Dagen efter

Jag hade ju halloween fest igår, kul som fn var det men jag hade inte ätit något innan så jag drog mig hem rätt tidigt. Idag gick jag, jocke och robin till stan och drog en pizza. Dom har dragit vidare till A-rum Så nu tar vi det lungt.

Gratis Spotify Preminum

http://www.gratispremium.com/?ref=688836


The Runaways

Jag älskar ju punk från 70-talet, har gjort i år. Och mitt favoritband är The Runaways, så när en film om dom kom ut nu så var jag ju tvungen att se den. Och jävlar var jag älskar den!

Kristen Stewart spelar Joan Jett, och jag ska vara ärlig att jag trodde inte hon kunde göra det, trodde inte hon skulle kunna spela tillräckligt tuff. Men jag hade fel, hon är en otroligt bra skådespelerska!
Dakota Fanning spelar Cherie Curry, men där tvivlade jag inte lika mycket, inte för att jag trodde att Dakota var en bättre skådespelerska utav för att jag inte tyckte det behövdes lika mycket talang för att spela Cherie. Men man måste vara säker i sitt eget skinn för att spela Cherie så hn är väldigt lättklädd.
Så creds till både Dakota och Kristen.

The Runaways var ju världens första tjejrockband, och dom är stora förbilder för många tjejer. Dom sket i vad alla tyckde och sa.


Och jag kunde gå på vilken konsert som helst så skulle jag välja att gå på The Runaways spelning, dom rockade så hårt! Fan att dom bröt upp så tidigt.

Min favoritlåt just nu är Dead and Justice





Jag kunde inte ta orginalet för det laggade som fan, men soundtracket är också jävligt bra.

I'm Back!

Nu har jag varit borta ett tag, har varit förkyld och haft lite maginfluensa. Men det är över nu ch jag kan återvända till verkligheten!

Vad ska jag berätta då? Det är Halloween i helgen och jag ska som vanligt ha fest! Jag ska vara utklädd till Sally! Asbra. Men det blir inte att dekorera lokalen denna gång för dekratioerna är barnsliga och det ta långt tid och ingen bryr sig. Sätter väll upp lite spindelnät men det får vara allt.

Jag går fullt ut somvanligt, scrolla ner för att ser hur.

Idag dår mamma köpa ut åt mig med, för sista gången! För om e vecka blir jag 20! Fan va skönt, att kunna köpa vad jag vill när jag vill.
Men jag ska ju jobba som vanligt, jag har jobbat på min födelsedag i 4 år i rad nu :P Örjan ringde nämligen igår och undrade om jag kunde jobba nästa helg, och jag vart skitglad och bara jaag kan(ska) jobba! Så det är skönt att få lite extra pengar.

Vad finns mer att berätta? Jo, igår vid 21 så kom det en fucking damsugarförsäljare! Vilke idiot! Jag trodde fan dom var utdöda, ingen jävel köper ju saker av folk som knackar dörr, ja barn isåfall.. Jag menar inte att dom säljer barn utan att det är barn som säljer.. Jultidningar och majblommor till er perversa.

Och han stäler massa idiotiska personliga frågor, va fan ska du vea det här för? Känner jag dig eller? Vad fan har du för nytta av att veta vart jag ska fuckig gå ut i helgen, du kommer ju inte ens här ifrån och kommer förmodligen aldrig komma hit igen.
Han var från stockholm, det gör ju sake ännu värre.
Och jag skiter fullständigt i att du precis har börjat sälja damsugare! Jag skiter i vad du brukar jobba med och jag skiter i hur harry's är i fucking kalmar! Tror du jag kommer gå dit eller?!

Hur jävla dum i huvudet får man bli?


Nä, det var väll allt för denna gång.



That's right. I'm no longer blonde!

Mera sjuk

Jag hade migrän i 3 dagar, nu är jag förkyld. Asjobbigt. Så idag sitter framför dator och tittar på; gossip girl, 90210, parlamentet och Shan Atci's DVD'er. Jag köpte 3 DVD'er. Shan's 2ra DVD och parlamentet säsong 3 & 4. Jag såg Shan's igår, och fan va bra han e! Shan the man sviker aldrig, jag har gillat honom i 6 år nu och han har ju mest turnerat på senaste tiden, men när jag såg DVD'n igår så verkligen igen det, jag har ju aldrig hört skämten förut, han har ett sånt otroligt skönt sätt att prata på.. Ett sätt man verlkigen trivs med. Nä nu orkar jag inte skriva mer.

Sjuk

Nu har jag inte bloggat på en vecka, inte för att jag har haft något att skriva om. Idag hade varit en perfekt dag för en fotosession, men självklart är jag sjuk. Jag har migrän så jag tar't lugnt. Men nu måste jag till köket för att orka laga någon form av mat, lite jobbigt när det enda jag vill göra är att gå ner till frysen och hämta mina chokladmuffins.

Tattoo



Här e den nya.

Tyckde även det var dags att skaffer katergori för tatueringar, börjar ju samla på mig en del nu :P

Tatuering

Ska snart iväg för att bli tatuerad! Pepp!!!

Visar bild sen..

Tjuvstart

Jag har tjuvstartat min höst design. Så söndag ska det vara sol så då ska jag fotografera!

The Runaways

Som ni kanske vet så älskar jag punkmusik från 70-talet, och ett utav mina favoritband är The Runaways.
Så när jag hörde att det skulle komma ut en film om dom så var jag ju såklart tvungen att se den, och jag älskar den!
Det är absolut en av mina favoritfilmer just nu.





Fail

Så, mitt nya jobb låg inte riktigt där jag skrev i förra inlägget. Jag sökte på restaurangen på eniro och tydligen så var det kontoret som låg där. Pinsamt.

Jag har sökt så många jobb så jag visste inte riktigt vilket jobb detta var. Men jag ska helt enkelt till en riktig skidort, inte en byggd sådann, som jag antog från början.

Hit ska jag.

Så jag kommer förmodligen att bo i en stuga där..



Det blev lite mer norr än vad jag hade väntat mig :P Men kul i allafall.
Fan, det blir att handla vinterkläder, riktiga vinterkläder.

Double shit!

Fan va bra jag mår just nu! Jag fick precis reda på att jag fick jobbet!

Det är inget jobb på restaurang utan det är på ett café/hamburgeri, i Lofsdalen.
Men det finns möjlighet att jag kan få ett serveringsjobb.



Här ligger det, vilket betyder Stockholm. Kul, bara jag inte blir otrevlig, mer otrevlig :P


Det är säsong, från december till april. Fett pepp är jag!! KAn nästan inte fatta att jag fått jobb! Kan inte vänta på att vintern kommer.

Detta café ligger då mitt i en skidbacke, ha faktisk aldrig varit så nära en backe, då jag aldrig åkt skidor.


Lången Café och Gatukök

I den helt nyrenoverade värmestugan
vid Lången Expresspåstigning
finns café och gatukök.
Ät medhavd matsäck eller köp
i caféet som serverar dagsfärska
baguetter, wienerbröd, kanelsnäckor
m.m. Du kan också köpa godis,
glass eller ta en törstsläckare.
I Gatuköket finns hamburgare,
strips, korv och läsk.


Shit

Jag fick nyligen ett samtal från en möjlig arbetsgivare. Vi pratade ett tag och jag gav honom Örjans nummer, så han ska prata med Örjan och sen ska han ringa upp igen. Hoppas verkligen jag får det, det betyder att jag får flytta.

Tomorrow is the first day of the rest of my life

Det är dags att skärpa sig. Och imorgon är det dags. Eftersom att jag inte längre har något liv så har jag inget annat än tid.

Tjuven Jenny

Det är sant. Jag har blivit kriminell, mer kriminell.
Jag snodde min allergimedicin jag hämtade förut.

Jag gick till apoteket förut idag, jag har aldrig varit på det apoteket förut. Men jag tog en lapp och fick min medicin och vi raade lite jag sa att jag aldrig vat där förrut och så. Hon sa alldrig något om betalningen, jag var lite osäker. Eftersom at jag var osäker så letade jag efter något pris medans ho höll på, men hittade inget.

Hon gav mig allt och sa hej då, inget mer med det. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag kollade på lappen jag fick av henne, men det stog inget där heller, så jag gick ut. Jag tänkte att dom kanske skickar faktura eller något - vad fan vet jag? Om jag skulle ha betalt så borde hon ha sagt något eller så skulle de väll springa efter mig? Men ingen gjorde något så jag bara fortsatte gå.

Inget mer med det. Men dom vet vem jag är, vill dom ha betalt får de höra av sig. Men lite pinsamt kan man ju säga. Vi får väll se om de hör av sig.


Här är då min kära allergimedicin, piller och en spruta vid andnöd. Detta är sånt jag alltid måste ha med mig sa de, asbra. Jag som har så bra koll på allt.

RSS 2.0