Hemmagjord Ben & Jerry's

Jag glodde runt lite på olika bloggar och såg ett inlägg av en tjej om att Ben & Jerry's ar en kokbok! Varför visste jag inte det? Den måste jag ha! Den kostar fan inte ens 100 spänn! Köps denna månad säger jag bara!

Nu ringer Yuki på skype så det är bäst jag slutar.

悪い

Okej, så.. Jag har inte gjort läxan än.. För jag var tvungen att åka in till EF för att fixa med saker. Debbie sa nämligen att de inte har sagt något till dom om att jag sticker, så jag åkte in för att försöka ordna ut det, även att det inte är mitt problem. Men det fanns inget jag kunde göra, jag har skrivit på mitt papper och det finns inget mer jag kan göra.


Okej, det var allt.

Skype

Tack gode gun för skype. Jag har precis chattat med Andrea, så det känns väldigt bra just nu. Jag säger då det.. Det måste vara något allvarligt fel på mig som måste prata med någon av min polare från EF annars blir jag lite småknäpp.

sjukt, men så är läget. Jag borde fan göra min läxa nu. Och kanske plugga till provet? nä, inget pluggande, men läxan kan jag ju göra.

Dåligt väder



Vad är detta för väder mina sista dagar i London?



Ser ut som att jag kommer hem vid precis rätt tillfälle!

I don't thing you realize..



.. what you meen to me.

それは彼らの仕事だ。

Så.. Det gick inte installera Backpacker 3. Det ska gå men jag kan tydligen inte, eller kan kan jag.. Men jag orkar inte lägga ner energi på det just nu.

Det var ju tänkt att jag skulle gå en dag på Hultan nästa vecka, men igår fick jag reda på att Husfredsfestivalen går i konkurs.. Fan va tråkigt, sveriges bäsa festival om du frågar mig. Det skulle vara det 25:e året i år, 25-års jubeleum och allt, Hultsfred X
Men vad ska man göra åt saken lixom.

Jag vet fan inte vad jag ska göra! Jag orkar inte med denna dag! Och klockan är fan bara halv 11! Jag har fan ingen enegi för något. Jag hatar denna dag. Och imorgonbitti har jag mitt sista prov. Det ska nog inte bli några större problem, eeler det är vad alla mina polare tror, men dom har typ fått för sig att jag är felfri när det kommer engelska.. Visst jag är bra och visst, jag kanske är en aning bättre på engelska än dom men jag är inte felfri och jag känner mig inte ens som att jag är bättre än dom.
Okej, jag har fått sagt att jag är en av dom bättre att tala engelska men va fan. Det är absolut jättekul att folk tycker det men det sätter ju bara en ännu större press på mig. Jag hoppas bara mitt slutgiltiga betyg bli C1.

Vi får väll se hur det blir, jag kan inte fatta att jag bara har 2 dagar kvar innan jag åker, det är fan sjukt! Det är skönt också, jag pallar inte mer ass.

退屈

Uttråkad. Jag är väldigt uttråkad idag, jag vill faktiskt bara åka hem just nu. Eller prata med någon, vart är alla mina skype-vänner? Någon? nehe, ingen. Vad fan ska jag göra idag? Jag har inga letioner att gå på. Jag skulle kunna åka in till London, men vad ska jag göra där? Har redan sett allt jag vill se.

Men jag har ju faktiskt laddat ner Backpacker 3, ska kanske nörda.
Jag hoppas jag kan få min sista packning av Debbie så jag kan få den slutgiltiga viken på mina resväskor. Men har ett litet problem med mitt konto, blev en liten felräkning. Hoppas inte det är ett för stort problem.

Okej, nu ska jag installera Backpacker.

私の日は良いされている。

Ja, som det står i rubriken, min dag har varit bra. Jag hade dubbel lektion med Conor, älskart. Sen i-Lab, blää.
Sen satt jag i kafeterian hela dan och gjorde ingenting.
Imorse spöregnade det här och jag kunde inte hitta mitt paraply, + att jag hade kort klänning. Tur att det bara är 5 minuter till tågstation. Men några efter en timma var det strålande solsken! och väldigt svettigt.
Jag har nu vägt allt mitt baggage och kollat olika shipping-sidor, men det visar sig vara billigare att betala övervikt. Så det är vad jag får göra.

Jag har även pratat med pappa om att hämta mig vid skavsta på lördag morgon. Allt är klart. Packat och klart, fan va sugen jag blev på att spela Backpacker nu, måste fan laddas ner! Jag brukade spela det hela tiden när jag var mindre, det är ju inte bara kul utan också jättebra för att lära sig saker om alla länder här i världen.

Och idag saknar jag alla mina polare härifrån, jag har inte pratat med nån av dom på 2 dagar, jag blir ju lite rastlös om jag inte pratar med dom. Men men, på torsdag kommer Yuki hem, och han och Ryoko åker ju till flygplatsen samtidigt som jag.. Skönt att inte vara ensam så länge, uttråkad vill man ju inte vara.




Happy :D

Dagen har varit asabra! "Puss på Dagen" som Kim brukar säga. Den har bara varit så bra att det nästan får mig att vilja stanna, men eftersom att det inte kommer ge mig något annat än glädje så får det va. Anledningen till att den varit så bra är att jag har haft Conor, jag fattar inte hur en lärare kan få mig att må så bra?


Han sa idag att mitt uttal verkligen har utvecklats, har hört det flera gånger men det är alltid kul att höra, väldigt brittiskt sa han med, och han sa att det var väldigt skönt att ha mig tillbaka, älskar att höra det från honom eftersom att han är min favoritlärare. Men jag kan inte stanna bara för att jag gillar honoms klass, det är inte ens i min level.
Men jag kommer njuta varje minut denna vecka. För på lördag morgon åker jag hem igen.

Och jag träffade faktisk 2 sveskar i min Vocab class idag, jag har inte träffat så många förrut, konstigt.


Har inget mer att säga, nu ska jag logga in på skype och se om något intressant är inne, förmodligen är det lite för tidigt för det.

I'm sitting here again.

I skolan. Om 1 timma har jag i-Lab. Jag ska gå till alla lektioner denna vecka, eller allafall dom innan testet. När jag kom hit idag så gick jag direkt till receptionen för att fråga om provet och när jag kunde få betygen, Thea hade sagt att provet var på onsdag men killen i receptionen sa att provet var på tisdag eller torsdag. Va fan? Vilket är det? Jag måste prata med Conor och fråga när det faktiskt är.

Jag väntar i princip bara att dagarna ska gå här. 3 dagar, eller 4 kanske. Vet inte än hur det blir. Blir nog bäst på Lördag morgon men vet inte om någon kan hämta mig då. Får nog ringa pappa och fråga om han kan hämta mig på Lördag.

Är sugen på att göra en ny bloggdesign, har så många bra bilder på mina kära vänner härifrån så jag måste nog gra något med det.

Jag har ju varit orolig dom senaste dagarna, men idag har allt de gått över, ska nog inte bli några problem.

Okej, vad ska jag göra nu? Vet ej.

Football and I am so ready to get out of here.

Idag vaknade jag straxt innan 9, märkte ju igår att det inte fanns någon frukost så det fanns det ju inte idag heller. Vid 10 åkte jag till Bexletheath för att kolla runt lite för sista gången.

Sen kommer jag hem, kollar igenom min packning ännu en gång, fan va fullt det är.. Det är ett under om jag får ner allt.
Sen Fotboll, England vs. Germany, Tyskland vann 1-4. Inge bra de där.

Till middag fick jag världens minsta sallad, den var inte ens en hand full, men vad är detta? Och sen öl till fotbollen, inge bra det heller. Det får mig bara att känna att jag verkligen vill hem, Jag vill gå tillbaka till mina vanliga rutiner, jag vill unna göra egen mat, jag vill kunna vara på andra ställen i ett hus en i ett litet rum.

Så skönt att jag åker hem tidigare. Sista veckan börjar snart, och tur som jag hade så fick jag Conor sista veckan! *Fan, va skönt.

Men jag håller på och grubbla lite över resan hem. Jag har ju 3 väskor så jag måste ta en taxi, sönt att inte behöva springa över hela London. Men de där med incheckning på baggage, inte helt lätt. Så fort jag har all packning i ordning så ska jag se vad som kan göras.


Igår gick jag runt hela London, eller inte hela, men den delen som är interesant. Håller på att redigera dom, kommer senare.

NU: Fotboll! Argentina vs. Mexico!

Photoshop


Jag har ungefär 1 000 000 bilder att redigera, fan vilken kul lördagskväll jag har framför mig.

Brazil?

Matchen mellan Brasilien och Portugal var fan löjlig! Den var så tråkig. Inga mål, tilloch med komontatorn(?) sa att det var en besvikelse. Men visst, båda gick vidare. Fast jag såg även matchen mella Spanien och Chile, jag höll på Spanien och det var en väldigt bra match, Spanien vann! Yeeah!

Det är match mellan USA och Ghana ikväll, blir nog att se på den.

Nu ska jag allafall iväg till London, ska fotografera fingrarna av mig idag! Men jag åste in till skolan och få en påskrift på ett jäkla papper från Sensus! Jag måste bevisa att jag faktiskt har studerat detta år, men va fan! Vad skulle jag annars ha gjort? Gått hemma utan pengar och göra ingenting? Hur mycket fritid tror dom jag vill ha?

Fotboll

Come on Brazil!

Yuki.

Yuki kommer inte hit idag, inga problem det.. Men stannar gör jag.

Andrea såg mitt inlägg på facebook om att jag slutar skolan nästa vecka, och ännu en gång så bad han mig att åka till Rom, jag kan inte just nu. Jag känner mig bara lite dum varje gång jag säger att jag inte kan eftersom att han vekligen vill att jag ska komma, jag kommer att åka dit.. Om han har lite tålamod.

Nu är det dags för fotboll allafall.

Damn Yuki.

Jag orkade inte vänta på Yuki så jag har nu gått och köpt jorgubbar, det är så jag firar min midsommar, jorgubbar vid datorn i skolan, lite anorlunda än alla amdra år. Men jag och Yuki ska till pubben sen allafall, om han har tur så finns det jorgubbar kvar när han kommer hit, men  det är inte säkert.




Dom smakar helt okej, dom är ju härifrån.



Plus, fotboll snart! Ska ses online!

I'll miss you!

På onsdag kväll var jag väldigt frusterad på en hel del saker, på skolan, på mina värdföräldrar, på Rachid.
Skolan typ vägrar sätta mig i rätt level, så jag har faktiskt beslutat mig att avbryta min kurs, jag går nästa vecka, åker hem någon dag nästa helg. Skönt att få komma hem, jag kommer att ge mig iväg ner i Europa, Italien, fan va kul, vi får väll se när det blir. Då blir det ju slut på Andreas tjat.

Debbie och Adam påstår att jag har suttit vid datorn 3 dagar i sträck, det är dock inte sant. Men jag orkar inte bry mig.



Igår träffade jag Tomoko, Yuki och Ryoko för en sista lunch, vi gick till en pub, åt Fish 'n Chips, älskart! Tomoko åkte hem igår kväll, känns konstigt att hon inte är kvar, hon har ju alltid varit här, hon var min första kompis här. Saknar henne gör jag fett mycket. Hon gav mig några presenter, men smart som jag var så glömde jag hennes hemma, men jag har med mig den idag och jag ger den till Yuki så han kan ge den till henne.
Jag fick bland annat origami papper, kul!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1357945/images/2010/17839_105298949487994_100000236681158_135854_3805084_n_76245540.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1357945/images/2010/25323_114465045238051_100000236681158_205147_5258405_n_84200067.jpg


Sen så åkte jag och Yuki till skolan för att göra absolut ingenting, men vi såg på fotboll, Italien matchen, fan att dom förlorade. Sen hade jag lektion, så jag kunde bara se hälften av matchen. Efter skolan åkte vi till Old Street för att se mer fotboll, Japan vs. Denmark och Danmark fick sån spö! Fan va skönt! Det är fan nått konstigt men jag gillar fotboll nu, Yukis fel, han pratar alltid fotboll med mig.



Idag hade jag lektion på morgonen, vi diskuterade, vilket jag älskar.. men det är väldigt svårt att diskutera med folk som inte pratar.
Nu väntar jag på att Yuki ska komma hit, vem vet när det blir, men vad gör det.
Det är ju midsommar, konstigt att inte fira det för första gången. Men när Yuki kommer ska jag nog ta med honom och köpa jorgubbar så man kan fira lite allafall.

Bye. Once more.

Igår hade vi en liten "farvälsmiddag" till Tomoko, hon åker hem imorgon, fast jag ska äta lunch med henne och Yuki imorgon innan hon åker. Vet inte hur det kommer bli med att hålla kontakten med Tomoko, för honpratar inte så mycket, hon skypar inte. Men det blir väll en hel del skrvande på facebook kan jag tro, kommer ju att åka till Osaka nästa år med för att träffa Nozomi och Yuki, tar nog en sväng till Kyoto med för att hälsa på Tomoko.

Igår kväll efter att jag kom hem så pratade jag men Andrea lite, och ännu en gång så bad han mig att komma till Rom, kan ju inte just nu eftersom att jag måste gå i skolan, han tycker det r tråkigt men jag har lovat att hälsa på honom in England i höst. Jag får se hur det blir med pengar, kanska hinner en resa till Rom innan Oktober, men jag tvivlar starkt på det.

Idag blir det en hemma dag, får inte pengar förns imorgon. Då jäklar blir det åka av.




Glömde ju skriva att en säkring har gått här på övervåningen, alltså i mitt rum, så jag kan inte ladda något. Jag trodde först att det var min adapter som hade gått sönder så jag köpte en ny men när den inte heller funkade så frågade jag Adam om han kunde kolla på det och sa då att en säkring gått. Han sa att han skulle köpa en och fixa igår men när jag kom hem inatt så funkade det inte, så jag gick ner till vardagsrummet. Jag flyttar mig mellan lekrummet och vardagsrummet, just nu sitter jag i hallen på golvet, inte så skönt men vad göra jag inte för att ladda mitt batteri, but my bum is taking the piss.
Adam är hemma, men jag vill nte grna fråga hur det går, känns lite pinigt. Jag väntar helt enkelt på att få berättat för mig att det är fixat eller kommer att fixas, just nu har jag ingen aning när det kommer vara bra igen. Jag gillar inte att sitta här nere hela dan, det gör mig lite obekväm.

Just nu känns allt jäkligt hopplöst, jag skulle mycket hällre bara köpa en flygbiljett och åka hem till sverige än att vara här faktiskt. Skolan är inte bra just nu, om dom kan sätta mig i rätt level skulle saken vara så mycket bättre. Får väll se hur det går. Dom ringde från EF igår och frågade om jag mådde bra, det är väll rätt uppenbart att jag hatart just nu, men på fredag ska jag få veta min nya level, om jag inte kommer upp i C2 så vet jag inte vad jag ska göra, jag kommer förmodligen ta mig ett snack med dom, gör under C2.1 så pallar jag inte, jag kan inte gå i skolan och hata det! Detta är inte gymnasiet! men va fan, 44 dagar klarar jag nog.

Så om polisen kommer och hämtar mig nästa vecka så vet alla att det är för att jag har brännt ner EF London.

Bye.

Så vi drog en hel natt i London igår. Eftersom att Nozomi åkte iväg halv 6 imorse. Så jag kom hem vid 7 imorse, rätt jäkla trött var jag, men det var ju inte det värsta. Det värsta var att mitt tågkort går ut idag och får inte pengar förns på torsdag så det blir att skippa 2 dagar, och inte bara det.. Utan min adapter har gått sönder, den beslutade att sluta fungera igår. Kunde inte bli bättre, jag ska senare gå till elektronikaffären för att se om dom har en, om inte så är jag rätt körd. Men som tur är så har dom acer här med så just nu lånar jag Adams sladd.

Det var allafall en väldigt bra kväll, men jag skulle träffa Tomoko imorgon och nu kan jag inte det, hon åker ju hem på onsdag, skickade ett meddelande för att försöka träffa henne idag istället.

That's it.


Nozomi's sista dag!

Idag åker Nozomi hem, det känns lite jobbig visst.. men va fan, jag kommer ju att träffa henne igen, nästa år förhoppningsvis.
Så nu väntar jag bara på att Yuki ska ringa så jag vet när och var vi ska träffas.. Vi får väll se hur mycket jag gråter, jag hoppas bara inte det blir lika mycket som när Andrea och Lorenzo åkte hem, det var fan sjukt!

Men chansen är att det blir värre än när dom åkte hem, för Nozomi och Tomoko är mina bästa kompisar så det kan inte vara ett torrt slut, Tomoko åker hem på onsdag.. Fan vad det ska vara jobbigt, men jag har ju fortfarande Yuki här, fast jag kommer nog inte se honom så mycket den sista månaden, för han ska iväg till Amsterdam och Rom och träffa Stephanie, Andrea och Lorenzo. Avis? Ja, absolut!

Men det kommer nog inte vara så farligt att vara ifrån dom, vi har ju Skype. För jag vet när Andrea och Lorenzo åkte hem trodde jag ju som sagt att vi skulle tappa kontakten och så, men vi pratar hela tiden, och det är nästan som om dom fortfarande vore här.. Fast det kommer ju bli svårt med Japanerna, Japan är ju +7 timmar.


Bild från Hampsted Heath.


Yuki

Jag har precis slutat prata med Yuki, vi har pratat sen klockan 10, alltså 4 timmar. Vi pratar ungefär så länge varje dag, det är sjukt. Trodde aldrig vi skulle komma så nära varandra som vi faktiskt har.


En bild från en dag i pubben, denna dag var jättevarm, varför kan det inte vara så varmt nu?

Varför?!

Varför funkar aldrig detta jäkla internet på kvällarna? Blir jävligt irriterad! Det är ju mest då jag pratar med fokl på skype, och jag är väldigt beroende av det!

Skippade skolan idag, hade bara 1 lektion på morgonen och vädret är inge kul idag, mulet.
Ska in till Bexleyheath igen för att se om det verkligen inte finns något att shoppa.

Dagen D är över..

Japp, klar med provet. Tog mig endast 20 min, borde inte gått så fort med testet var jäklig enkelt, för jag kunde ju såklart inte få ett C2.1 test inte heller ett C1.3 test så det fick bli ett C1.2 test, allderes för enkelt. Så jag vet inte än vad som kommer hända med min level, jag tror att dom kommer sätta mig i C1.3, vilket är leveln jag redan gjort en hel termin, lite surt.. Men eftersom att det förmodligen kommer vara för lätt så får jag försöka byta.

Annars så har jag umgåtts lite med Yuki och det var allt.. Jag fick faktiskt jäkligt god middag idag, det må vara en av de enklaste någonsin men jag älskar det; Tonfiskpasta med sallad och vitlöksbröd.. Gött!


Nä, har inte mer att säga, nu ska jag se på Project Runway season 2

Dagen D

Test Day!

Here I am

Nu sitter jag här igen, orkade inte blogga igår för jag var dödens trött efter skolan, kan knappt fatta att jag ens gick dit.
Jag prataded med dom på Academic office och försökte byta level men det fanns ingen som hade plats, men dom sa åt mig att göra plceringingstestet denna vecka så jag kan placeras om.. Hoppas jag kommer rätt denna gång.

Jag var ju lite småsur, men jag pratade med Conor om det och han sa att om det var för lätt så skulle jag bara prata med läraren och byta. Så imorgon gör jag testet. Men jag fick ju Thea som lärare, har hört massa dumt om henne men jag gillar henne faktiskt, förhoppningsvis får jag Conor nästa vecka :D Men det skulle inte göra mig något om jag fick Andreas eftersom att jag är lite sugen på att ha honom som lärare.

Vad mer, jo jag bad Thea byta tillbaka mig till Communication eftersom att dom bara flyttade mig till Writing av någon anledning, hade det idah btw, inge kul alls, det var allderes för lätt för mig så jag skippade andra lektionen, så jag åkte hem och pratde lite med Debbie och sen ringde jag Yuki och vi har pratat i lite mer än en timma nu, men har skulle äta och jag ska iväg och shoppa och handla.



Måste även berätta att jag gick ut från Media & Art idag, jag har min lilla cermoni med Francis vid sofforna på första våningen, tihi. Han tackade mig ännu en gång för allt jobb jag gjort. Och jag fick C2 ni.. Inte illa.. men det är ju så det ska va! Han skrev även lite saker på pappret, han sa att jag inte skulle ta något perspnligt innan jag läste det och när han sa det så vart jag lite rädd att det skulle stå massa dåliga saker om mig, men det stog inte någon dåligt så jag vet inte vad han menade med det. Så här står det;

Jenny has a good ethic and has had a positive attitude throughout the course. She was organised and confident with the role set for her in the magazine project. She quickly developed from a writer to take on more responsibility and eventually art-directed the entire magazine. She pulled the magazine together in the final stages of production and dedicated time outside of class to complete it.


During the Media & Culture lesson, Jenny contributed well to discussions. Her written and spoken English have continued to develop and she has become more confident when expressing ideas and points of view.

Jenny enjoys reading and blogging, so in the future, I'd like her to develop additional  web skills and combine them with her writing and design skills in order to push her potential further.




Och vad var det där som jag inte skulle ta personlisgt, klart jag gör! Och vem vet? Jag kanske kommer studera något med webb, vi får se.

Aja, det var väll det. Nu ska jag till Bexleyheath för att shoppa och sen till affären.

..

I'm back, bitches!
https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1357945/images/2010/img_5790-1_83586492.jpg

London, here I come!

Ikväll åker jag tillbaka till London! Träffa Tomoko, Nozomi, Yuki och Ryoko!
Och ge dom där på Acedemic office stryk!


FAN jävla idioter!

Jag är så jäkla arg just nu! Jag vet inte vad jag ska ta mig till!
Jag loggade precis in på i-lab och kollade mitt nya schema, och jag visste att jag skulle gå ner någon level, men jävlarna satte ner mig på C1.1! Va fan?!

Jag var C1.2 när jag kom hit i januari och efter mitt första lektion vart jag uppflyttad till C1.3 för att jag var för bra och sen kom jag upp C2.1 efter terminen! Jag ska fan i mig prata med dom där idoterna i Academic office på tisdag!! Idioter! Åhh jag blir så jävla arg!

igår kväll och idag..

Jag börjar bli rätt uttråkad på Västervik. Eller rätt och rätt, väldigt.
Imorgon kväll åker jag tillbaka till London, skönt men ändå inte. För det kommer inte vara samma sak som förut. Alla har åkt hem, jag är den enda som kommer tillbaka. Lite tråkigt men det är bara 1 och en halv månad så det är inte så farligt.

Igår kväll pratade jag med andrea 1 dryg timma, var ett par dagar sen senast. Om jag inte pratar med honom eller någon annan från EF på ett par dagar så blir jag lite rastlös, konstigt nog.

Jag har fan inga planer innan jag åker tillbaka. Det är fan sorgligt.
Allafall, igår kväll hade jag en lite kris över min framtid. För Tina la in ett förslag att vi skulle till Rom och öppna ett café, hon var inte allvarlig.. men sen började jag tänka på det, det var ju faktiskt just det jag ville göra när jag var 16 år, så va fan.. Men kan jag verkligen lämna min fotografi dröm bakom mig? Och tankarna höll på och jag trodde jag skulle bli galen! Så jag satte mig ner och gjorde en plan över för och nackdelar. Fördelar med Café i rom var ju att jag skulle stanna kvar i Europa, då kan jag hälsa på min familj oftare och jag skulle bo i samma stad som Lorenzo och Andrea och jag skulle också vara nära till Tim. Och det är inte det lättaste att få ett Visa i USA. Jag valde sen att tänka på något annat, så jag gick till datorn och gjorde något, så kom jag över bilder jag hade tagit för några veckor sedan, och kom då fram till att kan inte ge min fotografi dröm.. Men man kan kanske komprimissa, stanna i Europa? Nej, jag tror inte det.. Eller? jag vet i fan, inte Italien allafall, eller Milano går ju.. Jag har ju sagt att om jag kunde språket så skulle jag bosätta mig i Paris, men va fan, språket kan jag väll lära mig? eller? Allt är så jäkla jobbigt!

Jag tvivlar mycket på mig själv med fotografin på senaste tid också, men det beror ju på att andra gör det med. Jag sa ju till mamma efter att jag hade gjort tidningen att jag kanske skulle vilja vara redaktör i framtiden, och det sa hon senare att hon tror att jag har mer chans i det. Va FAN! Ännu en gång så slänger hon skit i ansiktet på mig! Som fucking alltid! Hon ska man kunna lyckas med någonting här i världen om man har en mamma som inte tror på en?! Jag vet fan inte!



Nu har jag fått skriva av mig lite, men vet inte men det hjälper.. Skulle behöva prata av mig med.. Jag skulle vilja prata med Nozomi eller Tomoko men dom har ju fullt upp med annat.. Yuki kan jag inte prata om sådant med.. Möjligtvis Andrea.. Men då får jag vänta tills ikväll.. Har ju inte mycket till val..

Jag ska nog prata med Andrea om ett, han är jäkligt lätt att prata med måste jag säga.


Bild: Jag och Andrea vid London Bridge

1 år



1 år sedan jag tog studenten! Fan det känns som en halv evighet sedan, jag har fått så mycket erfarenhet, träffat så många nya vänner och mått så ortoligt bra. Men kan ändå inte känna lite ångest över att jag saknar min gymnasietid, klassen och säkerheten, men jag har fortfarande en säkerhet i EF, 2 månader till allafall, sen är det ut och vara osäker igen. Fan, längatar inte.

Tiden efter studenten har varit jättebra ändå, just för att jag valde att studera i London, det är nog fan det bästa jag gjort någonsin!






Så vad skrev jag för inlägg för ett år sedan? Jag skrev om alla fester vi hade, vi festade fan 3 veckor i sträck 2 veckor innan studenten och 1 vecka efter. Och jag minns att dagen efter så jobbade jag och jag skrev mycket om hur härlig men klass var, fan va jag saknar den klassen!



Studentfirande och skada

Igår åkte vi till Norrköping förr att fira Nikki som tog studenten, Grattis till henne!

Det var väldigt kul och hennes betyg var asbra! Det var en del att dricka, rätt mycket faktiskt, men blev inte full så det är lugnt.
Jag föjlde med henne ut sedan, fick träffa några av hennes vänner som var väldigt trevliga! Nikki brukar gå till en klubb som heter Hugo men det var en sån jäkla kö, så vi gick till Otten istället som ligger brevid, Nikki var inte jätteglad över det men va fan. Så vi stog i kö i en halv evighet, och vi fick reda på att inträdet var rätt dyrt, 160 spänn! men men..  Så äre ibland.



Och när vi stog vid baren på Otten så vare någon jävel som kastade en flaska på mitt ben, inget mer med det.. Men efter ett tag så kände jag att det sved lite så kag kollade ner, och det blödde som fan! Jag vart ju lite sur, och Nikki med om man säger så! Så hon gick fram till baren och skulle fråga om en servett, det var ju möjligt för ingen jävel brydde sig.. Men tillslut så fick vi en allfall, vi satte oss ner och det tog ett bra tag innan det slutade blöda. Men vi gick och dansade och hade kul allafall.




Sen frammåt 3 gick vi hemmåt, vi var hemma drygt halv 4 och jag somnade väll vid halv 5, vaknade typ 8 och lite bakis var jag. Patrik skulle ju tatuera mig också, och det är ju klart jag gör det, finns ju inget bättre man kan göra och asnöjd är jag. Sen gick vi på stan lite och sen drog vi en kebabtallrik. Efter det åkte vi hem, jag sov fan hela vägen var så trött.

Men nu sitter jag hät och har kännt att jag måste blogga men inte orkat, fast det fick bli det nu. Väntar på att Andrea ska logga in på skype så jag kan snacka lite med honom. Imorgon blir det förodligen att åka och hälsa på folk i Gunnebo.



Den är inte helt klar, när jag kommer tillbaka i Augusti ska jag lägga lite skugga utanför så att det ser ut som den svävar typ. Jag kan ju inte påstå att det var lätt att ta ett bra kort på den själv.

..

She was a lunatic, yes, she liked to push my buttons
She said I wasn't good enough.What do you expect from me?
What am I not giving you?
What could I do for you to make me OK in your eyes?

1 år & 8 månader

Jag har nu äntligen blitt av med tandställningen, och shit vilken skillnad det är!
Jag sa ju att de skulle bli före och efterbilder men jag glömde ta en bild innan. Så kan det gå. men jag var ju inte en av dom med tandställning som gömde sig utan jag log ju alltid.. så det var inte jättesvårt att hitta en bild.

Före:


Efter:


Jag älskart!

Tyvärr så har jag ingen bild på hur jag såg ut innan jag satte dit tandställningen.

Göra nu?

Så vad gör jag nu? Väntar på att tiden ska gå så jag kan komma iväg.

Jag tänker även börja planera min framtida Italienresa som jag planerar att göra i slutet av augusti. Jag är ju så otroligt avundsjuk på Nozomi och Tomoko som fick åka till Andrea och Lorenzo för att hälsa på. Så nästa gång är det fan min tur.

Här ska planeras!

Pratat klart

Jag har precis pratat klart med Yuki, Andrea, Lorenzo, Nozomi och Tomoko på skype. Vi pratar fasiken varje natt, allafall med Andrea. Det värsta är att jag måste gå upp vid 6 för jag ska till tandläkaren vid 7:40. Vi får väll se hur det går. Tar ort tandställningen då! Fan va skönt!!!

Fan, tror jag skippar i att sova och går upp istället.. klockan är ju halv 5.

Blir före och efterbilder sen. Syns då!


.


Onsdag 26/5-10

Onsdag:

Vad gjorde jag i onsdags? Jo, först hade jag och Nozomi Communication Class, som vanigt pratar jag allt för mycket. Sen så i tisdags hade Dominic frågat mig och Nozomi om vi ville vara med i en intervju om EF’s nya hemsida och vi skulle då få £25, såklart ställde vi upp.

Så först skulle intervjun vara vid 1 så runt halvett gick jag till Activitys office för att köpa en biljett till The gradation party på torsdag och da sa Dominic att intervjun hade blivit flyttad till halv 4, så under tiden åkte vi till Covent Garden för att jag var tvungen att köpa ett plakat till min stora panorama till konst utställningen. Straxt innan halv 4 gick vi till Activitys Office och då sa Dominic att intervjun hade blivit flyttad igen till kvart i 4, visst inga problem. Så vi gick till intervjun och det var inga problem, den nya sidan var jättehäftig, massa coola effekter, jag önskar den sidan hade funnits innan jag åkte.

Så efteråt fick vi varsitt mastercard med £25 på, fan va gött! Nozomi har använt sina, jag har inte gjort det än.

Efter skolan hade jag tänkt gå med Andrea och Lorenzo till pubben som vanligt men Nozomi sa att hon skulle iväg och träffa Stephanie på en annan pubb men lite folk och hon undrade om jag kunde följa med, jag ställer såklart alltid upp när Nozomi ber mig om något. Et vart en rolig kväll fick lite nya kompisar så kul kul.

Blev lite dragen, blev bjuden på skumpa och drack cider och allt sådant. Så efteråt ringde vi Yuki för att se om dom var kvar, men de hade åkt hem. Så vi åkte hem också.


Fest

Det blev att gå ut och festa igår, var ju tvungen att tänka på annat. Hjälpte faktiskt! Blev rätt knöl, sakul att få träffa Tolfen och Lina med, bler mer av det senare i veckan och förmodligen fest på lördag! Så ska det vara, var lite bakis förut men har sovit bort det mesta nu, ska gå och se m det finns någon god frukost att äta, blir att snacka med Nozomi, Tomoko och Andrea på skype ikväll.

idag ska jag även börja uppdatera allt som jag missat, blir rätt mycket att skriva men det får bli lite i taget!


'

Ledsen.

Jag är lite ledsen just nu, släppte precis av Nozomi och Tomoko vid bussen, dom har varit här denna vecka och det har nog varit en av de bästa veckorna någonsin.. Jag har inte gråtit, för jag kommer ju träffa dom i London ett litet tag innan dom åker hem till Japan igen.. Jag hoppas bara det inte blir lita illa som när Andrea och Lorenzo åkte hem.


RSS 2.0