Up early?

Idag gick jag upp 6:18 trots att jag börjar 12:30, anledningen är att jag måste åka in tidigare för att fixa tidningen med Francis, den måste iväg till trycket idag.

Jag sa ju att jag inte skulla göra panoraman till Photography class, men det visar sig att jag gör den allfall, jag lyckades lösa det. Ni kan få en sneak-peak, men det riktiga kommer på torsdag då vi har utställingen. Lite nervös faktiskt. Tror jag allafall.

Så jag kommer ha mång timmar dötid idag, då har jag tidd att göra klart mitt självporträtt och manuset. Bra de. Ska även åka till London Graphic Centre för att inhandla lite matrial.

Kommer förmodligen inte bli någon blogging under dagen för skolans Wi-Fi är helt stört och funkar typ aldrig nu för tiden.


Här är ännu en bild från i söndags på mig och Nozomi

Och när komer sneak-peaken

Klicka för större

Sista veckan.

Det är nu sista veckan för i rincip alla mina kompisar, lite tråkigt. men men..
På tisdag morgon nästa vecka kommer jag hem, men Tomoko och Nozomi, pepp är jag.

Aja, Idag gick jag upp 7! Fråga mig inte varför, för jag vet inte. HAr hållt på att fixa bilderna från igår, är ännu inte klar. Jag har även kollat in Tomokos bilder och städat mitt rum, för det kommer nämligen kanske en ny elev idag, hoppas jag gillar denna något. Hur kommer det sig att jag bara får dioter till rumskommpisar?

Aja, jag ska in till Skolan vid 11 typ. Jag har nu mer foton att fixa, här kommer 2 bilder från Tomoko.



Sysn inte på den bilden men brännt m ig på näsan har jag.


Jag och Nozomi, det är sjuk hur nära vi kommit varandra på så kort tid, hon har bara varit här 2 månader typ.

Hemkommen

Jag är nyligen hemkommen, har haft en asbra dag med mycket trevligt sällskap, dom flesta åker ju hem snart, om typ 2 veckor.. Fan va tråkigt! Men Naoko stannar kvar, och Yuki och Ryoko stannar i London.

Allafall, det har verkligen varit jättevarmt idag! Helt sjukt, sitter fan och svettas just nu, det är asavarmt!
Jag tog massa bilder.. kommer upp på facebook sen, måste bara fixa ljuset.. Ska se m Tomoko har lagt up sina, är för varm för att orka skriva just nu, kände bara att jag var tvungen.


BBQ/Football/Picnic

Idag ska jag ut och träffa mina kompisar, vi ska ha en BBQ/Football/Picnic dag idag, är jävligt pepp, för vädret ät underbart, kommer förmodligen bränna mig. gjorde visst det igår utan att jag märkte det.. Det var Claire som märkte det.. Men men,

Aja, ska dra om 40 minuter så jag måste göra i ordning mig.

Äntligen

Äntligen är jag klar med tidnigen! Jag är så jäkla glad att det är över. Och det är verkligen jättesnygg! Jag har jobbat stenhårt och det syns verkligen. Fan va skönt! Nu kan jag vila ett tag.. eller nä, det kan jag inte.. Jag har flera saker kvar att göra! Manuset och det sista projektet i Photography. Bäst jag sätter igång. Fan, vila en liten stund kan jag allafall, jag har ju faktiskt jobbar stenhårt idag.

Och snart, snart, snart får jag visa mina arbeten här på bloggen på fredag kväll, titta in då!

Här kommer dom!!

Här kommer fest bilderna från i onsdags!
Klicka för större.

Nozomi & YukiCrow Crow & Nozomi

Tomoko & CrowNozomi & Tomoko

Ryoko, Naoko & TomokoNozomi, Crow, Ryoko, Naoko & Tomoko
Nozomi, Crow & NaokoNozomi
Crow & NozomiCrow, Nozomi & Naoko
Nozomi & CrowTomoko & NozomiCrow & Nozomi
Nozomi & TomokoTomoko & CrowCrow & Nozomi
Tomoko, Crow & NozomiNaiara, Tomoko & CrowYuki
Nozomi & CrowJennifer, Naoko & YukiNozomi
Crow, Jennifer & NaokoTomoko, Nozomi, Crow, Jennifer, Naoko & Ryoko





Läsning

Här kommer ett inlägg om läsning.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1357945/images/2010/picture0061_86360175.jpg



Som läsare är jag: Beroende av nya böcker, jag älskar att gå i en bokaffär och bara se vad det finns för böcker och vilka jag skulle vilja köpa. Jag älska att läsa lite fanaty aktigt men inte för mycket och självklart älskar jag sanna tragiska historier.

Som bloggare är jag: Beroende av att blogga, jag vet att jag inte bloggar jättemycket, men jag bloggar minst en gång om dagen. Om jag inte bloggat på ett tag så känner jag mig lite konstig och då vet jag att jag verkligen måste blogga!

Senast lästa bok: New Moon av Stephane Meyer.

Senast påbörjade bok: Eclipse av Stephanie Meyer. Jag kan inte påstå att den är jättebra.

Senast köpta bok/böcker: Senast köpte jag Eclipse av Stephanie Meyer och The Girl with the Dragon Tattoo av Stig Larsson. Jag tror faktiskt anledningen till att jag inte gillar Eclipse så mycket är för att jag är så jäkla pepp på att läsa The Girl eith the Dragon Tattoo.

Favoritdeckarförfattare: Jag har aldrig riktig gillat deckare.

Jag läser allt av:
Allt möjligt, har inget speciellt.

Jag läser helst inte (genre/författare): Vad gillar jag inte? Jag gillar inte tråkig deckare om sagt, och inte böcker med för mycket fantasy.

Vid hyllan för fackböcker letar jag:
Jag gillar inte riktigt facklitteratur. Bara om det skulle vara vid något speciellt tillfälle.

Förutom svenska läser jag gärna: Jag läser inte på svenska. Jag började ju precis att läsa, innan när jag bodde i Sverige så läste jag aldrig men nu gör jag det, och jag tror faktiskt det beror på att dom är på engelska. Jag föredrar ju engelska framför svenska.

Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: The Girl with the Dragon Tattoo av Stig Larsson.

Högst upp på min bok-önskelista-just nu står: The Girl Who  Played with Fire av Stig Larsson.

När jag går på antikvariat letar jag alltid:
Jag letar inte efter böcker där.

Jag hatar denna stress!

Jag har så jävla mycket press på mig dag, tidnngen måste bli klar, och jag vet n inte om min nya metod kommer fungera - Vi får se.

Sen det här med Coach biljetten som försvunnit, jag kom ju på att den kom up på en internet sida när jag köpte den, så jag kan ju gå in i historik och hitta den. Så jag letade för fullt men kunde bara hitta biljetterna från Mars, jag blev mer stressad ju längre tid det tog och när jag trodde min huvud skulle sprängas så hittade jag den! Fan va skönt, så jag skulle gå ner och skriva ut den men det gick inte fr skrivaren är typ knäpp här, väntar lite då. Men jag stänger inte ner denna gång.

Måste även lägga in en bild på mig och Nozomi, hon somnade på min axel igår, ni fattar inte hur varm hon var, jag trodde jag skulle kokas upp eller något.






Och det är jävlig varm idag, jag hatar vekligen att jag måste vara inne, och fönstrena här går inte öppna! Fan!

Update

Så jag har inte haft internet på 2 dagar nu, men idag fick jag ta saker i egna händer och fixa det, att man måste göra allt själv.

Så vi börjar väll med Torsdag:

Dagen efter, astrött, skippade dom 2 första lektionerna, kom sen in till Media & Culture, skulle nu sätta ihop alla artiklar till tidningen, vilket är lätt.. fast bara om det funkar som det ska, vilket det såklart inte gjorde.. Jag blev ju så klart väldigt stressad när saker inte gör som jag vill, och det hjälpte u inte att jag var dödens trött.
Eftersom att jag jobbar med InDesign så måste man ju ha alla länkar, som jag inte gör, inte riktigt alla. Det måste vara klart på måndag, och jag vet inte än om det kommer funka, om inte så får jag göra det på det svåra sättet, det gr en är som sagt lite jobbigare.

Och som vanligt stannade jag efter skolan och väntade på Nozomi som jag skrev då, men jag skrev också att jag inte skulle gå till pubben, men självklart gjorde jag det, varje kväll denna vecka.



Fredag
Jag hade ett möte med Thao klockan 10, jag vaknade 8:30, fan! Jag som måste duscha. Så jag hoppade in i duschen och la ner sminket i väskan så jag kunde smkna mig på tåget. Jag hann inte med frukst, så jag tänkte att jag skulle köpa lunch, men när jag var framme vid Waterloo East så kom jag på att jag glömde plånboken, smart. Men men, jag får la leva på vatten tänkte jag.

Så jag mötte Thao och vi åkte iväg till Chelsea, så jäkla Posh! Det var jävligt varmt igår, typ 30 grader. Så an svettades som fan.
Hon ville fixa mina naglar, gratis. Jag är inte emot gratis.


Inte dåligt om du frågar mig.

Vad mer, jo det var ju International Day i skolan så massa länder bjöd på mat, dekrationer, lekar och så vidare.
Kul.
Sen blev det pubben, såklart. Kolla in Facebook för bilder.
Och jag trffade en komps till Alison, han var lite freaky, han såg typ ut sm jävulen, och tyckte det var kul att stoppa ihop knycklade papper inannför linnet på mig, visst, det är ju inte som att det har hänt förrut.

När jag kom hem så var familjen borta, Hastings förmodligen, men det konstiga var att dom inte lämnade något meddelade, vilket dom alltid brukar göra. OCh ingen middag för idag har dom länat, konstigt. Antingen kommer dom hem idag, eller så bryr dom sig inte.. Ja vene. Vi får se. En sak till som hände igår var att jag skulle kolla mig coach biljett tills när jag ska hem, men hittade den inte i min mail, va fan. Jag vet inte vart den tagit vägen, jag pallar inte att allt ska jävlas med mig! Vet inte vad jag ska göra!



Idag:
Jobb, Jobb och mera Jobb. Men jag sitter ute nu, i solen.. Det är så jäkla skönt.

@School

Sitter nu i skolan slutade för typ 2 timmar sedan, men jag brukar stanna kvar efter skolan, för ibland drar vi till pubben eller gör något annat, det finns alltid någon att vänta på.. Och oftast har man trevligt sällskap. Idag har jag sällskap av Yuki och Ryoko, även att dom inte är här just nu.

Är jävligt trött, det är vi alla.. Så går det om man ska festa mitt i veckan. Men kul hade vi så det är fan värt att vara trött idag, men tror inte att jag gåt till pubben senare, väntar nog bara på Nozomi och åker hem och tar det lugnt.. Men man vet ju aldrig, får se vad Lorenzo och Andrea säger.

Har inget mer att skriva just nu, för Yuki och Ryoko är tillbaka, bäst jag är lite social.

Nattinlägg

Nyligen hemkommen från London, klockan är då snart halv fem AM, fan va kul vi har haft. Kommer bilder imorgon förmodligen, vi har dansat så mycket att ni kan inte fatta! JAg r glad över att jag lyckades övertala Tomoko & Nozomi att gå, jag tror dom är glada över det med.

Asså, jag är så grymt trött nu så jag måste verkligen gå och lägga mig. Blir nog inget Hjälte på Natten, Hjälte på Dagen för mig. Jag skippar dom 2 första lektionerna, om jag inte skulle göra det så sulle jag få gå upp om 1,5 timma så.. Jag känner inte riktigt för det.



Party @Modiva

Snart dags att dra, eller om typ 30 minuter.
Jag som inte orkade jobba med tidingen tvingade mig själv att jobba och klar blev jag!  Fan va skönt!

Har inge mer att säga för tillfället, ses imorgon.


No Connection

Efter att jag kom hem från pubben igår hade jag tänkt att blogga, men det visade sig att jag inte hade någon anslutning.
Jag gick till pubben med Lorenzo, Andrea, Ryoko och Lotte. Vi hade väldigt kul, som alltid, det blev dock pusskalas.

Jag måste göra klart tidningen idag, ska vara klar imorgon. Som vanligt tog jag på mig allt. Och hinner inte göra det idag, det är utgång.
Jag har fan gått ut varje dag denna vecka, inte klokt. Men så äre.

Jag hade massor att skriva och helt plötsligt har jag inget att skriva, har nten lust, samma med tidningen. fan. Måste göra det nu, jag har bara 2 timmar på mig.


I just screwed myself.

Precis vad jag gjorde, jag gick till pubben med Lorenzo, Andrea, Ryoko och Yuki efter skolan, när jag lovade Becka att göra klar en artikel tills imorgon som inte ens är färdigskriven.. Så jag kommer nog sitta här ett bra tag till.

Och eftersom att kom hem sent så blev det ingen middag, detta blev min middag.


Jordnötter

Jag skulle ju kunna göra artikeln imorgon bitti, bode göra den nu.. Men alla som känner mig vet att jag gör allt i sista möjligt stund för att få lite stress i mitt liv.


Bild från idag, så här obekväm är jag rätt ofta framför kameran, eller.. det beror nog på vart det är.


Nä, nu måste jag skicka ett massmejl om grillningen jag planerar denna helg.

Stress & Press

Myckt jobb just nu, det är endast 2 veckor kvar, och tidningen ska vara färdig denna vecka, blir nog inte problem.. MEn som sagt har jag mest att göra så om någon så är det jag som borde känna pressen.

Sen är det inte bara tidningen, utan även fotografi, manus och journalism.
Vad fan ska jag ta mig till? Men konstigt nog känner jag mig inte stressad, jag är lugn och känner att jag kan klara av  detta!



PANIK!

Jag hade precis världens panik! Jag satt och läste on online-checkningen som man måste göra innan man flyger och sist behövdes ett nummer ifrån passet, så jag satt och tänkte.. Jag var inte helt säker på om jag lagt passet i byrålådan som jag gjorde innan. Så jag gick och letade i byrålådan, det är full med underkläder så det kan var lite svårt att se, men jag tyckte att jag var noga.. men passet låg inte där!
Så jag tänkte att jag kanske inte ens tog upp den från resvskan, kollade i resväskan, inget där.

Kollade i alla andra byrålådor, inget där.
Kollade i resväska som jag ska ta med mig denna gång, inger där.
Kollade bakom byrån, inget där.

Nu hade jag världens paik, vad fan ska jag göra om jag inte hittar passet, så lite stressad går jag tillbaka till byrålådan där jag alltid haft passet och gräver igen.. Och där låg passat, en sån jäkla lättnad! Så kan det gå!

Man ska aldrig tvivla på sig själv!

Tired.

Jag är så jävla trött idag med, fattar verkligen inte varför! Det är omäjligt för att jag festade i 2 dar, kan inte vara därför!

Och något annat som är irriterande är att mit antikte är så torrt! Pallar inte med detta. Jag måste fan skriva min artikel, men hur fan ska jag orka när jag knappt orkar göra något annat? När jag inte ens orkar åka in till Bexleyheath för att shoppa så är det något som inte står rätt till.

Nu ska jag nog glida runt lite på nätet för att kolla in Japanresan som jag planerar att göra nästa år då jag ska hälsa på Yuki och Nozomi, även möjligtvis Tomoko.

Tråkdag

Dagen har varit tråkig, har varit allderes för slö för att igentligen göra något..
Jag har kollat film typ, gått in på Facebook typ 1000 gånger för att de om Andrea lagt upp blderna än - men vem vet när det händer?

Nu ska jag kolla på The Uninvited, älskar den filmen.. Det var allderes för länge sedan jag kollade på skräckfilm, eftersom att jag älskar det så mycket är det dags att gå tillbaka till det.

Angels 18th birthday

Igår fylllde Angel 18, fest var det såklart! Och fan va kul vi hade, visst, jah kände barar Yuki och Andrea men det var ju kit samma. Jag tog dock inga bilder med det gjode ju Angel och Andrea, så fort dom lägger upp bilderna på facebook så lägger jag upp dom här, lovar.

Men kvällen var fylld av god mexikansk mat, tequila, skratt och några kyssar..

Nozomi, Tomoko, Stephanie och Britt: Ni missade något!

Det blev inte jag tänkte mig

Jag hade planerat att gå till första lektionen idag men jag var ju tvungen att översätta klart itt manus men hann helt enkelt inte, eftersom att jag inte hade någon tid igår så var jag tvungen att gör det idag, men var väldigt trött efter gårdagen så..
Jag blev nästan klar men kom fram till att jag inte hinner till första lektionen. Men men, åker snart in, för jag tror Yuki är där så jag kan väll hänga med honom innan vi åker till Angels fest.


Nyligen hemkommen

Ja, det är jag.. Först när jag slutade vid 15:30 så satt jag mig i kafeterian med Yuki, Ryoko och nana..
Sen när alla slutade så ville jag och Nozomi inte riktigt gå hem så Lorenzo tyckte vi kunde gå till pubben, varför inte?
Så vi var på 2 olika pubbar, på de ena stog vi utanför och den andra satt vi inne ett bra tag.. Bör inte skriva om vad vi gjorde, inte när man har familj som läser :P Men Yuki och jag har en förmåga att försöka skittla varandra på alla möjliga ställen, jag har kommit fram till att ett av honoms svara ställen är på örat.. Sant!

Allfall, det är så jag spenderat dagen, imorgon är det fest för Angel fyller 18! Grattis till honom.
Just nu pratar jag med Yuki på facebook, ska återgå till det.


Bild från idag, tagen av Yuki

Yuki, bara för att han är så söt på den bilden.

Dagen



Dagen ar varit jättebra.. Även att jag bara sov 3 timmar, men jag behöver ju inte mer än så.

Communication var inte så roligt denna vecka, var inte så mycket diskutioen utan bara några åsikter ibland, men Nozomi var ju där så allt var bra allafall.

Sen skulle jag ha Vocab, men det var ingen i klassrumet så jag gick tillbaka till Nozomi.. Vi satt där och pratade hur länge som helst, tillslut kom alla andra dit med; Yuki, Stephanie och Bette, och Angel var där ett tag.
Angel sa att han ville ha min hjärna för att jag kunde så många ord. hihi., alltid kul att höra med tanke på att jag inte brukar vara den som folk är avundsjuka på, men här e jag det.

Blev lite fotografier, men jag gillar dom inte så mycket eftersom att jag harat att ta kort inomhus för att ljuset blir så dåligt.

Jag tror inte jag bör säga allt vi pratat om, blir nog inge bra då.. Det stanna mellan oss.

Jag fick reda på en konstig sak som Asiaterna gör, eller kvinnorna.. Dom rakar armarna! Va fan, sjukt.. Inte mycket mer än så, vi andra tyckte det var jättekonstigt.

Och jag går inte till Journalism class imorgon, åker nog in till Bexleyheath istller och shoppar.. Vi få se. Anledningen till att jag skipar är att Mark kommer varfa väldigt sur på mig då jag beslutat mig att bli rebell och skita i vad han säger om min artikel utan att jag kommer skriva den som jag vill.

Det var allt jag har att skriva just nu, nu ska jag sätta mig med Prison Break Season 3, vi får väll hoppas att jag kan sova inätt.

Nu sitter jag här igen


Nu sitter jag i skolan igen, börjar om 30 minuter. JAg läser inte i skolan idag förjag har laptopen med mig, som ni förmodligen fattar.


 

Så precis en ny elev rulla in med sin resväska, med en svensk flagga, kul med lite svenskar, inte för att jag kommer prata med den här killen. Förmodligen inte.

Jag är pepp inför Communication class.. Can't wait.. Det börjar visst bli lite tjatigt nu, men jag kan inte hjälpa det.. Älskar den lektionen.


Det var väll allt för denna gång.

Morgon

Gissa vem som är trött nu? Fick ungefär 3 timmars sömn, men som tur är så behöver jag inte må mycket sömn för att klara mig.
Men jag kommer nog nana gött inatt. Inte mycket mer att säga, dags att göra sig redo.

Nattuggla?

Fucking hell.. Jag tycker det är så jäkla irriterande när man inte kan somna.
Jag är nte det minsta trött och ska upp om 4 timmar igen. Hatart!
Vad fan ska man göra då? Får väll kolla på något avsnitt av nån serie så kanske jag blir trött.
Jag vill ju vara på imorgon i Communication class.

Här ska uppdateras!

Har lite att skriva, dagen var inte så tråkig som jag tänkt mig.
Första lektionerna var det ju att jobba med tidningen, och vi fick då reda på att vi bara får ha 20 sidor och det har inte francis saht något om, han bara pushade oss med att skriva mer artiklar och vi hade 34 sidor - så eftersom att jag och Naiare är dom sm bestämmer så var det vi som var tvugna att fixa detta.. Tog bara 1 timma.. och jag trodde mit huvud skulle sprängas, och Alison lackade ur på mig, för hon hade bara 2 artiklar och jag och Naiara tyckte att den som handlar om Afrika kunnde kastas bort, hon tyckte inte om att hon bara får 2 paragrafer i tidningen.. Me va fan, det är väll inte mitt fel att hon nstan inte gjort något.. Hon är e liten jäkla brat, rkar inte med henne.

Så när det var dags för Photography class så var mitt huvud så jäkla trött att ni fattar inte. Så jag, Tomoko och Naiare gick till kafererian och drack varm choklad och "jobbade" i 20 minuter, behövde verkligen det. För vi ska göra ett project som representerar oss själva, jag har min idé och vår lärare gillar den, så fan, allt är bra där..




En rolig sak hände på vägen hem, jag och Nozomi har samma väg så hon sa att hon och Ryoko pratat om mig, om att jag har ändrats mycket? Att jag är gladare och mer tjejig, kan aldrig höra den för många gånger. Och dom har kommit fram till att jag är kär, jag är inte kär.. Men Nozomi kom fram till att jag gillar någon, hur nu fasen hon kan se det vet jag inte.. Vilket är sant, hon lyckades även komma på vem det är.. Jag fattar verkligen inte hur hon lyckades.. skit samma.. Hon e duktig hon.



En annan roig sak hände igår, jag var addad på facebook av min kusin Matilda, jag tänkte va fan har hon facebook för? Hon kan inte vara mer är 8-9 år.. Så kollade jag hennes ålder, 13.. hehe.. Jag är så med alla mina kusiner, dm typ stannar i mina ögon.. Sjukt..
Jag kollade även in min andra kusin Marias facebook, jag tänkte bli kompis med henne där men det visade sig att ag redan var det? När blev jag det? Varför hänger jag inte ens med i mina egna svängar? Vet ej.
Hon har även en blogg, kul.. Jag är så van att jag är den enda i min familj som har blogg, men 2 av mina kusiner har blogg.. Visst dom arbetar inte lika mycket med sina bloggar som jag gör, men allfall.



Är fett pepp inför Communication class imorgon, jag älskar verkligen den lektionen!
Vet ni att min svenska har blivit jättedålig! Jag kan varken skriva eller prata längre känns det som, man är ju inte van.. Eftersom att det vara finns 2 svenska elever på skolan så, jag och Jacob och vi trffas inte jätteofta, och vi brukar prata engelska när vi träffas.

Tråkdag

Jag är inte glad övver denna dag. Det kommer bli en tråkdag, för jag vet att Victoria kommer vara sur på mig, för jag har inte gjort vad jag ska - vem va fan, jag har inte haft tid. Jag har ju mest att göra av alla, och vem orkar ta självpoträtt vid sex på kvällen efter en hel dag i skolan? Förhoppningsvis så lackar jag inte allt för mycket. Jag måste ju även säga att jag inte kan göra panraman, hon kommer inte vara glad. Inte för att jag bryr mig.

Annars händer inte må mycket just nu, vaknade för typ 1 timma sen. Sriver mer senare.

Knackered

Shit vad trött jag är nu, knackered om man säger så.
Jag har suttit och designat sen typ 19:15 tills nu.. astrött så nu ger jag mig.. måste ju inte göra allt på en gång.

Så nu ska jag först göra mig redo för natten och sen slå mig ner med Prison Break.


Underground

Är nu hemkommer och har precis ätit middag, sallad, inte jättefyllande men skit samma.

Just nu håller jag på att designa till tidningen, jag tog på mig ännu mer ansvar idag, det var ju ett par 1 teminare som skulle hjälpa oss med några saker men förra veckan så klagade dom rejält! så dom ska inte längre göra något till tidningen. Så jag tog på mig det (som vanligt) ännu mer arbete, Naiara är rädd att jag har för mycket arbete och hinner inte med.. oroa dig inte, I can do it!

Så annars har inget hänt.. Imorgon är det photogrphy class, och jag har verkligen inte gjort det jag ska, men va fan - jag har mycket att göra och tidningen är min första prioritet.

Tänkte lägga upp en bild där ni får se hur jag ser ut när jag designar. Jag skulle verkligen vilja lägga upp artiklar och sånt från tidningen men kan verkligen inte det förns den är helt klar om 2 veckor.. Jag får hålla mig.


Väldigt koncentrerad!

Måndagsmorgon

Nu är det måndagsmorgon igen, skönt att få sova. Denna vecka är det väldigt mycket jobb som gäller med tidningen, allt ska vara klart nästa vecka, men jag känner mig faktiskt inte så stressad längre - I know I can do it!

Fan, kom just på att jag glömt göra läxan tills idag, men börjar ju inte förns 12:30 så jag hinner göra den nu.. Jag måste hitta en bild på mig som ska vara i tidningen. Bäst jag gör det u så skriver jag mer sen.

Man..

Man märker verkligen hur beroende man är av internet när man inte har det..

La nyss inte ett väldigt sant inlägg på facebook, tänkte lägga in det här eftersom att det här var typ ämnet i comunication class denna vecka..


We women are expected to have: Deer eyes, Strawberry lips, Apple cheeks,Peache skin, Wasp Waist, Piano Fingers, legs like a foal, the posture of a thoroughbred. In addition, you should smell like a summer meadow. Eat like a mouse. Be as faithful as a dog. Be as happy as a lark. Quick as a weasel. Exciting as a tiger and horny as a rabbit. No wonder YOU'RE TIRED! (copied this from my mum, given the striking true)

Mycket jobb

Har nstan blivit galen, har inte haft intenet hela helgen för Adam har lagt golv i rummet som alla sladdar och skit är, men nu har jag ju det allafall.. Har mycket jobb att göra..

Skriva Manus   [/] Nästan klar, måste bara översätta till engelska.
Göra Panorama [-] Vet inte ens om jag kan göra den.
Intevjua tatuerare [-]
Skriva artiklar [/] bara resturangen kvar.
Designa artiklar [X] Oxford Street är klar, dom andra ska jag göra i skolan.

Jag har skrivit så mycket på manuset att jag inte orkar skriva mer här..

[Har en massa jobb framför mig.. Skriva manus, skriva artiklar, intervjua tatuerare, göra panorama, börja designa artiklarna.. hmm, låter som en trevlig helg.

2 Days

WARNING! långt inlägg WARNING!


Okej, nu har det gått 2 dagar sedan jag bloggat, och det känns inte het okej, inte för att jag bryr mig om nån läser eller inte.. Det är mer för framtiden, kul att se tillbaka på.

Okej då ska vi se vad som hänt på 2 dagar..

Onsdag:
Började skolan vid 9, med communication class.. Jag absolut älskar den lektionen, jag skulle kunna ha det hela dagen varje dag, eftersom att jag debbatera och i princip säga vad jag vill.. Bara man får ett bra ämne så.. Så när vår lärare, Ben, kom in så satt jag och tänkte hoppas vi får ett bra änme.. Och så sa han män och kvinnor, och jag bara yes!
Kan ju nästan inte bli bättre, det är nämlien typ 6 killar och 8 tjejer i klassen eller något. Och jag pratade så mycket att jag minns knappt vad jag sa.. Och många jublingar från dom andra tjejerna i klassen.. Folk som känner mig vet ju att jag älska att debbatera och att jag inte ger mig frna jag vunnit diskutionen.. Vilket såklart jag gjorde..

Men låt oss lämna detta ämne nu.. Sen hade vi lunch, och jag skippade Pronunciation class, för jag gillar inte Pheobe. och jag hade datorn med mig för jag hade planer på att jobba med min artikel, men efter att jag, Nozomi, Beatic och Carolin hade pratat i typ 2 timmar så var vi helt slut att vi bestämmde oss för att dra oss hemmåt istället, jag tänkte jobba hemma men jag jag var så trött att jag var tvungen att ta en powernap. 

Jad Francis att byta min Pronunciation mot Vocab istället. För ag hörde att det började en Voca i C1 så jag kan äntligen ha det, Pronunciation ger mig inte så mycket med tanke på att jag kan uttala ord och att jag har fått mitt brittiska uttal utan någon hjälp av nån annan.



Torsdag:
Blää, Journalism class, som hela klassen hatar.. Men det var inte så dålig faktiskt, jag skrev min artikel "The History of Tattooing" och Mark gillade idén, eftersom att han alltid säger "write about what you love" och det är precis vad jag gör.
Ska även intervjua en tatuerare får se när jag gör det.

Inte mer att skriva om det, sena var det Media & Culture, jobbade såklart massor med tidningen, skrev klart alla mina artiklar, designade klart framsidan och designade en artikel om Alice in Wonderland, som Fracis sa att han älskade. Alltid kul att höra..
Jag var lite stressad över tidningen eftersom att jag var den enda som inte har börja designa och allt ska vara klart om 2 veckor, men det ska nog gå bra.. Jag vet att jag kan göra det. Jag gillar ju stress och press av någon anledning..




Få se vad mer..
Idag mötte jag Tomoko och Nozomi för att åka till Scandinavian Kitchen, en skandinavisk restaurang, vi åt köttbullar, men såfort jag fick tallriken så såg jag att det var fejk, köpta köttbullar lite minus på den delen, men jag gick runa och kollade på alla råvaror från sverige och köpte även en liten marabou så det var helt klart värd besöket och kommer självklart äta där igen.

Och sen var det till skolan som gällde, Scriptwriting.. Blää.. hatart som alla gör.
Jag skrev hela första lektionen, sen pallade jag inte mer.. Jag gick hem, Tomoko frågade vad hon skulle säga om Mark frågade henne vart jag var.. Jag sa att hon kunde säga att jag var sjuk eller något.. Jag pallar fan inte.. Och Mark klagar på att han inte vill ge ut något C och whatever.. Jag kommer ha manuset klart till nästa vvecka oroa dig inte..  Jag ska fan visa honom att jag kan. Bara 3 veckor tills jag sliper jävla MEART! Tycker inte om det.. Ska bli skönt att gå tillbaka till engelska! Can't wait!





Och förresten så kan jag äntligen betala med mitt kort på internet, köpte precis Coachbiljett med kortet.. Skönt att kuna göra det, kunde nämligen inte det med mitt förra kort.. Kan bero på att det kortet var för ungdomar och detta kort för vuxna.. Jao, är vuxen nu.. Vet inte hur lång tid det kommer att ta innan det sjunker in, om det någonsin gör det.

Sorry för det långe inlägget, jag vet att det inte är någe kul att läsa långa inlägg, en jag har ju allfall delat upp den lite.



Fasen, ジ

Dagen har varit asbra! Från början var det tänkt att jag skulle åka in tidigare för att skriva min artikel men blev inte så.
På media & culture så pratade vi om tidningen och att den måste börja bli klar, jag känner verkligen pressen.. Men vi pratade om det och det ska väll gå.

Men andra media & culture lektionen så kollade vi på film om brittisk kultur och sa Francis att vi inte behövde bry oss så mycket så jag satt typ på facebook och sånt.

Sen var det rast och efter det dags för fotografi.. Men kände verkligen inte för det, så jag satt med Nozomo, Subaru och Yuki.. Vi hade jävligt kul! Jag och Nozomi var lika larviga som vanligt, men kul är det. Yuki kom på att jag är jäkligt kittlig och tillslut kom jag fram till att han också var lite kittlig.. Och jag lärde Yuki "Shot leken" Ni vet.. Det när man nyper från knät och upp på låret för att se ur mång shots man kan ta. 

Så höll vi på i typ 2 timmar.

Sen blev vi utkörda av städtanten, som vanligt. Sen begav vi oss hemmåt.

Och nästa vecka är det en 3-dagars födelsedags helg typ, det är 3 personer som fyller år efter varann, så vi planerar att ha a flatparty, kul som fan.. Har inte varit på bågot flatparty än.

Det var väll mest det som hände.. Pratade med Pappa i telefon och ordnade lite inför sverige resan, ska ta med tjejerna ut på sjön, är rätt säker på att dom aldrig varit i sån miljö.. Det är ju grym stor skillnad på Japan och Sverige.

Och Nozomi tjatar om att jag måste till Japa, och det ska jag en dag.. Vet bara inte när.. Men dit ska jag. Vårat lilla "gäng" har ju beslutat oss för att hålla kontakten och besöka varandras länder, först sverige.. Får se vilket det blir nästa gång.




Det är väldigt vanligt för mig att nån elev kommer upp och snackar med mig, nån som jag inte har nån aning om vem det är.. Jag har då träffat personen 1 gång, och jag kan aldrig innar det personen, men dom minns alltid mig. Fast det beror ju på att mitt utseende är så unikt, mitt blonda hår och min ögon är inte något som flyter in i mängden så att säga.

Men jag säger aldrig att jag inte minns personen, dom kommer oftast fram och säger hej och så.. och efter dom gått så blir det - Who the fuck was that?
Det händer mig hela tiden, minst en gång i veckan.


Inget vanligt utseende i London

Det är många som brukar se mig i ögonen för att se va jag har för färg och dom fråar alltid vad jag har för ögonfärg, och jag vet aldrig vad jag ska svara, för jag inte inte riktigt vad det är för färg. Blå-Grön-Grå typ.. Inte jättevanligt det heller.


..

Man märker verkligen när familjen har kommit hem igen, det år skrik, bråk, svordommar och tårar.. Hela tin.. Det är därför jag tycker det är jätteskönt när dom ker iväg över helgen, dom gör det varje helg nu, folk som känner mig vet att jag älskar att vara helt ensam om kvällarna. Så så fort familjen kommer innanför dörren märks det, känns lite jobbigt ibland, önskar de kunde vara borta lite längre.

Ahh..

Nu mår jag mycket bättre, kommit hem från Bexleyheath. Blev lite oväntat shopping, inget stort.

Jag skulle till Snappy Snaps för att ta ut kort, men dom hade stängt idag, får åka imorgon, kanske. Får se.

Men jag gick till Primark;



En väska som är bra att ha när man går ut, liten och med axelband.

Ny plånbok, eftersom att jag tappade min någonstans vid Charing Cross i mars.

Skor, mina favoriter håller på att falla ihop så att säga.

Och jag gick även till Morrisons för att handla flingor och på cägen hem när jag gick in på en gata så satt en räv på en tomt. Han såg jättedålig ut, dålig färg, spinkig och väldigt rädd. Jag var lite ledsen att se honom, jag tänkte fan om jag bara haft en kamera.. Visst jag, det har jag.. Så jag lyckdes ta 1 bild, sen sprang han iväg.


Jag pallar inte mer!

Jag var precis redo att gå till bussen för att åka till Bexleyheath, men då började det regna, sen slutade det efter 1 dryg minut, men stället började det hagla!Men nu har det slutat. Jag orkar inte med detta mer! Det kan väll ändå bestämma sig ETT sorts väder! Om de ska regna så låt det regna ett tag fan, håll inte på!

FFS!

Idag när jag vaknade så var vädret bättre och jag knde faktiskt lite insperation för att åka in till bexleyheath, men det började precis att regna, fast nu slutade det tror jag.. Fan va London är jobbigt ibland. Det brukar inte hålla på så här!

Men jag måste in till Bexleyheath hur eller hur. Gör det lite senare. Nu måste jag sitta ner ch planera ut min ekonomi för denna månad.

Arrgh!

Asså, jag pallar inte! Jag är så uttråkad så jag et inte vad jag ska ta mig till!!

Det finns absolut inget att göra, man kan inte gå ut och göra något för vädret är piss, och ska vara det typ hela nästa vecka med. Jag ar ingen insperation för att skriva.. Jag känner inte för att titta på Miami ink längre, och orkar inte läsa.

Jag har en skräckfilm som jag skulle kunna se, men vet inte om jag känner fört...

Vad fan ska jag hitta på? Trött på't!

Varför gör jag allt utom det jag borde?

Ja, de e frågan. Idag borde jag skriva min artikel, jag borde åka till Bexleyheath och ta ut bilder till min panorama och jag borde åka till London för att köpa konstmaterial.

Men nej, jag glor på Miami Ink, laddar upp bilder från gårdagen på Facebook och kollar på tatueringar på nätet...(Skaffar ju en ny om 1 månad)

Jag skyller på vädret, det är dåligt väder idag så då har jag ingen inspiration till något. Men visst, sen är ju jag sån att jag gör ingen förens jag måste. Och jag måste inte göra dom här sakerna idag, jag kan fixa panoraman imorgon och köpa konstmaterial på tisdag och åka in tidigare på tisdag för att skriva min artikel. Men det vore ju bra om jag började idag. Men Let's face it.. Det kommer inte hända!

Så jag kommer ha en allmän latdag idag. Dock måste jag till affären och handla, eller nä.. De kan jag göra imorgon. Se.. Latdag!

Hamphstead Heath? No..

Idag skulle vi till Hampstead Heath igen, men först så ville Angel till nån bilshow eller något vid St James Park.. Men det var rätt tråkigt, vi tjejer ville vidare till parken och spela fotboll, så vi åkte tillbaka till Waterloo för att handla lunch på Sainsbury's sen gick vi till busshållsplatsen, väntade där hur länge som helst.. Tillslut orkade vi inte vänta mer och kom fram till att bussen inte kommer att komma. Så vi tog tåget till Charing Cross och gick och satte och vid Trafalgar Square utan för The National Gallery.

Det var jätteskönt och vi hade väldigt trevligt. Satt där i några timmar och frammåt halv 5 så beslöt vi oss att dra hemmåt, men jag ville till Fopp först, Fopp är min absoluta favorit affär i London, massa billiga böcker, filmer och musik. Eftersom att jag läste ut New Moon igår så var jag ju tvungen att köpa Eclipse.   Och självklart när jag gick mot Govent Garden så började det ösa ner! herregud det har inte regnat så mycket nån gång sen jag kom till London.



Och jag var väldigt irriterad på alla människoor i London som bara var i vägen! Det är som om dom är häxor och tror dom ska smällta om dom får lite vatten på sig, jävla mesar!


Igår så hade jag ju scriptwriting och vi var på nått filmställe, och det var en bar där - så vår lärare köpte öl till oss, första gången jag druckit öl på lektionstid. Tänkte bara slänga in det.


Och i torsdags sa Mark att jag var tvungen att skriva en artikel till tidningen för honoms lektion, vilket jag tycker ät lite orättvist med tankte på att jag redan har skrivit dubbelt så många artiklar som dom andra + att jag r fotografi redaktör. Men visst, jag skriver en till. det blir min 8:de artikel, dom andra har typ 4 var. Det kommer se ut som att det är min tidningen och inte våran tidning.  Jag kommer att skriva om The History of Tattooing, vilket inspirerar mig väldigt mycket.

Igår skulle jag även köpa skor som jag har tittat på i typ 1 månad, men dom fanns inte kvar i min storlek! AAgh! irriterande!


Eclipse och The Girl With The Dragon Tattoo (Män Som Hatar Kvinnor)

RSS 2.0