Festen

Festen igår var kul, för det mesta.. framåt 2 vart det lite missförstånd som jag inte tänker gå in på..

men men

Party

Ikväll blire fest!

Jag skulle igentligen ha festat igår med Jessica men tyvärr så blev hon väldigt sjuk, fast sen så pratade jag lite med tolf och han och lina skulle ut ikväll så klart hänger jag på..


Men först ska jag jobba.. Hoppas inte det är helt dött..

The Exorcist

Så det är många som har sagt att The Exorcist är en skitläskig film, men jag har ändå inte tagit mig tid att titta på den. Sen när jag gled runt på internet och kollade vad folk tyckte om The Exorcist så var det väldigt många som sa att de inte kunde sova efter att ha sett den, och det var ändå ungdommar som borde ha sett flera skräckfilmer.

Så jag tänkte att det var dags att se den så jag kollade, den första timmen var jag bara allmänt uttråkad, så efter typ 25 minuter av filmen började jag sticka bara för att jag inte skulle dö av uttråkning Och den första kvarten av filmen höll jag på att somna.

Sen började det bli lite intressant, flickan börjar ändra beteende, då slutar jag sticka. Jag tycker det är lite spännande för jag väntar på att något läskigt ska hända, och jag väntar och jag väntar och jag väntar, det kom ju för fan inte!! Jag tyckte inte en enda sekund av filmen var läskig, att någon skulle bli så rädd av den här filmen så att de inte kan sova är fan tragiskt!!!

Jag är grymt besviken!!

Jag älskar ju skräckfilmer, och dom som känner mig vet att jag har sett många, och att jag länge har lite smått sökt efter en läskig film, men nu börjar sökandet på allvar!! Jag kommer fråga folk om läskiga filmer, jag kommer söka internet och jag kommer gå till videobutiker för att försöka hitta den ultimata skräckfilmen!
Jag kommer även intervjua några om just skräckisar!!  Vänta bara det kommer!

..

Jag tål inte den jävla människan!
Hon drar ut mina värsta sidor.

Kan hon inte bara dra åt helvete så jag slipper se henne!!

Giza

I Söndags hade jag planer på att fixa Gizas hår och fotografera henne, men det vart dåligt väder,
fast lite senare kom solen fram.

 Så det blev att fotografera lite. Det värsta var att det blev lite för sent, så jag är inte riktigt nöjd.
Och sen så vet Giza inte riktigt än hur hon ska se ut för att det ska se bra ut,
det blir rätt plastigt.

 Utav typ 45 bilder blev jag nöjd med 2 stycken.





Blue Water High

Tja! Jag kom hem igår, har varit i gunnebo sen i fredags, umgåtts med polare och så.. Men igår va jag tvungen att åka hem för idag skulle jag till tandläkaren. Fick en ny båge och om tre veckor blir det rälls i underkäken, och eftersom att den undre käken är helt rak som kommer jag förmodligen bara ha tandställning några månader till! sen slipper jag skiten!! Nu när jag har varit i gunnebo i veckan så har jessica varit i skolan så jag lånade en serie av min faster att kolla på på dagarna, blue water high. Den var asbra! tyvärr så finns den inte å ladda ner nån stans, har bara sett första säsongen, vill se de andra två!

Fotobok

Jag fick hem fotoboken med frankrikebilderna idag. Den vart assnygg!! Ska bara betala det extra nu..



Följ min blogg med bloglovin

Plugg

Idag hårdpluggar jag körkortsteori.. måste fan fixa det snart!

Välkommen till min nya blogg!

Min förra blogg var http://www.username.blogg.se Denna blogg är exakt samma bara annat namn!

RSS 2.0