22 Dec

Onsdag, Jag var ledig. Hade dock inte jättemycket att göra, vid 12 gick jag mot jobbet för att tvätta, hängde med folket där - Eftersom att det var bara jag som var ledig. :P

Men jag fick ju problem, lyckades inte få igång maskin helvetet, jag stängde luckan men var tydigen tvungen att låsa den.. Varför hatar alla elektroniska saker mig? Aja, det lär ju vara bättre nästa gång.

Sen på vägen hem skulle vi hämta bestälning från systemet, men det hade inte kommit  skulle komma vid 5.

Så vi åkte hem och chillade, sen kom ju PJ och Falken, så jag sa till Falken att om han ville ha dricka idag fick vi åka till affären nu.. Och man kunde ju tro att han inte druvkit öl på ett år.. Jag har nämligen alldrig sett honom röra sig så fort.

Men vi åkte da allafall, jag hade ju beställt 2 plattor, vilket var lite tungt för mig efterom att jag lätt är svagast i rummet. Men jag bar dom allafall, och mumin gick typ 3 meter före mig på väg in i stugan och jag bad henne att hålla dörren öppen, men fick den rakt i nyllet.. Tack för den din surfitta !
Jag vet att du har problem med mig och tycker jag är äcklig men komigen ! Nej, jag tror inte det var riktigt meningen, men man vet ju aldrig.

Och fullast vinner, jag var ju först allafall, jag var full vid 9, man skulle ffan kunna tro att jag är ifrån Göteborg.. Ursh ! Vilken hesmk tanke.

Men jag drack bara 4 öl, vad jag minns allafall.. Det skulle ju vara jävligt konstigt om man vart så full på bara 4 öl. Men sen drack tydligen jag lite för snabbt ännu en gång.


Men jag skulle gissa att jag började dricka vatten runt halv 10, så när vi gick hem var jag bra igen, typ.

Men kvällen flöt på, jag däckade inte! Inte vad jag minns allafall. Vid typ 3 gick vi neråt igen. Jag skulle upp och jobbam Falken öppnade som tur var.



God Jul

Lite trött efter att ha festat i 2 dagar, ska det vara så? Jul idag, känns ju inte som det här uppe.. Vi har ingen julkänsla alls.. Jag ska iväg till jobbet om 20 minuter typ, vi har öppet till 2 idag, sen blir det julbord ikväll på jobbet.

Jag ska faktiskt öppna den enda julklapp jag fått som Tina skickade hit. Skriver mera ikväll, kanske.

21 Dec.

Igår var det jobb på hög nivå.. Eller nej, det var det inte.
Jag gick till jobbet, ni fattar inte hur kallt det var.. -31 ! Askallt, tur för mig så när jag var på väg till jobbet körde Stefan förbi mig och frågade om jag ville slippa gå, gissa vad jag valde :P

Glassen kom även igår, så det var bara att lasta det på vagnen och gå upp. Det var ju säkert -35 vid värmestugan. Mina händer domnade bort direkt när jag skulle bära in galssen.

Sen hade jag ett lagom flo, vid 10 kom Mailn, hon sattes inte i arbete direkt, men det gör mig faktiskt inte så mycket. Jag sprang runt och gjorde massor medens hon vaknade till med morgonkaffet.. Men det är faktiskt nog mer mitt fel än hennes. När jag har alla planer i handen så gör jag det oftast själv, inte för att jag tror att andra inte klarar det, jag vet faktiskt inte varför jag gör så.

Men runt 12 så kom det faktiskt lite folk, så då fick hon börja arbeta, hon fik ta kassan så tog jag stekbordet. Det enda problemet var att vi knappt hade någon grillkorv uppe, så jag hade ju tagit upp ett paket när jag kom.. inte för att det hann tina tills folk kom och skulle ha.

Sen efter ett tag så vad våffelsmeten nästan slut, så det var bara att göra ny, men vi hade inga mått, inga problem tyckte jag, men Malin höll inte med riktigt.. Hon total vägrade göra smet, så jag gjorde det.. Som sagt inga problem.



Sen efter någon timme fick vi väldigt mycket dötid. Det kom någon då och då. Vi har även tjafsat som vanligt, men har nu bestämt att vi måste sluta med det.

Och o'boy maskinen har bråkat med mig flera gång, så tråkigt ! Men jag har lyckats fixa den allafall.

När vi slutade så skrev vi äntligen på anställningsbevis, skönt att ha det avklarat. Och sen beställde jag även varor, inte så mycket.. bara grillkorv och lite kakor.

Nicklas hade ju skickat ett sms till Mailn att vi hade fått en inneboende, en råtta.
Vi trodde ju dock inte på honom.. Men när vi kom hem så stog inte sakerna som de skulle, så jag frågade mumin om vi hade råttor? Och det hade vi ju. Kul.. Tjejerna vart jätte äcklade, Minst var det väll för mig och Sarah, visst är det äckligt men då har jag ändå bott det denna råtta i nästan 2 veckor och har inte hört något om den förens nu.. Visst när jag kom hade jag mina misstankar för jag såg bajs överallt, men jag tänkte att det var gammalt råttbajs eller något, det var det visst inte.

Sen gick vi upp till grabbarna och hängde, ovanligt ju. Spelade lite kort, lite Wbox och lite mer kort. Snackade skit, va annat har vi att göra? Sarah begav sig hemmåt tidigare, fast jag och Mailn var också tidiga hem, vi 11 gick vi ner.

Idag är jag ledig, har tänkt åka till jobbet för att tvätta lite, det känns behövligt. Dricka kommer även ikväll som jag ska hämta sen.

19 & 20 Dec.

Söndag, mera jobb.

Jag skulle  börja vid 10 och Praktikanten skulle öppna, hon fick dock lite problem, hon ringde vid 9 och undrade hur man kokar kaffe.. Stackars liten som inte vet hur man gör kaffe.

Men dagen flöt på rätt dåligt, har inte hunnit komma så mycket folk än.

Men i söndags kom jag på att Mumin hade settt mig skriva en kväll och undrade om jag skrev memoarer, men jag sa att jag skrev min blogg, så då undrade hon vad den hette, jag tänkte ju inte mer på det utan sa vad det hette.. men nu i söndags kom jag på att jag inte har varit så jäkla snäll emot henne på bloggen. Shit då, aja.. vad ska man göra nu?

Så jag sa ju det till Praktikanten, hon tyckte det var kul såklart. MEn ordet fördes ju vidare, ingen chock precis. Och då skulle ju alla läsa bloggen, vilket jag tycker är fett pinsamt, jag gillar inte att jag vet att dom jag känner läser bloggen.

Vad hände mer i söndags? Mitt minne är ju lika bra som vanligt.



Igår, Måndag. Började vid 11, skönt. Jag tog det lite lugnt och gick till jobbet, när jag var där vid halv 11 satte jag igång att skotta vid jobbet. Tog en dryg timma, eller det kanske det inte gjorde, jag var inte så pli på att kolla klockan. Men jag lyckades få ett härligt litet sår på handen av det allafall, och praktikanten tycker ju det är så äckligt, tihi.

Dagen flöt på helt okej, Falken gick straxt efter 1, då var det bara att ställa sig vid stekbordet, man kan ju inte ställa praktikanten där för hon är ju nervös som ett as när hon ska laga mat.

Men det enda problemet är att stekbordet vägrar göra som det ska ! På 200 grader är det bara fesljummet, så fucking irriterande.

Vi kom därifrån vid 4, eftersom att Erik slutate samtidigt så var Nicklas och hämtade oss alla. Vi hade bestämt att vi skulle bowla senare på kvällen, så när vi kom hem chillade vi lite och sen gjorde vi oss lite i ordning.. gick upp till killarna, satt där och degade innan vi begav oss till aktivitetshuset.

Och när jag bowlar är det ju allt eller ingen, srtike eller rännan. Kul som fan, men jag var faktiskt lite sur på mig själv när det inte gick hela vägen fram.. vet inte varför, med tanke på att jag är asdålig på att bowla.

Efter bowlingen skulle vi hitta något att äta; Trapper - Stängt. Så vi åkte tillbaka till Aktivitetshuset för att käka, dyrt som fan. Vi brudar beställde från barnmenyn, rätt stor portion för barn om du frågar mig.



Satt där ett tag, sen begav vi oss hem, stte oss hos killarna och spelade kort, som att det aldrig hänt förrut.
Sen begav sig Sarah ner och Erik satte sig vid datorn och glodde på något. Så jag, praktikanten och Nicklas satte ocss och mobbade Falken.

Vid 1 drog vi oss ner och sov för det är ju jobb idag, Falken är ledig och jag ska öppna så det är snart dags att dra sig.




Jag har ju bytt namn på folket nu, kanske smart att berätt vilka som är vilka.
Mackan har blivit Falken.
Sarah(Mailn) har blivit praktikanten, för att hon gör så lite på jobbet ;)
Mailn(Sarah) har gått tillbaka till Sarah.

18 Dec.

Lördag, första riktiga dagen på jobbet. Jag skulle öppna. Lite jbbigt då jag var halft död när jag kom till jobbet, känndes som allt gick fel. Och jag tror bestämt att José tror att jag är dum i huvudet.

När jag kommit upp til cafét så skulle Stefan vara där och visa mig hur jag skulle göra mackorna, men det gjorde han inte.. Så jag fick ju gissa mig till hur det skule vara, men när han sen kom efter 10 någon gång så fick jag berättat för mig att dom var näst intill perfekta, det var ju bra det.

Och vid 10 kom ju Malin och Mackan, det var ju inte jätte mycket att göra. Men när det väll kom folk så gjorde jag ett litet tryckfel på kassan, och vi fick ringa José och han kom och han var inte jätteglad. Jag fick ju en liten utskällning, jag har ju lite skinn på näsan så det gör mig inget.

Men resten av dagen flöt på rätt bra. Jag fick sluta vid 2 åkte hem med Nicklas och de andra vid 3. Mackan och Malin stängde.

Sen var ju kvällen som alla andra kvällar, vi spelade kort.
Men tillslut kom ju Mumin  också, tyvärr. Vi blir ovanligt vis alltid lita glada när hon kommer. Men man kan inte fatta hur sur hon var på mig!! Visst, jag vet att hon inte gillar mig men komigen, jag uppför ju inte som att jag gillar henne men allafall.

Jag tog ju ett kost som hon ville ha en gång.. och om blickar kunde döda skulle jag inte sitta och skriva detta inlägg just nu.

Mumin försöker ju att komma in i gruppen, har gjort det sen hon kom. Hon gör ju inte ett jättebra jobb, och jag är rätt säker på att det är en lost cause. Men hon kan ju försöka om hon nu känner för det.

17 Dec.

17 Dec.

I fredags så var vi på jobbet och städade och flyttade in varor och så. Det tog ju sin lilla tid. När vi sen var hemma vid typ halv 4 så satt vi ju hos männen, ovanligt ! Sen så bestämde vi oss för att gå till Trapper ett tag, någon hade ju börjat dricka tidigare än andra så vissa var ju fulla, då menar jag våran allderes egna norrlänning - Erik.

De andra hade ju gått lite tidigare än oss, så jag gick med våra män, och självklart åkte jag i snön, tack för den Erik. Men sen tänkte jag vara taskig och satte mina fingrar mot hans hals då dom var askalla, han sa att jag skulle åka i snön igen om jag inte tog bort dom - nu trodde ju jag inte han skulle göra det.. men som vanligt har jag alltid fel. Så jag åkte ner igen.

När vi väl kom fram till Trapper så satte vi oss ner och började beställa, nu har vi ju blivigt ett stort gäng, så vi får ju inte plats vid ett bord längre, så jag, Erik och Mumin vid ett, resten vid ett annat, dom var ju brevid varandra men det bev ändå rätt uppdelat.

Jag och Erik satt och klagade, tråkiga jag vet. För vi ville hem och supa till det, men det var ingen annan som ville, men vid 10 drog jag och Erik hem själva. Vi tog lite grogg, elr jag allafall, Erik undrade om jag ville ha en vanlig eller en norrländsk, en norrländsk kan väll inte vara så farlg tänkte jag. 50% sprit blidde det. Inte så faligt, jag har ju kört på 100%.

Men efter nån timma så la vi oss för att se en film, vi lyckades inte komma så långt, för vi däckade. Ännu en gång i Eriks säng.

Nicklas och Mackan kom hem vid typ 1, har jag fått höra allafall. Sen kom resten vid 3, då vaknade vi, så jag gick ner till mig, ville inte väcka killarna på morgonen när jag skulle upp vid 7 eftersom att jag skulle öppna Värmestugan.

När vi gick ner på natten har ni ingen aning om hur sur Mumin var, det var ju inte så farligt, okej de fulla, inte jag, var kanske lite hödljudda men jag kan ju inte påstå att stampa i golvet som en treåring hjälper.
Och när vi pratade lite sen, och det var inte speciellt högt, så var hon så fucking sur; - URSÄKTA, KAN JAG FÅ SOVA !!!!!!!!!

Ja visst, kanske dags att skaffa öronproppar om du har problem men ljud! Det var ju inte första gången dett händer om man säger så !

12,13, 14, 15 & 16 Dec.

12 dec

I måndags var det helt omöjligt att komma in på internet så jag försökte mobilblogga, men det gick inte heller. I söndags så åkte jag och Therese in med Nicklas till jobbet, vi satt där ett tag sen sa José att jag kunde gå upp och kolla värmestugan, vilket är caféet där jag ska jobba med Sara och mackan som inte har kommit än.
Det var hur jävla härligt som helst! Sen gick vi till ICA och handlade lite, Therese tyckte d att vi skulle köpa varsitt toapapper, så att vi ska typ ta med oss en rulle varje gång vi går på toa, ja men varför inte? För att det är idiotiskt. Men visst, jag köper en, men jag låter fan den stå där inne.

Jag beställde även öl på ICA från systemet som kommer på onsdag. Sen gick vi hem, tog dock en evighet för jag hittade inte rätt genväg igenom skogen. Då chillade vi där och var sen tillbaka på jobbet vid 3 för att äta, hemma igen vid 4. Och typ halv 5 gick vi upp till Nicklas och Erik för att hänga där ett tag.
Vid 6-tiden bestämde vi oss för att åka till Trapper och äta lite middag, hade jävligt trevligt trots en inkapabel servitris. Lite synd om Nicklas för han fick en asstark chili på sin mat och kände sen ingen smak, stackaren.

När vi kom hem igen gick vi till grabbarna för att spela Geni, och då visade det sig att Erik är mindre allmänbildad än vad jag är :P Therese stack hem typ 9 och jag stannade, vi slängde på 2 and a half men. Vid 11 var vi alla rätt så trötta så jag begav mig nedåt. Snackade med Therese i drygt en timma,  man kan ju inte göra det allt för uppenbart, men det är ju hennes eget fel, man är inte smart om man börjar snacka skit det första man gör.




13 dec I måndags jobbade Therese så vid typ 12-time drog jag mig upp till Erik och Nicklas. Vi åkte in till jobbet och åt lite, sen gick vi och kollade läget på aktivitetshuset. Och vi beslutade oss för att bowla lite, kostade dock 290 i timmen. Det gick ju inte allt för bra för mig som vanligt, så det blev lite compitision for the men.

Sen drog vi oss hemåt, jag och Nicklas hämtade in TV och satte den uppe hon dom, jag är ju ändå aldrig nere hos mig. Och när allt var inkopplat så spelade vi Xbox i ett par timmar.
Sen kom ju Therese dit mä, och vi spelade Trivial persuit, jag vann faktiskt, det är ett under! Sen på kvällen, då vi fortfarande spelade, kom det nya tjejen som ska jobba i restaurangen, Mailn heter hon, men jag och Nicklas har döpt om henne till Sarah med engelskt uttal. Sen fick vi lite middag av våran kock och så gick Therese hem och resten av oss spelade Chicago och det blev ju lite grillning på Sarah.

Vi satt i timmar och snackade fan va kul vi hade. Kom asbra överens med Sarah också. Fan va synd att vi inte ska jobba ihop. Vid typ 1 på natten så gick vi ner. Therese vaknade och var assur! Ursäkta? Om du har problem med att somna när det finns ljud så är det fucking ditt problem och inte mitt ! Skaffa öronproppar for fuck sake !



14 dec Igår så jobbade Therese, Thank god for that ! Så jag och Sarah gjorde oss I ordning, det tog ju sin lilla tid. Sen gick vi till Erik, Nicklas jobbade. Och vi gick mot jobbet för att äta. Jag och Sarah fick cecarsallad serverad till oss, Nicklas är ju sjukt snäll på det viset. :D

Sen visade jag henne rund, och vi snackade lite men José och han sa nått om att vi tre skulle hjälpas åt att skotta vid värmestugan på torsdag, men Malin ska vara inte restaurangen sa jag, nej det ska hon inte hon ska va i caféet sa han då. Och vi vart ju skitglada för det, eftersom att vi tyckte det var synd att vi inte skulle jobba ihop. Sen gick jag då och visade värmestugan för Sarah och Erik, dom gillade det lika mycket som jag.

Sen visade vi Sarah även aktivitetshuset och sen drog vi oss hemåt. Vi satte oss hos Erik och selade lite yatzy och hade världens grillning ! Tillslut kom ju Nicklas, vi grillade honom lite med men det tog slut rätt snabbt, var lite lika interesant. Sen.. vad gjorde vi sen? Vi hängde väll bara där, snackade om hur mycket vi inte gillar Therese, fan det är ju inräknat. Vi spelade lite Chicago, gick ovanligt bra för mig för att jag fortfarande inte riktigt fattar reglarna, vi spelade även plump ! fan va kul, dock är ju jag skitdålig på det, men kul är det. Vid 8 åkte vi till trapper för att äta och ta en öl. Och vi märkte hur mycket Therese skäms över oss, hennes problem dock. När vi kom tillbaka till stuga vid typ 10 blev det en drink och lite snack. Och vid typ halv 2 gick vi neråt.

Man ser verkligen hur Therese försöker vara med i gruppen, det är nästan sorgligt. När vi var i våran suga så att jag och Sarah och snackade lite. Men det fick vi ju inte göra länge för mamma skulle ju sova och lite störd när vi satt och viskade. Idag ska vi in till Sveg och försöka hitta på någe, jag har även lovat bort vår soffa till Erik och Niklas, eftersom att vi alltid är dr så kan soffan va dr med så vi får plats.

Mackan kommer idag med, jag och Sarah har snackat om hur snygg han måste vara så vi får väll se hur det blir med det. Killarna säger att han inte blir det, dom vill ju inte ha nån competition, men dom säger ju att Sara som kommer på fredag ska vara snygg och jag och Sarah säger att hon inte kommer vara det så vi får väll se.



15 & 16 dec Först åkte vi till jobbet för att äta, där fick vi även träffa mackan. Och vi visade honom till stugan, jag skulle såklart vi honom vägen så jag sa när man skulle svänga in att han svänger in nästa, vänster sa han då – och jag sa ja utan att tänka på vad han sa.

När han körde förbi vägen så sa jag att han skulle in där, det är höger.. det är det ju, oops. Sen drog vi oss till Sveg för att leta efter en matta att sätta på bilrutan, tog jävligt lång tid.. men tillslut hittade vi. Hemma igen vid 4, då åkte vi till Ica för att hämta från systemet. Sen blev det att åka hem för att starta personal fest som vi skulle ha. Vi körde jag har aldrig och öl plump. Sen efter ett par timmar så såklart däckade jag och Erik i honoms säng.

Vi vaknade vid 6 då vi märkte att någon hade haft kul och tejpat ihop våra armar med silvertejp, och den någon var Sarah. Sen skulle vi ju till jobbet, första dan för mig, Sarah och Mackan. Vid 8 var jag och Sarah hemma igen och märken hittades, liten chock om jag säger så. Killen är skillad. På jobbet skottade vi hela dagen, tog 4 fucking timmar! Sen vid typ 3 drog vi oss hem, vi gick ju såklart upp till våra män direkt. Trötta som as var vi ju alla.

Så vid 10 begav vi oss hem. Väntade å den sista tjejen som kom runt halv 12, Sara heter hon igentligen men har ju döpts om till Malin.

Gävle

Nu är jag i gävle och det är dags att hitta nästa tåg.

Kvällen

Dagen bestod av skottning, bråk med spotify och lite glögg hos Erik och Niklas. Men medens jag var hos dom så ringde vår arbetgivare José att vi skulle in till Sveg och hämta min ena rumskompis, Erik skulle jobba så jag och Niklas åkte in - tar typ en timma in. Sen drog vi och åt och sen hem ett tag. Min rumskompis heter Therese är 28 och bor i Finland, väldigt trevlig. Vi höll på att byta sängar och skit emellan rummen. Sen så var jag lite uttråkad så jag föreslog att vi skulle gå upp till Niklas, så vi satte oss och tog en öl där. Vid halv elva drog Therese hem, jag och Niklas fortsatte dricka lite och drog på en film. Efter ett tag kom Erik hem med. Vi hade väldigt kul, sjukt att vi kommer så bra överens. Nu ska jag nog läsa lite och sen slagga, imorgon ska jg beställa från systemet ! Härligt

Fy fan !

Idag har jag skottat hela trappan och gången fram till stugan, tråkigt som jag vet inte vad.
Sen har jag skaffat mig Spotify Premium eftersom att internet är som det är - så jag kan köra offline, men skiten funkar ju allafall inte ! Blir så fucking sur ! Jag höll på att försöka fixa det i över 1 timma sen gav jag upp. Va fan ska jag betala för då om det inte fucking funkar ?! Jag blir idiot!
jag borde också gå till affären för att handla in lite saker, men har inte kommit så långt än, vart ju lite trött då jag ansträngde mig som ett as för att få Spotify att fungera !

Måste gå och köpa någe att äta, har ju bara bröd hemma.

Sen kommer förmodligen någon av mina rumskompisar ikväll.

Lofsdalen

Nu är jag framme i Lofsdalen och helt insatt i min stuga. Jag kommer att ha 3 rumskompisar, skönt att jag kom först - tog den bästa sängen, först till kvarn :P

Sen träffade jag 2 av mina grannar, dom bor över oss. Erik och .. fan jag bara glömmer vad han heter.. jobbigt. Jävligt bra överens kom vi allafall :D Dom har redan knappat in på att jag e rolig :P

Jag använder mig av ett mobilt bredband och det går inte jättefort, så vi får se hur mycket bloggning det blir.

Måste också säga att det är fucking kallt här ! Det är bara 10 grader i stugan och golvet är fan iskallt, tar inte lång tid innan man fryser som ett as.

Nu ska jag värma mig med lite té och se om jag kan se någon TV4Play för jag lyckas inte få igång TV:n :P

Nu vet jag :D

Nu vet jag vart jag är .. Jag sitter i väntsalen på centralen i Sveg. Men ni anar inte hur litet det är här ! Min sista buss går om typ 1 timma så nu ska jag läsa lite.

Var är jag ?

Det finns knappt någon täckning i dessa urskogar. Så var är jag ? Inte en jävla aning, typ 50 minuter från Sveg - väst skulle jag gissa. Lite uttråkad me, min bok ligger där nere med ..taskigt läge.

Sveg

Nu är jag i Ljusdal och sitter på bussen som ska till Sveg. Hela resan har gått jättebra ! Jag har varit jätteorolig eftersom att det var så kort tid emellan allt. Men sen är det bara en buss kvar som går runt 4 och jag är framme i Sveg runt 2 så det blir ju inga problem, jag hoppas bara man kan sitta inne. :p

Ljusdal

Nu sitter jag på tåget till Ljusdal, är framme vid 12. Så nu ska jag ta det lugnt med lite musik, kanske även ta upp boken som jag började läsa igår kväll. Elsas värld, fick den när jag fyllde år - verkar väldigt bra faktiskt.

X2000

Nu sitter jag på tåget som straxt ska åka iväg mot Gävle. Jag lyckades komma brevid en väldigt trevlig kvinna som hjälpte mig med ena väskan. Jag har ju varit väldigt orolig över att inte hinna med nästa tåg men för tillfället känns det bra, bara inte tåget blir försenat så ska nog allt gå bra :D

Framme

Nu är jag helt insatt och klar på vandrarhemmet, trevligt var det här med. Jag har gått på stan i typ 2 timmar, så jävla kul ! eller inte. Kan ju inte påstå att jag gillar Sthlm, blev så bortskämd i London med att en storstad inte måste vara fylld med idioter som uppför sig som om någo håller på att dö.

Men allafall, fick även en dator nekörd i halsen av telenor, inte mig emot men jag behöver ju inte någon.. Har redan 3 stycken. Får se vad jag gör med den. Det får väll samla damm som den andra mini laptopen som jag har.

Lite orolig över imorgon är jag, för jag ska med SJ till gävla vid halv nio fr att byta till buss som ska gå 15 minuter efter jag kommit dit och är rädd att jag ska missa. Och SJ är ju alltid sena med.. Vi får hoppas på det bästa.

cityterminalen

Framme i Sthlm. Nu ska jag till centralen för att leta upp ett förvaringsskåp som jag ska lägga min ena väska i.

Tråk

Jag har fett tråkigt och det är 45 minuter kvar. Och ingen jävel är inne på msn, har folk gått och fått liv på något vis ?

Sthlm

Jag har nu suttit på bussen till Sthlm i ca 2 timmar, har 2 kvar. Jag tycker det är onödigt mycket folk på denna buss, har inte folk jobb eller?! Och jävla träsmak har jag för dom här stolarna är rätt obekväma. Jag kom på när vi åkte ut ur stan att jag glömde kameraladdaren hemma .. alltid är det något. Får väll be att få den skickad.

24 timmar

Om 24 timmar exagt sitter jag på en buss på väg till Stockholm för att övernatta mitt i city. Och sen bär det av mot Lofsdalen. Fan va skönt att få komma iväg.

Jag har nästan packat allt. Har även slagit in alla julklappar som jag måste ställa hos farmor. Vart mest julklappar i Ullared igår, men lite skit hittade jag åt mig.



2 Dagar

Om 2 dar flyttar jag norrut. Pepp som ett as är jag!

Imorgon blir det iväg till Ullared och handla in sig innan man drar, och på onsdag måste jag lämna tillbaka nykeln till Långsjön. Sen ska jag även träffa familjen en sista gång innan jag drar. Måste även lämna julklappar.

Faan, vilket skit !

Okej, det är något allvarligt fel på svenska folket ! Hur fan kan ni skicka vidare fucking minnah ?!
Jag förstår verkligen inte det. Jag röstde som ett as på Olle, men Sverige är ju uppenbarligen fylld av idioter !

Jag skyller på fucking expressen för att de alltid ska ljuga till det när de har tråkigt !
Och sen bara den grejen att förra veckan när minnah var lite sjuk så snackade de om det som fan så folk tyckte synd om henne så hon fick stanna och igår så vart Olle ivägtvingad till en specialist, men det är klart det inte nämns.

Inte för att jag tycker att de skulle tjata om att Olle var sjuk men de gör det inte så rättvist. Sen är det ju denna nolltollerans som gäller för alla utom den som har högst tittarsiffror. Jag blir så fucking lack !!

Så.. nu har jag fått skriva av mig lite. Det är ju detta bloggning handlar om, att få skriva av sina åsikter. Jag var bara så arg när Olle är så pass mycket bättre än minnah.

Men vi alla vet att det kommer gå bra för Olle, han och jay är nog de mest talangfulla genom hela idols historia.. fan, han skulle ju vatt i finalen. Men det är okej, han kommer lyckas.


edit. 6/12

Nej, jag är inte bitter. Jag behövde bara skriva av mig lite. Jag tycker allvarligt att det är okej att Olle åkte ut eftersom att jag vet till 100% att världen ommer få se mer av honom.

RSS 2.0