Mobilblogg - På väg till jobbet.

Nu sitter jag i bilen och är påväg till jobbet, Örjan ringde vid 6 och sa att jag skulle åka med honom - så det var bara att gå upp. Beställde saker från panduro igår, nu är det dags att börja scrapbooka. Ett album med Londonbilder ska jag göra. Det var allt för tillfället. Ses ikväll. Sayonara.

Hemskickat



Detta har jag beställt hem ifrån HM.. men det kommer i omgångar.

Mobilblogg - På väg hem

Så, nu är vi påväg hem. Jag köpte 2 söta klänningar, kul. Jag brukar aldrig hitta kläder på marknader. Jag mumsar även på en melonrem nu, lite söt e den, skulle fan behöva en insulinspruta så söt som den är. Jag ska lägga upp ett inlägg med klänningarna när jag kommer hem. Sayonara.

Mobilblogg - I bilen

Jag slutade jobba för cirka 15 minuter sen, jag har haft så jävla kul på jobbet idag. Jag fick vara kock, tycket det är väldigt roligt. Nu är jag påväg till Hultsfred för att gå på marknad. Ses sen. Ciao.

Snart så..


Jag ska straxt iväg till jobbet, blir att jobba hela dagen idag.. Förmodligen sent också. Blir även själv efter lunchen då Örjan går hem.

Har inte mycket mer att skriva, blir jobb imorgon med.
Ska försöka få sluta runt 2 imorgon så vi kan åka till Hultsfre och gå på marknad.



The end of the day.

Då är det kväller och jag har slagit på American Pie: Band Camp. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba, endast halvdag dock. Fast det är jävligt skönt att vara hemma tidigt. Har inte fått lön än, men borde få det denna vecka, vet inte än vad jag ska bjuda mig själv på, nu när det är min första lön och allt.

Here we go again..



Min första zombie bild, är inte helt nöjd med den. Men det var ju den första så.. Sprickorna borde inte vara så tydliga..

Äntligen

Nu är jag äntligen klar med sorteringen, men jag märkte att några filmer saknades så jag måste ta reda på vilka och lista ut var dom kan vara.

ahh..

Nu är jag mätt och belåten. Så nu kan jag återgå till sorteringen.

Jaret in the kitchen!

Jag beslutade mig att laga mat istället, snitzel med pommes och bearnaisesås. Så nu väntar jag på att ugnen ska bli varm, nu blev den visst det. Synns sen. Ciao.

argh

Jag blir så trött. Jag ska fan bli noga med att sätta in filmerna på rätt plats för detta är fan tortyr!! Jag har ont i ryggen och vill bara lägga mig i min säng, men det är inte så lätt när sängen är full med filmer. Hungrig är jag med, måste göra något att äta. Har typ hälften av filmerna kvar nu.

Movie freak

Om ni inte visste det så älskar jag filmer, man skulle kunna säg att det är en rätt konstig kärlek till filmer, men det är dom jag har att tacka för min bra engelska(och London såklart) Men det gav mig en otroligt bra drund till engelska.



Just nu håller jag på att sortera mina filmer, nått jag måste gra typ 2 gånger om året, för jag är alltid så lat efter att ha tagit ut en film att jag inte sätter tillbaka den i fodralet.

Jag har drygt 212 filmer och 30 olika serier, då är det alla hela seasons på serierna.

I've got the PS bugg..


Presenten



Det här var bilden som jag gjorde till tina i present, hon gillade den, men skattade lite för att jag hade gjort henne 15 år yngre :P Hon fick även bilden i en fin gammal ram.

Har inte så mycket att göra för tillfället...

dsc_0006 (MMS)

Har inte så mycket att göra för tillfället, så jag tänkte köra en dagens outfit.


Födelsedag

Idag är det min faster Tinas födelsedag. Hon blir 42 idag, jag har en present till henne - visar den ikväll. Ska snart iväg snart iväg, så jag måste byta om nu.

Ny mobil

Idag fick jag hem min nya telefon, måste säga att jag älskar den. Har inte så mycket mer att skriva.. Jag ska fortsätta lära mig den.

.



Jag har aldrig gjort något i PS på mig själv så jag tänkte det var tid..

Jaret Ray..

.. vill verkligen ha sin lön så att hon vet hur mycket hon får, för hon vill väldigt gärna köpa en ny kamera, en Canon EOS 7D, hon kan knappt hålla sig. Hon hoppas hon får 11-12 000 kronor i lön! Så hon kan sälja sin nuvarnde kamera.

Hon har också gått med i Svenskt Fotoforum och tipsar alla att gå med.

Hon är skulle också vilja släktforska lite eftersom att hennes släkt är så troligt stor.

It's time to update!

Jag har jobbat hela veckan så det har inte blivigt att jag uppdaterat.
För det första så var jag väldigt sur på Mia som skulle ha jobbat eftermiddagspasset på tisdag och ringde 30 minuter innan hon skulle börja för att be mig ta hennes pass så hon kunde åka och kolla på en fucking bil! Det kunde hon inte göra när hon skulle vara ledig hela helgen?

Skit sak samma, jag tjänar pengar. Sen hade Örjan sagt att hon skulle jobba förmiddag idag men tydligen så blev det inte så. Ja ja, det blev visst lite missförstånd mellan alla.

Igår beställde jag mig en ny mobil b.t.w. Sony Ericsson X10!!!! får den nästa vecka, pepp!

Och nästa vecka får jag även lön! Ny kamera here I come!

Jag kommer bara jobba helger nu också, så vi får väll se hur det blir.

Wöörk

Idag jobbade jag bara halvdag, 2 till 8, men det blev visst till 7.
Örjan sa att jag och Mia fick bestämma hur vi skulle jobba denna vecka, och det vart ju inte helt bra. Och det hjälper inte med att jag redan inte gillar henne. Hon kom till mig och frågade hur jag tyckte vi skulle jobba, och ni vet mig, jag brukar inte alltid säga vad jag vill utan låter folk göra vad dom vill.
Men jag sa allafall att personligen tycker jag det är bättre att vi jobbar ett förmiddagspass eller ett eftermiddagspass, istället för att jobba båda.

Det var hon inte helt med om, för hon ville vara ledig! Hon har jobbat 8 dagar i sträck(endast 4-5 timmar, men vem har koll på de ?) Så hon ska jobba imorgon och sen vara ledig hela veckan tyckte hon, visst gör inget för mig jag tjänar gärna pengar. Men jag blev liite putt på henne när hon sa att hn jobar 8 dagar i sträck, som att jag inte har jobbat alls?! Fan hon är en jävla kärring, och inte är hon någe bra på jobbet heller, jag fattar inte att Örjan kan låta henne jobba där!

Vid 4 gick Örjan hem och jag fick vara kvar själv, inga problem för mig.. Det finns en anledning till att han valde mig när han skulle gå hem, jag är den enda han kan lita på som klarar av att sköta allt själv. Men det var lite dåligt med folk idag så jag stängde vid 7.

Nu sitter jag här i sängen med datorn, lite cheex balls, kexchoklad, salt pastiller och en fanta.. Kan det bli bättre? Jo, om jag fick sovmorgon. Men man kan fan inte få allt här i världen. Har förmiddagspasset imorgon.


Jag var tvungen att ta bussen till jobet idag, får gå av vid bron efter Ankarsrum, men när bussen kom så sa han att han inte åkte så långt, jag sa då att jag jobbade på stoppet och han sa att om det finns tid ska han skjutsta mig 8-| Och det gjrde han, gjorde han det för att vara snäll eller för att jag är blondin? (A)

Och fan, på tal om det, en stammis vid namn Peter håller ju på att stöta lite på mig och fan idag börjar Micke (en annan stammis) att säga att jag är vacker och sådant, fan va poppis man är bland gubbarna :$

Ännu en bra fotoblogg

Jag har hittat ännu en bra fotoblogg och jag blir så inspererad! Måste köpa mig en bättre kamera bara. Känner att jag måste läsa på lite om kameran också, det är fan dags, ska fan printa in det i skallen!

Har inte sett Friday the 13th än btw, ska göra det ikväll.

Friday the 13th


Bild lånad från Imdb

Idag är det fredagen den 13:de, och jag ska jobba. Man borde igentligen stanna inne och undvika alla möjliga skador, då ska man verkligen inte jobba på restaurang med alla farliga saker.. Vassa knivar, varma stekbord, tunga saker som kan falla på en..

Det är ett under om jag klarar dagen utan att skada mig på ett eller annat sätt, eftersom att det inte går en enda dag utan att jag gör något för att skada mig.

Ikväll ska jag även se nyvertionen av Friday the 13th, pepp..
Nä, nu ska jag snart iväg och jobba.

Ciao.

Mer musik.

Det är faktisk en till låt som går dag, det är SP's nya låt från deras framtida album som håller på att spelas in as we speak. Älska den nya låten och är jättepepp på den nya skivan, dom kommer gå tillbaka till deras stil som de hade på No Pads, No Helmest, Just Balls.
Albumet kommer ut i början av nästa år! Kan knappt vänta, sen blir der turne och att gå på konsert!



Redegering


Bild från Lillön, creds till Tomoko som tagit bilden. :D

Massor av redegering och musik idag. För tillfäller är det bara 2 låtar som spelas.





Måste säga att jag tycker att Eminem's låt är bra mycket bättre än Jay-z's

Fotosugen!!

Fan vad jag är pepp på att fota, har inte varit det sen jag kom tillbaka från London. Men nu hittade jag ännu en ny asbra fotoblogg (finns ju asmånga) och jag blev hur pepp som helst på att fota! Det roliga var att jag letade efter en musikblogg. :P

Anledningen till att jag inte velat fota på senaste tiden är att jag har vuxit ifrån min kamera, jag har ju en Canon eos 1000D och det är en nybörjarkamera, och jag är inte nybörjare längre, jag vill köpa en ny avancerad kamera. Och när jag får lön ska jag fan de, sälja den jag har ska jag med.

Jag är också sugen på att redigera och göra något kreativt med nån bild, eller kanske skriva ut några snygga bilder och sätta i ramar och hänga på väggen.. Jag har ju faktiskt 7 ramar som bara ligger här och har gjort det sen förra sommaren.
Sen har jag fyderat på att börja scapbooka, eller hur det stavas.
Jag vill göra en enda bok utav alla snygga bilder jag har från London, ska nog görra det när jag får lön också. Om 2 veckor får jag lön, ska bli skönt.. Har ju fått ihop en hel del ft att jag bara jobbar deltid, you gotta lve OB, ska jobba hela helgen denna vecka med, mer OB YEAH!!


Så vad ska jag göra idag? Jag försöker komma på något bra ställe där jag kan fotografera, finns ju inte så många ställen i denna skitstad. Jag får väll fortsätta att redigera bilderna från min kanera, jag är inte ens i närhetan av att vara färdig!



Foto/redigering: Jaret Ray

En bild från London, om jag inte har fel så tror jag att det är kyrkan av Westminster.


,,

Nu är jag tillbaka i vardagen, måste bara säga en sak om kryssningen jag bjöd på, alla var inte så jäkla tacksamma. Tråkigt.

Idag blev en slödag men jag kände mig för att dra mig i kragen och äntligen fortsätta redigera alla bilder jag har i kameran, och då självklart kommer mamma och tycker jag ska med ut och gå.. Nej, jag har annat för mig!

Jag borde städa med, men har ingen plats att lagga allt jag har, när jag kom hem från london så känndes det verkligen att jag har för mycket grejer för mitt rum, eller mitt rum är för litet för mina grejer?

Det var det, skev ju aldrig att jag tagit hem en kattunge från Snövit, farmors katt.


Snörpa heter hon.

Ett tag sedan

Nu var det ett tag sedan igen, har ändå inte hänt så mycket, under mina lediga dagar var jag usvakt åt faster, jag jobbade hela dagen igår. Vi skulle ha haft ett stort chat igår vid midnatt, och jag försökte verkligen håla mig vaken, men det gick tydligen inte, så jag missade chatten igen, fan då. Men men, vi får väll boka om, igen..

Nu ska jag snart åka iväg till norrköping, ska på kryssning med mamma, nikki och sussie, jag bjuder!
Ses imorgon.

Ahh..

Då var äntligen denna jobbvecka över, visst har det varit jobbigt men OB får man ju. Imorgon ska jag köpa en ny mobil! Okej, jag är allderes för trött för att skriva mer..
Ciao

RSS 2.0