..

Blogg.se är så jävla fucked up så jag tror jag dör!!

Kortare Kurs

Jag har fattat beslutet att förkorta min kurs, dels för att jag måste och dels för att jag vill.

Jag gick in på banken och såg att imorgon får jag in pengar till kursen, 47 000. Men jag ska betala 52 000. Så jag ringde mamma och vi pratade om det och hon sa att det fanns inget som kunde göras.
Så jag kom med förslaget att förkorta min kurs. För jag känner att jag skulle vilja komma hem snart.

Visst, jag älska London och jag har fortfarande inte gjort allt jag vill. Men det är något jag kommer hinna med på 3 månader, 3 månader är längre än va man tror, Det är inte många mer saker jag vill göra i London,
jag vill:
- Gå på Madame Tussaud.
- Gå på London Dungeon.
- Gå på London Bridge Experience.
- Gå på Terror.
- Åka The London Eye.
- Åka till Camden Town.
- Åka till Brick Lane.
- Gå på London Zoo
- Gå på London Aquarium
- Gå till The Tropical Forest

Det är dom sakerna jag vill och måste göra.

Måndag 29/3-10

Måndag. Igår. Skit. Igår var dagen helt jäkla skit, eller den började bra. Jag hade först avancerad fotografi, jag gjorde klart en väldigt stor panorama. Sen hade vi rast och jag och Tomoko bestämde oss då för att gå och se Wicked nästa vecka för det var som erbjudande. Jag visste att jag hade råd men ändå ville jag kolla mina pengar, så vid lunch kollade jag. Och det visade sig att något autogiro hade tagit £30. Och det var inget jag hade väntat, så nu hade jag inte ens råd med månadens tågbiljett. Så jag ringde mamma och fick världens utskällning om att jag måste ha koll på mina pengar och inte slösa dom. Ursäkta?! Jag har koll på mina pengar! Det här var inte mitt fel! Jag hade räknat på mina pengar, det fanns till tågbiljetten plus £20 till! Jag vet ännu inte vad som har tagit pengarna jag måste få hit min kortläsare så jag kan se. Så igår kväll var jag en aning deprimerad och gjorde nått jag inte borde ha gjort - det var inget dumt men det gjorde ju inte saken bättre.

F*cking blogg.se

Glöm det jag skrev om att blogg.se var tillbaka som vanligt, för det går nämligen inte lägga upp några jäkla bilder på denna jävla sida..


Tillbaka.

Nu är blogg.se tillbaka som vanligt.
Ska fixa förra inlägget med så det går att läsa.

Igår hade vi jävligt kul, först gick vi på bio, Alice, den var helt okej - inte den bästa Burton.
Efter det gick vi till Pizza Hut och åt middag, min första gång där.. det var rätt schysst faktiskt.

Efter det skulle vi försöka hitta en pubb som Angel fick komma in på, han är bara 17. Vi letade ett tag med efter bara ca 30 min så beslutade Angel & Stephanie sig för att dra hemmåt.
Så resten av oss hittade tillslut en bra bar som inte var helt full. Vi satt där ett tag. Runt 21:30 begav vi oss hemmåt.

Jag var hemma efter 11 nån gång. Och hade skitont i fötterna!



Idag hade jag bestämt mig för att dra till Oxford Street och shoppa, Tomoko ville hänga på, så vi drog oss först till Primart. Asbra ställe! Kommer gå dit igen!
Sen gick vi till KFC för att äta lunch, min första gång där - mycket bra.
Efter lunchen gick vi till Hydes Park för att ta lite bilder, sen ville vi till Fopp - en affär som ligger vid Covent Garden nån stans. Men vi tog 2 olika bussar som skulle ta oss dit men de åkte aldrig dit av nån konstig anledning, så vi gav upp och beslutade oss att åka hem i stället.


Vi träffade även Lady Gaga

Okej.

Det är något allvarligt fel på blogg.se Det går inte ens gör mellanrum när man skriver.. FFS!!

I'm back!

Äntligen är jag tillbaka med bloggningen. Jag har helt enkelt inte orkat blogga något denna vecka. Men jag får väl uppdatera lite nu.

Måndag:

Jag spenderade natten på flygplatsen; så inte jätte mycket sömn. Jag hade bestämt mig för att åka hem och sova men istället gick jag till skolan, med min 18 kg tunga resväska. Och jag får reda på att jag har avancerad fotografi med Victoria.. Inte jättekul, man jag håller ut. Och nu när jag inte har general english längre så börjar jag med SPIN, och där så fick tydligen inte MEART studenterna välja utan dom valde åt oss; Film & Art History. Jag ville inte ha det så jag bytte till pronunciation & vocab. Sen har jag en ny lektion som heter Media & culture, med en ny lärare. Han är bra och lektionen är rolig, vi ska göra en tidning där. Intresant. Annars var det inte mer att säga om dagen, när jag kom hem var det 3 ungar som flög på mig. Och min hand gjorde jävligt ont efter att ha släpat på resväska hela dan.


Tisdag:

Det hände inte så mycket på tisdag, vi hade bara 1 lektion, tror jag.. Minnet är ju som det är.


Onsdag:

SPIN!
Dom gav mig vocab i level B2 och min engelska level är C2, vilket är en enorm skillnad, men jag sa att jag skulle prova och det gjorde jag. Läraren i vocab sa att jag var bättre på engelska än vad han var. Så jag bytte till Communication, som börjar nästa vecka. I pronunciation så ville jag väldigt gärna på Conor som lärare men med min jäkla otur så fick jag inte honom. MEn läraren jag fick är bra, inte lika bra som conor men bra. Och det är en svensk kille i den klassen. Första gången jag har lektion med en svensk.


Torsdag:

Vi började med våran första Journalism lektion, tyvärr är läraren världens tråkigaste människa! Och vi fick bara läsa i 3 timmar.. Sen hade vi Media & Kultur, och vi började prata om våran tidning som kommer heta Underground. Inte så originellt kanske men allafall. Jag ska skriva om Mode och lite annat.. Detta är ett litet problem för mig eftersom att jag inte är en journalist! Jag är fotograf, Men Naiara tycker jag är bra på att skriva och om hon säger det så är det väll sant för hon har typ jobbat med det, men grejen är att jag skriver bloggar, inte artiklar!


Fredag:

Igår hände inte mycket, jag hade en del serier att se som jag missat och vi hade inte lektioner förens 3:40 - Scriptwriting. Jag vill inte skriva nått jäkla manus! Jag skriver inte! Jag fotograferar!


Lördag:

Idag har jag inte gjort så mycket sen ska jag iväg till London och träffa Tomoko, Angel, Stephaine och Subaru, vi ska se Alice 3D och efter det ska vi till pubben. Pepp!


Söndag:
Imogron ska jag till London för att fotografera och shoppa lite.

Sista inlägget i Sverige

Detta bir nog det sista inlägget innan jag åker tillbaka till London ..
Jag har blandade känslor när det gäller att dra igen.. Jag vill inte åka men samtidigt vill jag.. Jag har saknat min polare här och min familj.. Men när jag varit här så har jag saknat min polare i London.. Så blandade känslor va det..

I fredags var det jävligt kul med Jessica, ska även va med henne ett litet tag idag.
Igår träffade jag min familj.. Jag fick även 600 kronor av farmor och 500 av min faster.. Och jag är en sån person som har väldigt svårt att ta pengar från folk, speciellt min familj.. Jag skulle aldrig be om pengar .. Så jag blir lite rörd när dom ger mig pengar.. Men även min farbror och andra faster som har det väldigt svårt med pengar har sagt att om det blir krisigt så kan jag bara be dom.. Det gör mig otroligt rörd..

Så.. det var nu allt för idag. Jag skriver nog imorgon kväll.. efter skolan.. Jag skrev ju att jag inte kunde gå sista veckan i skolan, så jag har inte nästa veckas timetable. Så jag har ingen aning om när jag börjar eller något.

Ansiktsmask

Just nu håller jag på att prova min nya ansiktsmask, Det är klar om 5 minuter.. Funderade på om jag skulle lägga in en bild .. men jag planerar inte att skämma ut mig så mycket.. Får se om det är bra..

Det är i princip helt stelnad nu, jag vet nu hur det skulle kännas om jag skulle spruta in botox i kinderna.. Väldigt konstigt!
Det finns ju faktiskt unga människor som gör de fast dom inte behöver.. Varför? Jag har ingen aning!

Bio

Igår så var det en lugn dag, Framåt 6 frågade mamma om jag ville gå på bio.. Ja visst.. Vilen film? Remember me..
Okej, men när vi kom dit så såg jag att Shutter Island gick samtidigt, Så jag tyckte vi kunde se den istället.

Och det var asbra! Men som valigt vid sånna filmer så satt jag hela tiden och försökte lista ut problemet.. Det slutade ju inte som jag trodde.. Eler jag är inte helt säker på att slutet var hela sanningen.. Svårt.

Aja, Ikväll blir det att dricka lite men Jessica.. Lite spel med skulle jag tro..

Jag har haft världens kostigaste dröm inatt, 3 gånger. Det handlarde om min närvaro i skolan.. Jag är jävlig oroligt över den på grund av att jag inte kunde gå sista veckan, jag drömde att den låg på 22% vilket är omöjligt! Man måste ha 80% för att få sitt diplom.

Och dagarna går snabbt, det är snart dags att åka tillbaka.. Jag vill inte samtidigt som jag vill.. Jag saknar mina kompisar i London och jag kommer sakna mina kompisar och min familj här.. Jobbigt det där med blandade känsor.



Det är något allvarligt fel på blogg.se .. Jag har förskt posta detta inlägg sen 9 imorse. Och nu klockan 11:57 så postas det äntligen..

Gårdagen..

Det var jävligt kul i Kalmar! Först hämtade vi Tommy och sen åkte vi till Baronen.
Klockan var nästan 2 och det var då jag hade tid på The Body Shop,
Så jag satte mig i stolen och mamma gick runt i köpcentrumet.
Jag fick väldigt många komplimanger av make-up artisten över min fina hår och min porslinshud..

Vi gjorde en vardags make-up.. Jag fick väldigt många bra tips faktiskt! Så jag tyckte värkligen det var värd det!
Här är resultatet:

Klicka för större

Hon använde först ansiktsvatten och sen en gelé runt näsa och kinder. Sen blev det foundation och rouge. Jag älskade foundationen, jag har aldrig hittat en foundation som är så bra på mig. Sen blev det ögonskuggor och mascara och sen ögonbrynspenna och läppglans och hon slutade med en spray som skulle göra att allt satt längre.

Jag köpte en ansiktsmask gjort utav tång som skulle vara bra.

Efter det gick vi och shopppade lite, ävan att vi igentligen inte hade råd.. MEn vi gick till New Yorker och köte skor..
Sen var det Lagerhaus och sen IKEA, jag köpte en datorplatta och doftljus.



Jag ska straxt iväg..

..till kalmar.
Jag ska på Make-up rådgivning..  Kul att höra va de säger..

Sen ska jag träffa min bror med som bor där. Och vi ska även på IKEA.

Igår gjorde jag inte så mycket, jag var hos tandregleringen och sen umgicks jag med familjen..
På tandregleringen sa de att näsa gång får jag ta bort tandställningen! :D Fan va skönt!! Ska bli skönt att bi av med den.. Visst, om jag inte hade åkt till London så skulle den redan vara av.. Men jag kunde ju gärna inte stanna här bara för att gå till tandregeringen..

Nej, nu är det dags att dra.

Shit..

shit vad trööt jag är idag..
Mitt huvud är en aning tungt..

Jag träffade min pappa, farmor, farbror och kusin igår.. Jävligt skönt! Jag ska ner imorgon med.. efter min tandläkar besök..
Hoppas dom säger att jag får ta bort det där jäkla tandställningen snart!

Idag har jag inga stora planer.. Ta det lungt.
Jag har gjort min första ihoptonade bild, det var bara en snabb så det vart inte den bästa.

Jag & Giza


Nyvaken

Jag vaknade för typ 30 minuter sedan.. Jag hade väldigt kul igår! Jag tycker rätt synd om Lina som måste jobba idag..
Hoppas det går utan problem..

Idag ska jag först fira min lillebror - för jag har inte fått chansen till det då han fyller 16:de januari.

Sen ska jag till gunnebo och träffa min pappa och några andra i min familj..

Jag tänkte bjuda på en bild där jag e nyvaken ..
Men nu ska jag dra, mamma har gjort munkar. Mums!

Kul att man ser en skymt av mitt studentplakat :D

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma igen..

Natten var lite jobbig måste jag säga, Jag gick hemifrån igår vid typ 10:45.
Jag tog tåget till Charing Cross och sen en tube till Victoria och när jag skulle gå ut från Victoria märkte jag att jag hade tappat min plånbok, jäkla skit.. Visst det var bara tågbiljeen och tubebiljetten och 2 pence där i en allafall.

Och man behöver sin biljett för att komma ut, men som tur vad så var en öppen så jag kunde gå ut..


Sen gick jag och skulle hitta Victoria coach station, det var inga problem att hitta staionen, jag var typ 1 timma tidig.. Tur det för jag hitade aldrig hållplatsen, beskrivningen var skit! Jag var inte den enda, jag träffade ett par som ine heller hittade.. Vi sprang runt över allt!

Och vår coach gick 01:02 och vi missade den med nån minut.. Så vi väntade på nästa.. Jag var hur nervös som helst, var helt säker på att jag inte skulle få åka med.. Men när coachen väl kom så sa inte han ett dugg.. Så allt gick bra

Jag läste lite på bussen, Min bror sa att jag skulle läsa Twilight böckerna, så jag köpte den första. Jag sov typ 40 minuter på bussen.

Vi kom fram till flygplatsen vid 3 och jag satt mig på golvet och läste lite till.. Och runt 5 gick jag till gaten, eller jag fick sitta och vänt hur länge som helst innan dom skrev vilken gate det var.. Jag var hur trött som helst! Alla andra kollade på mig som om jag var full.. Det vara jag inte.. bara jävligt trött..

Jag kom allfall på planet och nästan så fort jag satte mig ner så somnade jag, vaknade några gånger och sen somnade igen.. Så jag sov typ 2 timar på planet.

Min lillebror och min mamma hämtade mig, min bror sa direkt att min dialekt var konstig.. Men det är väll inte så underligt? Jag har inte pratat svenska på 2,5 månader.. Men nu är dialekten tillbaka som vanligt tror jag.. Det är faktiskt väldigt ansträngade att prata svenska nu.. Konstigt men sant..

På vägen hem hälsade vi på Sussie och Nikki.. Kul att träffa dom..

Sen när vi åkte hem så passade jag på att sova lite till för jag ska ju ut ikväll.. Vi får se hur det går..

Nu är jag allafall hemma och tar det lugnt! Skönt!


Väntar

Vad jag gör för tillfället är typ vänta.. Vänta på att få åka hem ett tag..

Jag ska dammsuga mitt rum och skriva ut biljetterna.. Annars är det bara att vänta!
Blir galen! Tiden går allt för sakta!

Imorgon blir det utgång med polarna! Pepp!

Blir inget mer att skriva just nu..


Jag bjuder på första bilden utan smink och uppsatt hår här på bloggen..

Chinami

Som jag skrev innan HÄR så gillar jag inte Chinami, för att hon inte lyfter ett finger. Jag ville försöka få henne att göra något utan att behöve säga till henne.. Det gick inte! Men allfall, papperkorgen var väldigt full och det är alltid jag som tömmer den och gör allt i detta rum, så jag beslutade mig för att ine tömma den denna gång.

Men hon tittade inte 2 gånger på den om man säger så. Igår kväll la hon bara något litet i så jag sa inget då, men imorse när jag sov så hörde jag hur hon verkligen försökte pressa så att ingen skulle ramla ut, eller så att hon skulle slippa göra nått. Och jag vart lite sur.. Så jag gick upp, skakade på huvudet och sa till Chinami:

- Hey Chinami, do you see that? Pekade på papperskogen.
- Yes. Sa hon bara och kollade frågande på mig.
- Do you know what might help? To empty it.
- Empty? Sa hon men en mycket frågande blick.
- Yes. If you empty the trash.
Hon kollade på mig med en blick som "I have to do it?!"
Hon gick först fram och kollade på den, den gick hon till sin resväska och tog fram en EF påse som man får när man börjar på EF, det är som en gympa påse man har när man är liten.

Hon fyllde påsen, och den var proppfull, sen gick hon iväg till skolan, jag pratade senare med Debbie om det, för Debbie och jag har samma åsikt om henne, och Debbie sa att hon hade tagit påsen och tvingat in den i sopptunnan i köket så att locket gick sönder..

Det var förmödligen första gången i sitt liv som hon lyft ett finger.. Och hon må tycka att jag är en bitch men det skiter jag i.. Hon är 20, det är dags att växa upp!

Haters!

Idag hade Media & Art studenterna en exhibition, eller på sveska utställning, med allt vi gjort denna termin. Men såklart kunde jag inte vara med p.g.a. mitt bankproblem.. Jag hade jättegärna visat upp min konst.. men när saker skiter sig så gör dom!

Och personalen på EF var ju där och tog kort på allt och la upp bilder på facebook, kollade precis in det, men dom jävlarna la bara upp bilder från elever i termin 2! Dom är jävla haters!
Varför la dom inte upp något från termin 1?! okej, jag är inte jättesur för jag var ju inte där, om jag hade varit där hade jag lackat.. Dom har tur at jag inte var där!

Allfall, idag har jag tagit det lugnt, städat lite, packat och sovit.. Jag har även hjälp Debbie och diskat..

Jag fick även nästan en hjärtatack! Jag dubbelkollade min coachbiljett, för första gången jag beställde så skrev jag in fel dag, jag dubbelkollade när jag köpte den men ville gör det nu me.. Och jag var 100% på att jag klickade på det försa mailet, en det stog 14:de istället 13:de.. Jag blev smått panikslagen.. Var tvungen at dubbelkolla så jag gick tillbaka till inkogen, man bara för det så började internet och lagga, så jag tog det lugnt och startade om internet och såg att jag bara klickat på fel mail.

Så allt är bra! Jag är så pepp på att komma hem..
Jag kommer ju vara på flygplatsen några timmar men jag köpte Twilight-boken i måndags som jag ska börja läsa..

-

Klockan är 21:30 och som alltid vid denna tid så sover min rumskompis.. Lite irriterande..
Jag ska berätta att jag gillar inte Chinami det minsta, inte nog med att hon aldrig säger ett skit, hon är en brat! Hon är en bortskämd skitunge fast att hon är 20!

Jag pallar inte mer! Hon har tur att jag åker hem på fredag och att hennes sista vecka är nästa vecka för jag känner att jag snart kommer släppa ut all ilska..

2 dagar, de ska jag klara av.. Jag hoppas bara att nästa rumkompis är bättre!

Banken

Jag har varit på banken 3 gånger idag.. Och jag kan inte få några pengar.. Jag har också ringt Nordea och beställ ett nytt kort.. Fan, mitt kort var ju redan nytt..

Så eftersom att jag inte kan få ut några pengar så kan jag inte gå på lektionerna resten av veckan.. Vilket suger men det är så det är. Hoppas inte Conor blir sur på mig.. Men jag har inte mycket till val.

..

Dagen börjde inte den bästa, Jag gick till automaten för jag behövde ta ut £20 så jag hade råd till en ny biljett..
Men det var nått jäkla fel på automaten! För när jag var klar så åt den mit kort! Och inga pengr fick jag.. Lite sur om man säger så..

Så jag ska gå till banken snart och försöka ta tillbaka mitt kort och få ut pengar.. Så det blev att missa dagens 2 första lektioner.. Inte mig emot, gillar inte läraren..


Jag gjorde även en ny header, jag var nöjd med den förra men eftersom att jag inte lyckades få bort sidorna på headern så beslutde jag mig att förbättra den lite..


Liecester Square

Jag ska snart ta tåget in till Charing Cross och så ska jag gå till Lieceser Square och Covet Garden..

Ska även titta förbi Cass Art..



Ny design

Jag har kännt ett tag nu att det är dags för ny header, eftersom att det inte är snö och trist i London längre så ville jag ha en mer vårig header så här är den.. Vad tycks? Förbättring?


gamla..

nya..

Fredag

Bilden är lånad från http://www.moviezine.se/film/precious

Igår var det dags att gå till skolan igen, sista lektionen i general english.. Tråkigt men sant.
Eller det var vad jag trodde, vi fick våra ny scheman för dom nästa 8 veckorn, och det stog GeAC2.1 Fenton, Conor
Vilket betyder inte bara att jag får ha mer General english utan jag flytts även upp ett steg till Upper Advanced English! Jag är nu på högsta nivån! Fan va gött!! JAg och Ana vart jävligt glada - för Conor hade sagt till oss att om vi skulle ha general English skulle vi gå GeAC1.3 så vi är grymt glada av att få komma upp en nivå!!

Så efter lektionen ville jag och Ana inte riktigt åka hem än så vi sa att vi kan väl gå och se en film.. Så vi åkte till Piccadilly Circus för att hitta någon billig biograf - Vi hittade inte den son vi letade efter men vi gick till Liecester Square och där hittade vi en.. Igår var ju premiären på Alice in Wonderland, som vi självklart ville se men alla fattar ju tt det var utsåldt!

Så vi köpte biljetter till Precious istället, det sägs ju att det ska vara jättebra.. Men vid denna tid så var klockan halv 6 och filmen gick vid 20:15
Men det ligger en Ben & Jerry's Bar vid Liecester Square så vi beslutade oss att sitta där och snacka medens vi mumsade på glass..

Jag måste säga att filmen var asabra! Jag och Ana hade astrevligt..

Men konstigt nog känns det som jag är bakis idag.. konstig förvi drack ju inte igår..

Matförgiftning..

Jag har inte varit helt säker på vad för sjuka jag haft idag, men nu är jag rätt säker på att det är matförgiftning..

SJUK!

Idag är jag förbanat sjuk!
Det började igår då jag under natten fick en förkylning, så jag bestämmde mig för att stanna hemma..
Och idag vaknar jag med världens magvärk! Och den värken har hållt på hela dagen..
Sen har jag spytt och hatt mig också..
en det är på bättringsvägarna, så förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon..

Go' morgon..

Go' morgon alla.
Idag vaknade jag med världens förkylning! Fattar inte varför.. Jag var inte det minsta sjuk igår..

Jag har varit vaken en dryg timma.. Jag borde gör mig i ordning snart, idag är ju min lediga dag så jag bestämde med Tomoko att vi ska till Camden Town.. Vi ska glo runt lite i affärer och fotografera..
Jag är väldigt pepp, enligt Ana så är Camden Town "Love at firts sight".. Vi får se om jag känner samma..


Jag har ju ett stort penga problem här.. Så idag ska jag kolla in på lite fonder och se om jag kan få lite exta pengar i fickan..

Bilden är tagen i Westminster


Jaret @school




Just nu sitter jag, Tomoko och Qu in the student lounge.. Vi nördar med laptoparna..

Vi sitter och pratar lite om resan till Sverige i juni, jag drar nämligen med mig Tomoko då..

Denna vecka är också sista veckan vi har general english, eftersom att vi går media & art så ska vi ha engelska med nån av de lärarna..
Jag tror det kommer bli ett problem, eftersom att dom andra i klassen har alla lägre nivå på deras engelska och jag ligger nu på Upper advanced english.. så vi får se.. Jag har en känsla av att jag kommer att hata mina framtida engelska lektioner..

Om en halvtimma så ska jag allafall få ha engelska med folk på samma nivå, jag får nuta av det medens jag kan..

RSS 2.0