Fotografering på G

Idag är det fotografering på G, blir lite senare idag på Felicia.

Körkort

Min mamma måste förnya sitt körkort, så hon bad mig ta ett kort. inte det roligaste kort med men..

Idag hämtade jag också min nya skivare, Canon :P Den funkar utmärkt, fick dock inte med nån USB-kabel, tur att jag hade en.



Jobb .....

Dom senaste veckorna har jag jobbat hårt med mitt nya projekt, ska inte avslöja än vad det är, men det är stort :P


Jag är så jävla förbannad!!!

Läste igår kväll ett inlägg min pappa lagt in om min lillebrors flickväns hund, han hade tydligen blivit ihälbiten ev en annan hund i igår. Jag vart helt chockad, det var tydligen inte första attacken heller.

Det är en äldre man som äger scäfern och när dom var ute och gick så slet sig schäfern från gubben och bara sprang på Manne och bet ihjäl honom, och efter hade tydligen mannen bara gått hem! Jag fattar för det första inte hur man bara går där ifrån efer något sådant! Jävla idiot.

http://www.vt.se/nyheter/lokalt.aspx?articleid=6080541

Jag vet hur det är att bli av med sin hund, inte på ett så dramatiskt sätt men endå. När jag var 18 fick jag en hund, hon var en blandning mellan borde collie, björnhund, gårhund och en sort till som jag inte kommer ihåg..

Men allafall, jag fick hem henne den 9:e mars 2008 och den 15:e april råkade hon ut för en olycka, hon hade ramlat ner från balkongen när jag var på jobbet. Min mamma ringde dit på dagen och sa att hon var borta, men visste inget än.. Senare ringde min morfar och sa att han skulle komma och hämta mig, Tish var hos vetrinären, hon haded ramlat ner från balkongen och skadat en kota i ryggen(vi bor på tredje vågingen, så det var ett jävla fall).

Hon var förlamad i bakdelan, vetrinären rådde oss till att avliva henne, men vi kunde inte göra det utan att veta att vi gjort allt för att rädda henne, så vi åkte till djurskujhuset i Strömsholm. Det tog över 3 timmar att komma dit, men vi var tvungna att försöka rädda henne, där undersökte dom henne och lyckades få henne att reagera på smärta i bakbenen, då fick vi lite hopp om att hn skulle klara sig. Dom höll kvar henne över natten för att se om hon behövde opereras, Vi åkte hem utan att veta om hon skulle överleva eller inte..

Dagen efter fick vi ett samtal att hon opererats och hon skulle inte klara sig, det var skitjobbigt självklart! Men vi åkte dit och var med henne en sista gång, och i hennes sista minut fick hon äta hundgodis.

Dagen efter vi avlivade henne började min mamma prata om att skaffa en ny hund, jag ville inte, jag kunde inte! Men mamma valde att göra det, och självklar tycker jag om Effie, men hon är inte Tish och kommer aldrig att vara Tish..



Jag har fortfarande med mig Tish varje dag i tankarna men hon är också med mig här..



Och nu för tiden har jag ju Snörpa också :P

I'm back..... I think..

Nu är jag nog tillbaka tror jag.. Har haft en ortoligt lång paus.

Så lite uppfatering om mitt liv :D fast den lr ju inte bli så lång.. :/

Har jobbat hela sommaren, jävligt kul. Var den bästa på jobbet enligt mina chefer, kul att höra :) Och jag har faktiskt blivit erbjuden jobb nästa sommar med :D Och självklart sa jag JA!!! "hoppa upp och ner", okej jag gjorde inte det.. men ville gärna ;)

Sen har jag funnit en stor kärlek till stumpbyxor! Och även en kärlek kallad Jesper (K)
Så jag spenderar mycket tid hemma hos Jesper, jag har i princip bott där sen dagen vi träffades..

Annars jobbar jag mycket med fotografin, jag tar inte så mycket kort för tillfället, men pluggar på annat håll om man säger så.. Vill inte avslöja för mycket för tidigt.

Annars är det nog inte så mycket.. Eller jo, igåt klippte jag mig hos en frisör för andra gången i mitt liv.. Hos Ellas Klipp och Shop, Ella är ju en gammal kompis och klasskamrat till mig, vi har känt varanda sen vi gick i 4:an.. Så när jag tänkte klippa mig så tänkte jag varför inte hos henne? Och jag vart väligt nöjd :D HAde nog aldrig ens fynderat på att klippa mig så, hon fick fria händer.. Vart väldigt sött och gulligt tyckte jag :P

Här är före och efter bilder:

Före:

Döm inte, för kortet var taget tidigt på morgonen och jag var sjukt trött!

Efter:

Mycket bättre tycker jag :DD

RSS 2.0