Mer favoritbilder!!

 
Felicia
 
 
 
 
 

Veckan som gått..

Den här veckan har Jesper börjar på en praktik i Ankarsrum, å bruket. Som förhoppnngsvis ska leda till jobb, det står mellan honom och 5 pers, det är fyra veckors praktik sen ska en få en anstäling. Fingers crossed :)
 
Så jag har spenderat dagarna med träning, redigering och matlagning faktiskt. Har haft att göra. Jag har inte aft någon fotografering sen jag slutade med gratis fotograferingarna en det har varit ganska så skönt, fr jag har igentligen inte haft tid. Alla bilder jag har än så länge är inte ens levererade!
 
Sen har faktiskt helgen bestått av jobb! JAg blev inhyrd av Backup Event AB för att marknadsföra Lantmännen. Så jag stod inner på ICA Maxi och gav ut P/Säsongs-skivor til kunder och pratade lite om Lantmännen. Och p-skivan var ju en vanlig skiva som fungerar i hela Sverige, men på baksidan var det en säsongs-skiva som man knde se vilka råvaror som är i säsong från månad till månad. Graska bra tycker jag :) Så det ar jag gjort i två dagar.
 
Och idag ska jag redigera mera ;)
 
 

idag..

Så vad står på schemat idag?? Endast redigering och packa.. inget annat. Det är inte som att jag har tid med något annat :-P men funderar på att skita i dagens schema och åka ut till farmor istället.. hmm...... Får nog ringa och höra vad hon säger. Hon har ju precis fått kattungar för typ en vecka sen, det är ju alltid trevligt att titta på :-) får se hur det blir.

Dåååålig!!

Jag har inte alls varit bra på uppdatering dom jag sa at jag skulle. Men jag har verkligen varit superbusy!
 
Jag har haft fotograferingar, och timmar av redigeringar och en massa annat! Men jag ska nu lägga upp mina favoriter av fotograferingarna som jag inte lagt upp, av de som är klara då ;) Har massor som inte är klara.
Sen ska vi ju flytta i början av november så vi packar för fullt och har visningar på lägenheten o.s.v.
 
Viktor & Simon
Leah
Stefanie

Therese, Alfons & Hugo
David, Jennie, Felix & Dexter

 
 
 
Och fler kommer när de är klara och levererade ;)
 
 

RSS 2.0