bara dagen då, självklart kan jag de.
De pengarna bara rullar in denna vecka, skönt blir det i slutet av månaden.

Vad har jag mer att säga? det blir utgång på lördag, vi får väll se hur länga jag är ute, börjar ju jobba halv 8 på söndag.

Jag glömde nästan säga att jag förstört min mobil totalt, eller igentligen är det inte mitt fel. Mobilen låg i väska tillsammans med en tub bedövade gel som jag har ifall jag skulle bränna mig på jobbet, och det hade visst gåll hål på den tuben, så min mobil vart dränkt i gelen, den funkar inte alls. Så får se om jag ska försöka få den lagad, men känns som att det kommer bli dyrt, kanske skaffar mig en ny istället, men då måste jag igga och betala på 2 abonnemang igen, vart ju precis av med det.
Få fan fyndera på det ordenkligt.
Om jag nu ska köpa en ny mobil så blir det en Sony Ericsson X10 Mini, http://butik.telenor.se/DefaultFullWidth.aspx?cId=TerminalView&catId=Terminal&pId=SonyEricsson%20X10%20Mini

4 Dagar

SHIT!! Det har gått 4 dagar sen jag bloggde senst, fast det är ju inte så konstigt, har inte haft något att göra och mitt humör har inte varit på topp, vädret gör allt skit tråkigt! Men idag är jag inte så trött, ikväll har jsg beslutat mig för att gå på bio, ensam faktiskt, ska se Shrek.

Vad ska jag göra med idag? Inga större planer, just nu håller jag på att bränna ut en massa fimer från datorn, men jag ser att jag måste köpa nya skivor, dom tar slut när som helt.

Jag hade agordnt ett stort chatt på skype emellan folket från EF, skulle haft det igår men då beslutade sig visst folk om att det inte var en bra idé, så Yuki tyckte vi skulle ha det på torsdag istället, hon tog min grej gör mig inte jättemycket men lite.


Jobb

Jag har haft en bra dag på jobbet, jag jobbade med Lisa, vi kommer mycket bra överens, visst jag komer överens med alla.
Jag fick även skriva in mig i pärmen så allt är lagligt och så, fick även betalt för förra veckan, svart blev det. 100 kronor i timmen får jag, inte dåligt.

Jag har haft en lång konversation med Andrea om Nozomi för det mesta, inget som jag riktigt kan gå in på här.
Jag har känt på sistonde att jag tagit lite avstånd från alla min kompisar från EF, men jag beslutade mig då att försöa angårdna ett stort chatt med alla, så jag skrev ett meddelade på facebook, alla har inte svarat, Nozomi har inte svarat, jag vet inte vad det är med henne, hn är väll väldigt upptagen, vi får väll se om hon joinar eller inte. Alla andra är alla fall pappa på det, skönt att höra! Jag är även pepp! Fast jag vill ju verkligen ha med Nozomi, det är väll henne jag vill prata med mest av alla.. Vi får se hur det blir med det.

Imorgon blir det jobb hela dagen, halv 8 till någon gång efter 8.

Fuck off!

Du ska skita i hur jag gör saker! Du ska skita i vad jag har för kläder! Du ska skita i vad jag säger! Du ska inte försöka kontrolera mig! Du ska låta mig göra saker på mitt sätt för jag är min egen person! Jag skiter fullständigt i vad du tycker så du kan bara hålla käften!!

Jag pallar inte mer! Detta har pågått allt för länge och jag vet inte hur länge till jag orkar med det! Tillslut kommer det gå överstyr och allt kommer försvinna. Varför kan du inte bara låta mig vara och låt mig leva mitt liv!!! Far åt fan med dig!

Jobb

Idag ska jag iväg och jobba, eftermiddaga pass, jag tycker det är väldigt skönt att jobba eftermiddag, man får sova ut. Jag skulle ha jobbat eftermiddag imorgon med men för det var redan folk på förmiddagen men chefen sa att jag kunnde gärna köra förmiddags passet med, fan, 13 jävla timmar, jag kommer dö! Eller nä, det kommer jag inte, jag har ju gjort värre.
Jag kommer ju få jobba med Lisa idag, vilket är bra.. Jag gillar Lisa.

Det kommer bli värre nästa vecka för då ska jag jobba både för -och eftermiddags passen och sen har chefen bett mig jobba på lördagn med, vet ej vilka tider. Det lär nog bli roligt.

Då måste jag göra mig fin nu :P




Test



http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#a3


Jag gjorde detta test, och nästan alla stämde.

1. Skriv namnet på någon av motsatta könet.
- Andrea.
2. Vilken är din favoritfärg: röd, svart,blå, grön, gul?
- Svart.
3. Skriv den första bokstaven i ditt namn.
- J.
4. I vilken månad är du född?
- November.
5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit?
- Svart.
6. Skriv namnet på en person av samma kön som du.
- Nozomi.
7. Vilket är ditt lyckonummer?
- 37.
8. Föredrar du Sydney eller Brisbane?
- Sydney.
9. Föredrar du en sjö eller havet?
- Havet.
10. Skriv en önskan (realistisk)
- Modefotograf i N.Y.

SVAR:

1. Du är förälskad i denna person.
- Inte sant, en nära kompis.
2. Svart = du är konservativ och aggressiv
- Kan jag inte påstå att jag är!
3. A-K - Du har en massa kärlek att ge i de förhållanden du får under ditt liv
- Helt klart sant!
4. Okt-Dec: Ditt kärleksliv blir tyvärr inte speciellt bra, men med tiden kommer du att finna din soul mate.
- Jag kan hålla med om det.
5. Svart: Ditt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till det bästa för dig och du kommer att vara glad över förändringen
- Låter bra de.
6. Denna person är din bäste vän.
- Sant.
7. Detta är hur många nära vänner du kommer att ha under ditt liv
- Det låter ju inte helt dumt det.
8. Sydney = Du föredrar äventyr
- Absolut sant.
9. Havet = Du är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds
- Sant.
10. Denna önskan kommer att gå i uppfyllelse
- Vad mer kan jag önska?

Dödens trött!

Igår så ficka jag börja vid 7 allafall, så det blev bara 4 timmars sömn. Men Örjan skickade såg till att en taxi kom och hämtade mig och och tog mig till jobbet. Det var en heldag, och det var jävligt lugnt, alla var ju på vis. Till eftermiddagspasset kom en tjej som bara hade jobbat 1 gång för typ 2 månader sedan, så jag vis visa henne hur man skötte saker, inte dåligt när det bara är min första riktiga dag.

Eftersom att nästan inte kom så bestämde vi oss för att stänga tidigare. Men Örjan blev lite dragen där på kvällen, jag har bara sett honom dricka några folköl, fast jag såg senare att cognac flaskan inte stog på samma ställe så jag antar att han gått och smuttat lite på den, men vad vet jag lixom..

Så när vi skulle låsa så hittar han inte nyckeln, så jag och Erika får springa runt i hela restaurangen för att hitta den, men det är fan omöjligt! Så typ efter 30 minuter så provade vi nykeln som hängde på en spik på väggen som vi hade fynderat på länge om det var rätt, och klart var det de! Så då äntligen fick vi dra oss hemmåt.

Hemma var det fest, men jag orkade ju såklart inte dricka, hade jag gjort det hade jag nog smnat rätt fort.
Så när dom gick härifrån vid 10 så tog jag först något att äta och sen gick jag och la mig, jag somnade väll vid 11 och blev väckt av telefonen vid 1, det var johan som stog utanför och ville komma in.

Det var ett jävligt roligt sätt att vakna på, för jag hade somat på något jäkla vänster så att min högerarm hade somnat, så när jag vaknade var det svårt att röra den. Först när jag vaknade så var jag inte säker på var ljudet komifrån, första stängde jag laptonen, men det var ju inte den, då fattade jag att den var mobilen, men jag var tvungen att tända lampan först och sen svarade jag i mobilen, fan det var inte lätt att göra med en arm som inte riktigt funkar.
Men det gick.


Sen ska jag iväg och jobba i affären också, hur ska jag orka det?

Första dagen..

Idag var det första dagen på jobbet, jag va lite närvös men inte så farligt. Jag kom bra överens med alla tjejer, men kommer ju inte jobba med dom någe speciellt eftersom att jag kör när dom är lediga.
Men Örjan, chefen, sa att jag skulle få betalt idag trots att jag bara provjobbade, och dt var ju snällt.
Imorgon skulle jag jobba från 07:00 till 20:00 men Örjan sa att jag kunde börja vid 10 istället. Sen är det fest på kvällen, om jag orkar, verkar inte så, inte om jag är lika trött som idag.

Men när jag serverade tallrikar så brännde jag mig rätt rejält(?), har värsta brännblåsan, så jag får ta på bedövande hela tin. Men det är ju inte som att jag aldrig brännt mig förrut.
Så nu halvligger jag på mig säng, rätt trött, var ju ett tag sen jag jobbade i restaureng(?).. Skönt att vara tillbaka.
Så nu ska jag bara ta't lugnt.


Angel

Jag har precis pratat med Angel på Skype, fan vad jag saknar honom. Jag har inte ens märkt det så mycket förns nu, visst jag visste att jag saknade honom men inte så här mycket, jag menar.. han är en utav mina närmaste vänner och en av de första jag lärde känna i London.

Och b.t.w. han saknar mig, och mitt hår :P tihi..


..

Oi Fuckfaces!

Jag är tillbaka efter en liten break, breaken var inte mitt val, jag har varit hos pappa och inte använt mig av dator.

Vad har vi gjort då? Inte så mycket, umgåtts och lite bad, men va fan, mer behöver väll man inte göra när man är ledig?

Förresten, i Måndags sökte jag jobb på stopp 33 utanför ankarsrum och han ringde igåtkväll och jag fick'et! Fan va kul! Jag ska jobba varje fredag hela dagen, imorgon blir det första dagen som jag ska provjobba då först! Jag är pepp! Jag har tagit fram mina kockkläder.. Härligt..

Okej, vad mer? Jo, ikväll kommer min morbror hit, han bor i Göteborg så jag träffar honom inte så ofta, alltid roligt.


Har skrivit en hel del till mina polare på facebook, känns som jag inte har pratat med dom på en halv evighet, det var faktiskt Angel som skrev till mig först, fan va jag saknar honom, och alla andra med såklart, men jag pratar ju konstand med Yuki och Andrea, så det är lugnt. Jag har varket pratat eller skrivit med Nozomi på 3 veckor! Och det märks fan att jag saknar henne, jag hade en dröm om henne inatt, jag drömmde att jag träffade på henne i en mataffär, vet inte i vilket land det var, ett stort tecken på att jag måste prata med na!


No Title



Missing you






I ain't missing you at all, no matter what I might say..




Norrköping.

Igår var det planerat att jag skulle åka till Norrköping med mamma för att träffa Nikki och Sussie, så runt 12 åkte vi. När mamma körde ut bilen så hade hon fått punka och hon har aldrig bytt däck och då fick man gå fram eftersom att jag gjort det, så äre när man alltid låter nån saker för en. Så det var bara att åka till däckfirman. Efter typ 20 min kom vi iväg till Norrköping allafall, eller smultronstället åkte vi till först. Kommer lite bilder senare. Sen åkte vi och fikade och typ snackade, vart även lite shopping på glitter.








Tänkte göra som alla och dra en dagens outfit, inget speciellt men allafall.

Jag har blivit utmanad..



Jag kastade köttbullar på
Snuten.
För att jag e så in i helvete sexig!

DITT STJÄRNTECKEN


Lejon - Jag kysstes med

Oxe - Jag hånglade med

Jungfru - Jag tog tag i

Fisk- Jag köpte knark utav 

Skorpion - Jag kastade köttbullar på

Skytte - Jag sprang naken med

Vattuman - Jag slog ihjäl

Kräfta - Jag snöpulade

Vädur - Jag körde över

Tvilling - Jag misshandlade

Vågen - Jag tafsade på

Stenbock - Jag slickade på




FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT FÖRNAMN


A - En ko

B - En fjortis

C - En paj

D - Min kusin

E - Michael Jacksson

F - Din fot

G - Min mattelärare

H - Dina pengar 

I - En mobiltelefon

J - Snuten

K - Datorn

L - Din flickvän

M - En clown

N - Din röv

O - En tomtenisse

P - Din pojkvän

R - Din moster

S - En psykopat

T - Långben

U - Ditt ex

V - En atombomb

Annan - En tandläkare




Vilken färg har du på din tröja just nu?



Gul - För att jag hatar mitt hår

Blå - För att jag e så in i helvete sexig!

Svart- För min familj tvingade mig!

Vit - För att jag skulle slippa skolan

Grå - För att jag skulle impa på min granne!

Rosa - För att jag är en sönderslagen häxa!

Silver - För att det är sånt jag brukar göra

Guld - För att jag slog vad med en kompis

Röd - För att jag tycker sånt är så jävla hett!

Grön - För att jag vill bli som farfar när jag blir stor

Orange - För att jag älskar att plugga

Bruna - För att min idol är Göran Persson

Lila - För att sedan bli gift

Inga alls - För att jag inte har ätit korv på en vecka

Massa färger - För att det är någonting jag alltid drömt om

Hemma igen.

Nu har jag precis kommit hem från Tina. Jag har lärt henne lägga in bilder på datorn (igen), och lärt henne lägga in bilder på facebook och även hur man taggar på facebook.
Så jag tog bussen hem och hoppade av vid Kvantum för att köpa Ben & Jerry's, ville köpa någon jag inte smakat, men när jag läser om dom andra sorterna så blir jag inte sugen, så jag tog en half baked.

Jag har tjafsat lite på facebook med en från London, det var så att Stepanie skrev något om fotbollen och någon annan skrev att vi skulle hejja på tyskland och då skrev jag till stephanie att tyskland hade fucking fuckfaces, och då kom en tysk kille jag typ känner och vart sur och skrev att jag skulle tänka på vilka jag skriver till. Vilket såklart jag vart lite putt på och skrev till honom att jag skrev till stephanie och att det var ett "inside joke" och att han inte borde ta det så personligt.
Fan, vissa kan inte fatta när man skämtar.

Skit sak samma, nu ska jag slå mig ner och se på något och äta glass, eller.. Kanske skulle ta lunch först? Är nog bäst det.

I'm back.

Jag är nu tillbaka i lilla Västervik. Jag hade ju bra sällskap på flygplatsen av Yuki & Ryoko, dom gick in innan mig och eftersom att det tog lite tid för mig  så vart det tydligen oroliga för mig, aww.
Allfall, pappa mötte mig i Nyköping på Skavsta. Sen åkte vi, vi tog en frukost på donken i Norrköping. Sen satte vi oss självklart i låång bilkö typ 2 km innan Söderköping som höll på igenom hela staden, tog typ 30 minuter minst!

Vi kom allafall fram till farmor tillslut. Stannade där över natten och igår åkte vi till stugan kom hem vid 8 ikväll och då drog jag och såg "eclipse" å bio.

Och det var en snabbredovisning av hemkomsten. PS. Jag var vaken i 41 timmar mellan fredan och lördag, trött som fan var jag.. DS.


So long London.

Jag kommer att sakna London, det kommer jag. Jag kommer sakna alla underbara tider jag haft här med mina vänner. Jag kommer sakna Conors lektioner. Jag kommer sakna att bo i storstad. Jag kommer sakna alla underbara människor. Jag kommer sakna atsmofären. Jag kommer sakna min värdfamilj, framför allt Daniel. Jag kommer sakna att kunna gå ut och festa varje dag. Jag kommer sakna att prata engelska varje dag. Jag kommer sakna tågen och tubes. Jag kommer sakna alla pubbar. Jag komer sakna att höra det brittiska uttalet. Jag kommer sakna Yuki som fortfarande är kvar. Jag kommer sanka att bli kallad hun och love utav alla människor, även dom man inte känner. Jag kommer sakna att vara speciell på grund av min hårfärg. Men det är bara småsaker. Jag kommer sakna allt!

Jag kommer ju komma tillbaka i höst för att hälsa på Andrea.




1 timma.

Om 1 timma kommer taxin. Ringde nyss. Så vad ska jag göra tills dess? Jag ska kolla på avsnitt av Kendra! season 1. Sen blir det en tripp till flygplatsen och om 12 timmar; Hem ljuva hem.


Bild från Patriks studeo när Tomoko blev tatuerad.

4 timmar..

Om 4 timmar kommer jag ringa efter en taxi som tar mig till flygplatsen.. Snart är jag hemflyttad igen. Vad händer sen? Vet inte än.

Okej det där var en löjligt rimmning som inte ens var planerad.


PS. Hungrig är jag, måste vänta 1 timma innan middag. Man äter otroligt lite i detta land, eller man och man, jag.

Dolls


That's it.

Jag har nyligen kommit hem från min sista dag i skolan, och det var en bra dag. Jag hade engelska med Conor, kunde inte bli ett bättre slut. Jag är så himla nöjd med allt jag gjort här detta år. Och mina betyg är inget att snacka om, asnöjd.

6 A
6 B
2 C



Nått som också är kul är att Conor bad mig komma och hälsa på honom nästa gång jag kommer till London, att jag ska!

Jag pallar inte.

Jag vaknade för 15 minuter sedan, 06:20. Jäkla ungar som skriker och en jävla säng som knakar varje gång man rör på sig, jag har nämligen inte ens en säng utan en sån där ihopvikbar säng, vet fan inte vad dom heter just nu. Och den knakar så jag tror jag blir galen.

Men det gör inget längre för detta var ju min sista natt här, för ikväll runt 10 lokal tid så åker jag till flygplatsen, så om 24 timmar sitter jag på mitt flyg och är påväg hem! Fan va gött!

Så vad ska jag göra min sista dag i London? Ingenting, har 1 lektion i engelska och se ska jag träffa Yuki, vi kommer ju ses på flygplatsen med eftersom att han och Ryoko flyger till Rom samtidigt.

Jag kommer även få veta hur det gick på mitt prov idag, alla tänk C2! Eller åtminståde C1! Om jag får B2 blir jag galen, jag kan fan inte få B2, inte möjligt. Jag är så ycket bättre än B2.
Vi får se, håll tummarna.

Vad ska jag göra nu då? Jag måste vänta typ 1,5 timmar för att få duscha så.. Vad ska jag göra, läsa mina dagliga bloggar och sen får jag väll se en film eller något.

I wish I could tell you.


For You

I never had to say goodbye
I should have known you wouldn't stay
While you were talking about our life
You killed the beauty of today

Forever and ever
Life is now or never
Forever never comes around

You never heard me break your heart
You didn't wake up when we died
Since I was lonely from the start
I think the end is mine to write

Forever and ever
Life is now or never
Forever never comes around
People love and let go
Forever and ever
Life is now or never
Forever's gonna slow you down

You'll never see me again
So now I'm gonna cry for you
You'll never see me again
No matter what you do
You'll never see me again
So now I'm gonna cry for you
You'll never see me again
No matter what you do




Never can say goodbye
No no.
 I never can say goodbye

Even though the pain and heartache
Seems to follow me wherever I go
Though I try and try to hide my feelings
They always seem to show
Then you try to say you're leaving me
And I always have to say no...

Tell me why
Is it so

Everytime I think I had enough
I start heading for the door
There's a very strange vibration
That pierces me right to the core
It says turn around you fool
You know you love her more and more


Tell me why
Is it so
Don't wanna let you go


I keep thinkin that our problems
Soon are all gonna work out
But there's that same unhappy feeling and there's that anguish, there's that doubt
It's that same old did you hang up
Can't do with you or without
Tell me why
Is it so
Don't wanna let you go

すてき

Dagen har varit jättebra. Provet gick bra, tror jag.
2 jättebra lektioner med Conor, han pratade om uttal och gav mig som exempel och sa att mitt uttal har ändrats helt och hållet och att jag borde komma på honoms pronounciation lektion som bevis på att det faktiskt går att ändra, fan va kul det är att höra.

Och det var inte mycket mer att säga om det, jag kommer verkligen sakna honoms lektioner, men vem vet.. Vi kanske ses nån gång i framtiden, det vet man aldrig.

Något "roligt" hände vid middagsbordet idag, jag har pratat en del med Debbie om olika sakerr tex om att jag kommer komma tillbaka till London i höst för att hälsa på Andrea och att Yuki ska hälsa på en av våra vänner nu och hon frågade om det var en "puss vän" och när jag sa att det inte var det så sa hon att hon vart besviken.. haha fan va rolig hon e.

Nästsista dag



Så, idag är min nästsista dag i London, och alla säger att jag måste ha jättemycket att göra, men det har jag faaktiskt inte, jag har redan gjort allt jag vill. Så jag ska bara gå på mina lektioner, umgås med Yuki och Ryoko och ta det lugnt.

Jag kan inte fatta att jag flyttar härifrån imorgon kväll, sjukt! Men jag måste bara säga att det har varit så otroligt att bo här, är nog det bästa jag gjort i mitt liv, men det är dags att gå vidare.




Då var det avklarat.

Jag för typ 10 minuter sedan gjort klart mitt sista prov, det slutgiltiga provet. Det kändes som det gick bra, var inte jättesvårt. Jag får veta imorgon vad resultatet blir. Spänningen stiger.
Åker ju till flygplatsen typ 10 imorgon, som tur är så har jag ju sällskap av Yuki och Ryoko, dom åker nämligen till Rom typ samtidigt.

Så när jag kommer hem ikväll så måste jag packa ner allt som ska med och sen väga för att se hur mycket övervikt det blir. Ska bli rätt sönt att komma hem.

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå, har lektion vid halv 1. Igentligen behöver jag inte gå eftersom att jag nu gjort provet och allt är klart, men jag vill gå.

試験

Prov. Klockan 9. Närvös. Kan förändra allt. Allt jag gjorde detta år. Allt kan gå åt helvete. Allt kan gå hur bra som helst. Vem vet? Inte jag.

Men jag är ju relavtivt snabb när det jäller prov. Så jag tror det ska gå bra. Jag hoppas det i alla fall.

RSS 2.0