Gårdagen..

Gårdagen var inte klok! Jag jobbade från att jag vaknade tills jag gick och la mig, ca 17 timmar. Men det var asroligt såklart! Den sista fotograferingen var så himla underbar! Hade två små killar som först var ganska bblyga och ville nte riktigt vara med på kort, men det tog inte lång tid innan de släpte loss och hade kul. Och nästan varenda bild vart hur bra som helst! Jag tog säkert 300 bilder på dom, håller fortfarande på att redigera alla bilder från igår ;)
 

Första fotograferingen

ikväll var det första fotograferingen sen kan bestämde mig för att dra igång.. Känndes sådär under sessionen, för de två pojkar jag fotade ville inte alls vara där.. Men man fick ju göra det bästa utav det och försöka få fram endel bra bilder.. Trodde inte jag skulle få jättemånga bra, 20 stycken trodde jag, men hör och häpna! 107 stycken av ca 230.. Trodde inte det skulle bli så bra! men när jag har varit hemma och sett de i datorn så är jag väldigt nöjd med kvällen!!!
 
Kan tyvärr inte lägga upp bild här eftersom att arkivet är inaktivt p.g.a. databad underhåll.. Vet inte när det kommer tillbaka heller.. Men gå och kolla på facebook

nu är vi på G

NU är jag igång! Jag har första fotografering ikväll. och är nästan helt fullbokad denna vecka. Är himla kul att vara igång!!!

Helt snurrig!

Det rullar in så många bokningar nu att jag blir helt snurrig i bollen! Men det är jättekul! Hoppas bara jag hinner med och inte misar någon..

Nu är det dags!!

 
Nu har jag sparkat mig själv i röven och äntligen vågat!! Jag har tänkt på detta länge nu, men har varit för feg för att göra något, men nu är det fan dags!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dags igen kanske??

 

RSS 2.0