Länge sen nu..

Nu var det ett tag sen jag skrev, det är så att jag inte varit på internet så mycket eftersom att jag igentligen inte bor hemma längre, jag bor hos Jesper i princip allefall. Men nu sitter jag på honoms dator så förhoppningsvis ska det bli bättre med uppdateringar.

Jag gick ju klart servicekursen i fredags och fick jobb efter, kul att tjäna pengar såklart.. Vi har kört marknadsundersökningar alla tre veckor på praktiken så nu när vi skulle börja var det dagt att sälja, vilket är lite svårare om vi säger så. Så vi sattes på MBK vilken är månadens bok. Det gick inte speciellt bra för mig fick bar en på hela dagen, men jag tror faktiskt inte har med att göra att jag är dålig på att sälja utan jag är inte överdrivet bra på arrgumentera i detta läge, jag har debatterat tusen gånger och aldrig förlorat en debatt, men det är inte riktigt samma sak här.

Men idag ska 4 av oss nya vara på ett nytt projekt som är något medlemskap inom trafik eller något sånt.. Så vi börjar 14.30 istället för 16, extra timmar ska vi ju inte klaga över. Vi ska tydligen träffa några chefter också..

Annars så letar Jesper och jag för fullt efter lägenhet, vilket vi alla vet inte är det lättaste! Men vi gör vad vi kan helt enkelt..

Annars har det inte hänt så mycket, har inte så mycket tid till fotograferingar, men hade en för att litet tag sen med Giza.




RSS 2.0