Fan, va dåligt !

Jag har fan inte bloggat sen i fredags. Men ärligt talat så har det inte hänt så mycket. Jag går i princip bara och väntar på att få flytta så något kan hända i mitt liv.

I lördags jobbade jag.
I söndags hade jag slödag, o jag inte minns fel. Minnet är ju som det är.
Igår gick jag ner på stan föra att få inte lite pengar på kontot och så skulle jag få en påskrift från AF men märkte att jag inte kunde få det förens idag.
Så idag var jag astrött hela dagen men drog mig ner till AF vid 3 för att få en påskrift. Skulle även ha skickat iväg den till Öresund eller var det ska men blev inte så. Ska lägga den på lådan nu när jag går ut med hunden.


Det är fan bara det jag gjort. Se.. inte mycket att skriva om.

Nästa tisdag bär det av till Ullared och på torsdag flyttar jag .. Jag stannat en natt i stockholm och åker iväg på fredag morgon.

Det är nästan så att man hällre hade åkt från stockholm på lördagen iställer och varit i globen på idolfinael på fredag :P Men man kan fan inte göra allt här i världen.
Jag får se på idol när jag kommit fram till Lofsdalen, jag är där vid 5 så jag har gott om tid tills idol börjar.

Jag är medveten om att jag låter som värsta idolnörden nu och då måste jag erkänna att det är sant.
Jag håller ju på Olle, men tror att Jay vinner, fast har har ju börjat gå neråt i populäriteten sen drogskandalen. Så Olle har ju en chans, han hade bara någon % minde än Jay förra veckan så hoppas gör vi, och röstar gör vi med :P



Jag menar den som inte blir glad och diggar med när man ser detta är det ju något alvarligt fel på !

Idol

Yeeaaah !! Olle, fan va bra ! Det var fan värt 18 spänn.

Just nu

Sitter jag framför datorn och ser på idol på TV4Play. Go Olle !!

Dagen

Idag har jag varit på stan med farmor och Tins, vi har fikat och gått lite i affärer.

Högpungten på dagen var att när vi var inne på Janne Banan så kom det två utklädda figurer, och Tina vart så rädd att hon skrek! hahah xD var as roligt. :D

Men jag köpte produkter från Bobby's och ett nytt skissblock för jag vet inte var mitt är. Jag köpte storlek A5, mycket bättre än A4, tycker jag allefall.

Nu ska vi se om vi får ihop en teckning med :P

sNÖÖö

Vi har snö !! Fan va härligt!

Har igentligen inget att skriva. Jobba på lördag. Skulle igentligen ha åkt till Norrköping för att träffa Nikki en sista gång innana jag flyttar, men blev visst inte så.


Annars har jag inget mer att skriva, jag är så tråkigt just nu.

argh!

Jag kan inte fucking sova !! Jag ska upp och jobba om 4 timmar och jag är klarvaken. Snart ska jag fucking köpa receptfria sömntabletter, för jag orkar inte ligga uppe hela natten längre.

Snabb bild

När jag tog ett foto på Linn så var jag bara tvungen att göra detta. Det tog ju bara nån minut.


Äntligen Bilder !

Jag hade ju en fotografering för typ 2 veckor sen. Och jag har inte redigerat bilderna förens nu. Jag e så lat på den fronten. Men här kommer dom. Jag trdde faktiskt inte jag skulle vara så nöjd med dom som jag är. Dom fotades inomhus, vilket jag hatar. Jag vill vara ute i det natuliga ljuset, men detta var typ vid 8 på kvällen så det fanns inget ljus.






















Jag blev tvungen att censurara lite p.g.a. hemlig identitet.

Tradera is the shit!

Fan, jag håller på att bjuda på en The Runaways vinyl som slutar imorgon. Så jävla pepp e jag!! Jag har ju ingen spelare, men det har ju andra människor i min familj.

Det är The Runaways första platta, den e så otroligt bra så ord kan inte beskriva!

Hej, Tjena och Hallå.

Blir inget långt inlägg, det är jag för trött för. Jag orkar knappt röra på mig. Jag är uppför mig nästan som ett trött barn just nu. Men somnar väll inte tidigt för de.

Tänkte bara uppdatara min allergi, då jag provade samma potatisgratäng som sist och vart dålig igen.
Så mamma kollade upp vad potatisgratängen och hambugedressing hade gemensamt, svaret var E 412. Också kallat Guarkärnmjöl.
Som kan ge allergisk reaktion till dom som är allergiska emot ärtor och bönor eller jornötter. Det var inte länge sen jag åt jordnötter så det är jag inte allergisk emot, men jag äter typ aldrig bönor och defenetivt aldrig ärtor då jag tycker de är äckliga.

Lär mer om E 412 här.

Bokat och klart.. nästan

Nu har jag okat swebus, X-2000 tåg och ett vandrarhem i centrala Stockholm. Det enda som är kvar är ett till tåg. Härligt.

Tyvärr tänkte ju jag vara smart, jag läste att det fanns frukostbuffé på vandrarhemmet så jag tänkte att man kan sno med sig något där och äta på tåget så då bokade jag inte frukst på tåget. Men nu när jag bokade varndrarhemmet så såg jag att buffén serverades mellan 8 och 9, jag måste checka ut vid typ kvart i 8. Taskigt läge.

Men det finne ett  hemköp när som jag hade tänkt köpa något att äta till lunch och så, så det är bara att köpa frukost där me.

Ny blogg

Nu har Linn skaffat sig en ny blogg. Får se hur länge hon lyckas hålla den uppe, den förra  var ju inte den aktivaste om man säger så..

http://linnjohaneson.blogg.se/

PENGAR!!

Jag fick precis reda på att jag fått pengar ifrån försäkringskassan, 3 luder! Fan va härligt. Men det blir att spara, fast det betyder ju att jag kan köpa några mina biljetter till resan till Lofsdalen.

Hur mår din sajt på sökmotorerna?

Jo, jag testade och vart glatt överaksad.





Jag trodde att jag skulle få typ 5 :P

Kim

Kim, tänkte skriva här, ifall du läser.

Jag fick precis reda på att saken som gick sönder på Halloween är påkommen och du kommer tyvärr få betala.  Jag vet inte hur mycker än och jag sa inte vem som tog sönder det så det enda du behöver oroa dig för är den där betalningen :(

Ny Design

Så.. Nu var den nya designen fixad. Ingen större förändring igentligen. Samma sak fast andra bilder. Och bakrunden är samma som jag hade förra hösten.
Thumbnail
Gamla.



Nya.

Bloggdesign

Måste verkligen göra ny bloggdesign, och det ska jag försöka göra idag, har dock knappt några ny bilder. Vet inte heller hur min design ska se ut, har inte tänkt på de..

1 månad



Idag är det exagt 1 månad innan jag flyttar. Jag åker med Swebus den 9:de december till stockholm, och den 10:de december tar jag denna tur.

Dags för uppdatering..

Nu när helgens jobb är över så jag jag köra en uppdatering.

Lördag 6 November


Jag började jobba vid 9, jag skulle vara helt själv på jobbet. Lite nervös var jag, jag trodde att jag inte skulle hinna, så lite stress hade jag. Men jag gjorde mackor och sånt, sen satte jag på potatis och började steka potatis med.

Då kom Eva in men en stor blomma, Grattis på födelsedagen!
Oj, då. Låt oss säga att det hade jag inte väntat mig.. Och inte nog med det hon hade en tårta, Örjan hade tydligen beställt en på Nilssons, och även sagt till alla stammisar att jag fyllde år och sånt. Shit, det var en jättefin tårta och god var den med.
Så vi fikade lite och sen åkte Eva igen. Vid typ 12 så ringde Örjan enda från Afrika för att önska mig en bra födelsedag.

Jag stötte på ett litet problem, potatisen började aldrig fucking koka, det var på i 2 timmar och vatttnet var bara ljummet, så jag kom fram till att spisen inte funkade som den ska.. Så jag satte kastrullen på stekbordet istället, och det funkade ju.

Och efter det flöt allt på bra, lunchen stängde vid 3 eller det var planen.. Men Tina skickade ett sms straxt efter 3 och undrade om jag hade öppet vid halv 6 och jag sa att m jag vill så kan jag.
Hon undrade då om hon kunde beställa 12 dagens. Ja det kan du väll. Så det blev att ha öppet.. Inte mig emot, jag får ju betalt. Men hon underade vad det kostade eller skulle jag bjuda?

Hur skön e hon? Ska jag sjuda på 12 portioner? Då tjanar jag ju inget den dagen! Så nej, lite prut fick dom men det var allt.

Så jag började laga mat, vilket jag tycker är fett roligt btw.
Sen kom dom och jag fick massa presenter, härligt.

Frammåt 7 kom jag därifrån och vi åkte till gunnebo för att fika.
Jag var hemma vid halv 9.
Trött som fan var jag.




Söndag 7 November

Idag var det samma visa. Bara att när jag kom till jobbet så visste jag inte vad jag skulle göra.. Nästan allt fanns, mackor och sallad fanns. Så jag började med att ta ner stolarna och sen gjorde jag frukost.. Ägg och bacon.

Sen började jag koka potatis, på stekbordet. Och efter det blev det att steka potatis.

Men allt flöt på bra, jag fick några i helvetes bra komplimanger för min mat! Peter sa att jag borde ersätta Örjan! Fan va kul det är att höra! Och Alla sa att det var så gott och att jag är så dktig på att laga mat och att krydda. Fan va glad jag blir, eftersom att jag har varit en som undviker att ställa sig vid stekbordet för att jah en osäker, inte längre!!

Så vid 4 kom pappa, jag skulle bjuda honom på mat, rödspätta blev det. Och sen fick han en present, en korg med 2 chokladkakor, chokladkaffe, dooleys och ett ljus jag gjort.

Det var första gången jag inte köpte något, och han gillade det stort.
Vid halv 6 kom vi därifrån. Vi tittade förbi farmor en sväng.

Sen kom jag hem och tog det lugnt. Men jag somnade inte förens efter 3.



Idag

Jag vaknade vid 9 och straxt efter det så ringde Marcus och undrade om jag kunde jobba eftermiddag. Klart jag kan, jag är så glad i att jobba så..

Men grejen är att jag hade planer på att träffa Linn på dagen och fotografera, men jag skickade ett sms och frågade om vi kunde mötas lite tidigare.. Vi skulle ju till statsparken så jag kan åka buss därifrån.

Hon har inte svarat för hon sover än, men om hon inte har svarat vid halv 11 så ringer jag.

Aja.. Nu ska jag duscha.

Mobilblogg - I bilen

Nu är jag påväg hem efter en lång arbetsdag.

Mobilblogg - På bussen

Sitter på bussen på väg till jobbet. Ska jobba själv denna helg, kul.

Happy Birthday to me.

Eller inte riktigt än, imorgon. Men jag jobbar.. Så det blir att fira den idag.

Jag har bakat min tårta här på morgonen, vi får la se hur den smakar - Jag tror den blir jävligt söt. Chocolate Oreo Cake blir det.

Jag har fått mina presenter av mamma, 2 böcker, en pyjamas, ett par termos och ett armband.

Finns inte så mycket mer att skriva just nu. Jag ska äta på Kina senare med Farmor, Nicke och Felicia.
Sen måste jag ut till jobber en sväng innan jag åker till gunnebo för att firas. Marcus ville jag skulle komma så att jag "har koll på allt", han iser nog inte att jag faktiskt har jobbat själv förrut, men om han tycker jag ska komma en sväng så gör jag väll de då.

happy!

Nu är jag glad!

Jag slutade precis ett samtal med Nozomi på skype. Har inte pratat med henne på så jävla länge!

Vi pratade om jobb och när jag ska komma till Osaka, jag har saknat henne så mycket! Kan knappt vänta tills jag får komme till henne och träffa henne och hennes familj och Yuki och Tomoko såklart!

Fan, det bli att drömma om det ett par månader till. Måste spara alla pengar jag tjänar på jobbet i Lofsdalen. Ska ju inte bara resa till Osaka utan även ta körkort, köpa ny kamera och resa med Tina till Tunisien. Det blir att prioritera(stavas det så?) Och se hur många av dom jag kan få göra.

argh!

Jag är så grymt fucking uttråkad idag! Är trött från gårdagens allergi reaktion så jag är för trött för att försöka hitta på någe.

Denna dag kommer fucking suga! Jag vill fotografera hösten men vädret fucking suger!



Jag hatar sånna här dagar.

Allergisk

Jag började nu för ca 20 minuter sedan att få en allergisk reaktion, inte kul de.

Jag kände till en början att jag vart varm och efter ett tag såg jag ner på min händer och såg röda prickar, as bra tänkte jag, allergi.. Så jag lyfte tröjan av precis som jag trodde så hade jag röda prickar där med.

Så det blev bara att ta tavegyl och betapred - mina bästa vänner i detta läge.

Så snart går det nog över, skönt.

Mobilblogg

Jag mår så fucking dåligt just nu. Har feber och mår bara pissigt. Tittar på desperate housewives. Ska fortsätta med det i hopp om att må bättre.

Jag är så jävla fucking bra!

Så känns det just nu allafall.
Jag har ju varit lite nere i och med flytten till Lofsdalen om en månad, inte för att jag ska flytta utan sättet att ta mig dit.
Det bästa sättet jag hade hittat att ta mif dit på var att först ta Swebus till stockholm sen en buss till Brunflo, sen en buss till Sveg och sen en taxi till Lofsdalen.

Me nu har jag hittat ett bättre sätt!

Förs Swebus till Stockholm, sen tåg till Gävle, sen tåg till Ljusdal, sen buss till Sveg och sen buss till Lofsdalen.
Så jävla mycket bättre, jag slipper ta en fucking dyr taxi. Asbra ju!

Så just nu mår jag bra, förutom febern som jag har.

Jaret Ray..

.. har tagit paus från sin lista då hon inte kommer på de 24 sista.
Hon hittade däremot en lista på 100 filmer man måste se innan man dör.
Hon har sett 19 av dom.

  • 300 Har den men har inte sett den.
  • A Fistful of Dollars
  • Almost Famous
  • American History X
  • Big Fish Har den men har inte sett den.
  • Blood in Blood Out
  • Blues Brothers
  • Casablanca
  • Catch Me If You Can
  • City of God
  • Crank
  • Das Boot
  • Death Proof
  • Departed
  • Detroit Rock City
  • Die Hard
  • District 9
  • E.T.
  • Edward Scissorhands
  • Fear And Loathing In Las Vegas Har den, började se den men stängde av.
  • Felon
  • Forrest Gump
  • Full Metal Jacket
  • Gangs of New York
  • Gladiator
  • Gone in 60 Seconds
  • Good Will Hunting
  • Goodfellas
  • Gran Torino
  • Green Mile
  • Hair
  • Hot Rod
  • Inception
  • Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark
  • Inglourious Basterds
  • Inside Man
  • Into the Wild
  • James Bond: Goldfinger
  • Jaws
  • Kill Bill vol. 1 & 2
  • King Kong
  • León
  • Lock, Stock and Two Smoking Barrels
  • Lords of Dogtown
  • Lucky Number Slevin
  • Mars Attacks! Har den men har inte sett den.
  • Matrix
  • Million Dollar Baby
  • No Country For Old Men
  • Oceans Eleven
  • Pirates of The Caribbean
  • Planet Terror
  • Public Enemies
  • Pulp Fiction
  • Ratatouille
  • Reservoir Dogs
  • Saving Private Ryan
  • Schindler’s List
  • School Of Rock
  • Se7en
  • Shutter Island
  • Sin City
  • Slumdog Millionare
  • Snatch
  • Star Wars
  • Step Brothers
  • Stranger Than Fiction Har den, började se den men stängde av.
  • Swordfish
  • Terminator 2
  • The 40 Year Old Virgin
  • The 51st State
  • The Aviator
  • The Boondock Saints
  • The Bourne Identity
  • The Bucket List
  • The Commitments
  • The Fast And The Furious
  • The Game
  • The Good, The Bad and The Ugly
  • The Illusionist
  • The Lord of The Rings
  • The Meaning of Life
  • The Notebook
  • The Pick of Destiny
  • The Prestige
  • The Rock
  • The Shawshank Redemption
  • The Shining
  • The Sixth Sense
  • The Terminal
  • The Truman Show
  • The Usual Suspects
  • This Is England
  • Titanic
  • Toy Story
  • Tropic Thunder
  • True Romance
  • V for Vendetta
  • Walk The Line
  • Yes Man

Jag som är ett film freak måste ju läsa om dessa filmer och se om de är värda att se.

Jaret Ray..

.. Gör en lista

1:a November

Idag är det ju första november, mamma fyller år. Hon fick dock min present för ett par veckor sedan.
och på lördag fyller jag år, jag kan inte fatta att om 5 dagar så är min tonårstid över.. Och jag är lite speciell, för jag gillar att vara tonåring, för det känns som att när jag blir 20 så måste jag bli vuxen, jag får inte längre uppföra mig barnsligt.

Jag kan inte längre stanna inne en hel dag och bara lyssna på 70-tals punk. Mitt rum får inte längre vara stökigt. Jag får inte länre festa som jag gör och bli bakis.

Det är sånna typiska saker det käns som att jag inte får göra längre nu när jag blir 20. Så igentligen vill jag nog inte bli 20, men det är ju inget man kan ändra på. Och det bra med att bli 20 är ju att jag får gå på systemet.
Och föresten så kommer jag nog vara toårig metalt i många, många år framöver.

Så vad ska jag göra idag? Vara mogen och städa? Det är något jag borde göra, men det livet kan väll börja när jag flyttar nästa månad? Plocka i ordning ska jag allafall göra.

RSS 2.0