Tokyo Day

Jag ska snart in till London för att träffa Tomoko & Subaru för att gå på Tokyo Day.. Det är typ som en marknad i Japansk stil.. tror jag allafall..

Vi får väll se.. :P

mycket jobb..

Har varit dålig på att uppdatera denna vecka men vi har inte problem med internet är .. ska bli bättre nästa vecka..
Det får bli en liten snabbis nu..

Har även blivit sjuk.. fick gå hem igår med det är bättre idag..

Har väldigt många saker att göra i InDesign.. det är nämligen sista veckan nästa vecka..
Vi fick ett projekt dä vi skulle ta upp ett objekt ur en påse och jaf råkade fiska upp en rosa boll..
Vi ska göra ett alfabet utav objektet.. Dom andra fick betydligt lättare saker

mycket jobb..

Har varit dålig på att uppdatera denna vecka men vi har inte problem med internet är .. ska bli bättre nästa vecka..
Det får bli en liten snabbis nu..

Har även blivit sjuk.. fick gå hem igår med det är bättre idag..

Har väldigt många saker att göra i InDesign.. det är nämligen sista veckan nästa vecka..
Vi fick ett projekt dä vi skulle ta upp ett objekt ur en påse och jaf råkade fiska upp en rosa boll..
Vi ska göra ett alfabet utav objektet.. Dom andra fick betydligt lättare saker..

I helgen ska jag och Tomoko på en tokyo dag i london.. vet inte riktigt vad det är dock.. :P

Ny rumskompis

Så.. Jag fick precis reda på att min nya rumskompis inte kommer..

men men.. inga större problem.. Jag har inga problem med att vara ensam, visst det skulle vara kul med en rumkompis.. men jag tror att det kommer en förr eller senare.. det blir helt enkelt senare än tänkt..


Dålig uppdatering p.g.a.

Tordag var en asdålig dag för mig, jag tänker inte skriva varför..

Jag hade mått piss hela fagen tills jag kom till skolan och fick ugås med Angel & Tomoko.. Angel kan få vem sm helst på bra humör :P Han är otrolig!

Allafall fredag var lugn..
Vi läste tidningar hela engelska lektionen.. inte vad jag gillar precis, men men - och sen så sa Conor att vi måste börja läsa nyheter varje dag! Kan du inte bara döda mig?!


Och igår var jag och Tomoko vid London Bridge och fotade.. Och vid London Bridge station så var det massa som var utkladda till monster typ dom försökte locka folk att gå på en förställning som ha blivit vald till den läskigaste i hela UK, eftersom att jag älskar sånt hade jag väldigt gärna gått.. men Tomoko gillar inte horror.. Vilket jag såklart inte kan förstå.. men jag respekterar att hon inte gillar sånt så jag får väll gå nån annan gång..

Sen gick vi till ett konst museum.. Jag gillar konst, riktig konst inte massa konstigt skit som var "konst" på detta museum.. en konstnär hade en hög med smutsig tvätt som konstvärk! det är fan inte konst.. det var bara sån konstig skit! och att s.k. "konstnärer" har tjänat pengar på det! de kan jag inte fatta..

Bilder från London Bridge kommer senare..

Idag kommer min nya rumskompis.. Vet inget om henne, bara att hon kommer från Indonesien..

Nu blev det såhär igen ..

Det blev inte riktigt som jag planerat, det blev en lång väntan.. Eftersom att jag är lite för trött när jag kommer hem efter skolan.. Men jag har bett mamma att skicka hit min mini-laptop så jag kan blogga på mina lunchraster. Okej Måndag, vanlig dag.. Engelska och Indesign.. I Indesign ska vi 're-design a cd-cover' och det första bandet som kom till tanken var 'First band from outer space' så det gör jag.. Jag lägger inte ut någon bild förns det är klart.. Jag tror faktiskt jag ska ta bilder så ni får ungefär se progressen. Det är skönt att jag börjat rita igen, jag tycker det är rätt kul.. Igår, Tisdag.. Engelska.. Conor gjorde en liten men rolig uppgift åt oss.. Vi skulle sätta ihop första stavelsen och sista stavelsen av våra föräldrars namn och se vad namnet blir.. Så för mig skulle det vara Chria eller Maan.. Med namnen Christian & Maria.. Lite häftigt... Conor sa att Chria kunde vara mitt rock-star namn :P mycket möjligt.. Och idag har jag endast haft Indesign.. Jag har jobbat på mina teckningar..

Första veckan på EF

Ledsen för den sena uppdateringen, men jag har gått långa dagar i skolan denna vecka så jag har varit rätt trött..
men men.. Jag få väll berätta saker nu, och förhoppningsvis är jag bättre på att uppdatera till nästa vecka..

Vi börjar väll med måndag..


Måndag 11 Januari - Första dagen i skolan

Jag måste säga att jag blev glatt överaskad efter första lektionen jag hade, första lektionen var engelska, och jag har aldrig någonsin gillat en engelska lektion! Men engelskalektionerna jag har på EF är helt otroliga! Jag har så otroligt kul! Jag kan tyvärr inte förklara mig själv!
Och min engelskalärare, conor, är otroligt rolig!

I engelskan hamnade vi i olika grupper, jag hamnade i Avancerad engelska 2..

Efter 3 timmars engelska så hade jag lunch i 2 timmar, jag visste inte vad jag skulle göra.. Jag var nära på att somna, så jag bestämde mg för att gå till kaferterian och köpa en kopp choklad, dom gör världens godaste schoklad där!

allefall, så vad choklade slut så jag fick gå och hålla ut ett tag till, så vid 2 hadde jag ått som heter i-lab, där får man träna på sin engleka online, det gör inte speciellt mycket för mig men man måste ju göra det..

Sen stog det på schemat, eller timetable som det heter, att jag skulle ha indesign - jag hade ingen aning om vad det var .. jag trodde det var nån form att att designa kläder eller nått sånt..

Men när lektionen börjar så får jag reda på att det är ett redegeringsprogram..
jaja, första hade vi läraren, Becky, en liten presentation - hon berättade vad kursen gick ut på och vad vi var tvungna att köpa..

men visst ta mer av mina pengar, för jag är ju stenrik! eller inte ..

Och vi fick en uppgift, vi skulle göra en meny - inte speciellt svårt.. har gjort det 1 000 000 gånger..

Och jag träffade en väldigt trevlig tjej i den kursen, hon heter Tomoko och kommer från Japan..

så frammåt halv 7 slutade jag och åkte hem.. jag var hemma typ kvari i 8.. Jag åt och tog det lite lugnt..
jag somnade rätt tidigt, typ 10 tror jag..


Tisdag 12 Januari

På tisdag fick jag sova lite, jag började inte förns halv 11.. Jag hade i-lab - inte jättekul..

Sen vid halv 1 hade jag engelska i 3 timmar! men det känndes som om dom bara flög förbi..
Och conor sa att han hade en glad överraskning, han sa att min grupp, som var på 4 pers, var så duktiga i måndags att han flyttade upp oss till Avancerad engelska 3, skönt! :D det är hgsta graden på avancerad engelska - men sen kommer övre avancerad engelska.. Tyvärr så kommer jag inte få ha general english nästa termin för då ska jag ha engelska som rör sig runt media & art.. Lite tråkigt för jag älska verkligen lektionerna med Conor..

Engelska slutade vid halv 4 men jag hade 1 lektion vid kvart över 5, i-lab.. men jag gick till the academic office och frågade om jag kunde göra den hemma online, och de sa att det kunde jag.. Skönt att komma hem lite tidigt..

Och debbie har en så kallat lekgrupp så hela tiden då jag hade i-lab så kom det in barn som skulle gömma sig för de lekte kurragömma.. Vi leker mycket kurragömma här..

Och det vart sängen tidigt igen..


Onsdag 13 Januari

Idag började jag tidigt igen.. eller det är senare än när vi börjar i sverige.. klockan 9

Vi hade Indesign teori.. i 3 timmar.. denna gång var alla med.. för i måndags kom bara 3 och idag var vi 6. Och jag träffade första nya studenterna som jag har lektion med.. Isabella och Q heter dom..

Sen hade vi en lång jävla lunchrast på 4 fuckig timmar.. Så först gick jag för att undersöka London lite, jag skulle hitta en konstaffär som heter Cass Art, men det gjorde jag inte.. Jag gick runt i 1,5 timme.. jag var rätt trött.. Så i väntan på att börja ännu en lektion Indesign..

Jag och Q satt på första våningen och gjorde lite läxor, då kom Tomoko och sa att det var väldigt kallt där och att v borde komma in i studentrummet, så vi gick dit och träffade några av hennes polare, jag kommer inte ihåg deras namn men dom var fårn Japan och Mexico..

Så vi sätt där ett tag och gjorde läxor och snackade lite..  Sen var det dags för oss att ha sista lektionen för dan..

Jag gjorde klart min meny.. jag kan visa den på måndag.. Jag blev insperarad av Hawaii, så det blev det..

Jagkunde även hjälpa andra litegrann, eftersom att jag jobbar med photosop och vissa saker r lite lika så kunda jag hjälpa till litegrann, vilket fick mig att känna mig duktig..

Precis efter vi skulade gick jag till the academics office för det var nått fel på min timetable. För på sista lektionen idag skulle jag ju ha Indesign men det stog Lecture, så jag fick ändra det till dagen efter..

Efter lektionen frågade Tomoko om jag och Q ville gå och leta efter konstmaterialet vi behövde, så vi åkte till en affär som heter Paperchase men det var så otroligt dyrt där, men vad ska man göra.. jag räknade ut hur mycket pengar jag behöver.. och det är rätt mycket..
Men jag ska försöka hitta Cass Art för det ska tydligen vara lite rabater där..

Sen kom jag hem och det var tänkt att jag skulle gå på EF-festen som var på kvällen men jag orkade helt enkelt inte..


Torsdag 14 Januari

Idag började jag klockan 2 med Lecture.. Det handlade om Brittisk kultur.. Inte den roligaste kanske men men, vi fick även lära oss hur man gör Thé på rätt sätt.. Inte för jag kommer ihåg hur..

Sen hade jag engelska! kul, jag ar fan aldrig sett fram emot en lektion i skolan förrut..

Conor säger så otroligt många roliga saker, jag ska fan bli bättre på att blogga när dagen är slut så jag kan komma ihåg allt han säger..

Slutade halv 7 och tidigt i säng för man är rätt trött..


Fredag 15 Januari

Idag fick man även sovmrgon, började 20 i 4.. Slutade 5.. En lektion, men det var i engelska så det gör mig inget..

När lektionen var slut så frågade Conor om nån ville med till pubben och nästan alla var på..
Och vi fick våran timetable för nästa vecka.. och det var samma misstag denna gång som på schemat denna vecka..
Så jag gick till the academics office för att ändra det..

När jag kom till pubben så var Conor och Lorenco redan där, Conor bjöd mig faktiskt på en öl.. Det var första gången nån bjöd mig på nått på en pubb som inte försökte få till det.. Vilket är en skön omväxling..

Conor skuule iväg så han drog efter en dryg timma.. Men jag, Lorenco, Ana och chiky(kommer inte riktigt ihåg hans namn)

Efter ännu 1 timma så bestämmde Jag, Lorenco och Ana att vi skulle dra oss hemmåt..
Jag och Ana har rätt lika smak, vi sminkar oss rätt lika och vi klär oss rätt lika.. Hon har också en konstig fixering vid Jack Skellington och The nightmare before christmas

Så när jag kom hem sa jag hej till alla sen la jag mig och kollade på That 70's show.. Tog inte lång tid innan jag somnade..


Lördag 16 Januari

Idag ska jag hitta Cass Art!


Första dagen

Okej, jag kom hem för typ 2 timmar sen och jag har varit igång hela dagen.. Jag är så jävla trött

Jag orkar faktiakt inte skriva något om dagen.. Inget annat än att det var bra men mycket att ta in..

Ny rumskompis

Jag fick reda på att denna vecka eller nästa vecka ska jag få en ny rumskompis.. Vet inget om henne dock...

Gårdagen..

Okej, nu kan jag blogga om igår.. :P

Dagen började bra.. upp halv 7 göra sig klar och iväg till tåget.. Jag och Sofia var inte helt säker på hur allt skulle gå.. men Adam hade gjort en karta över hur vi skulle gå när vi kom fram till London.. Och allt gick bra vi var lite sena dock, men det gjorde inget..

Det stog ju även på schemat att vi skulle göra ett engelska test, och det var ju inte nått jag såg fram emot.. Jag tyckte det vi gjorde på Internet innan räckte.. Men det visade sig att om man gjort det innan beövde man inte göra det igen.. Så det var ju bra :D

Jag träffade några väldigt trevliga studenter, Stephanie & Britt, och en från Thailand som jag inte kan uttala.

Så jag Stephanie & Britt satt i cateterian och väntade på att bli hämtade ev en.. Och det var så otroligt kallt där, så jag vet inte vad..

På lunch så åkte vi iväg till stan och åt, vi åt på en china resturang.. Det var väll okej.. men billigt allafall..

Och man skulle äta med pinnar, vilket inte var några problem för mig.. Så det var jag och 3 personer från thailand.. 
Men hon som jag inte kan uttala var inponerad hur bra jag var med pinna, hon kunde inte fatta att jag var svensk..



Och vi var tvungna att vara tillbaka på på skolan vid 5 för att få våra "timetable" också kallat scheman..

Mitt schema var rätt bra,
måndag 9-18.30
tisdag 10.30-18.30
onsdag 9-17
torsdag 15.40-18.30
fredag 15.40-17

Helt okej faktiskt..


Vi blev ju även indelade i engelska grupper på hur bra vi var på tested.. A, B eller C.. Jag trodde att jag var medel så att jag skulle hamna i B, men jag hamnade i C - som är avancerad engelska.. Vilket alltid är kul..


Sen blev jag tvungen att vänta på Sofia för hon hade ett möte..

Så frammåt 17.30 så gick vi till tåget.. Det första tåget fick vi inte plats på.. eller vi hade det om folk hade gått in i vagnaran istället för att stå och trängas i porten.. Jävligt irriernade!

Så vi fick stå och frysa i 30 minuter! j*vla as..

Vi kom hem frammåt halv 8 då åt vi och så..

JAg fick även reda på att Sofia skulle flytta idag, för hon hade sökt efer ett singelrum, och det kostar..
Men ja fattar att hon vill flytta och vara ensam för hon är inrte speciellt social.. Jag är ner och umgås med familjen medans hon bara sitter på rummet.. Hur ska man lära sig engelska om man inte pratar med någon?!
Men det är hennes beslut.. hon har flyttat nu allafall..


Och idag ska jag bara chilla.. för jag kan inte göra något annat.. pengar går åt som jag vet inte vad.. till tåg och lunch.. hmh.. inte jätttbra..






Nu vart det sådär långt igen.. f*n

Jag ska ..

Jag ska blogga, men jag orkar inte.. Jag kom hem från skolan för 45 minuter sedan.. har varit där sen 9..

Så jag är astrött just nu.. Men jag lovar - Jag ska blogga!

Becca, Ethan & Daniel

Då var första dagen avklarad.. måste säga att den var mycket lyckad.. Jag trivs väldgt bra..

Och mina värdsyskon är välditg snälla :P Vi har stimmat runt hela dagen..

Och mn rumskompis kom för inte så länge sen.. Hon heter Sofia och är 25.. Jag har inte pratat så mycket med henne än, men hon verkar trevlig.. :P

Imorgon ska vi till skolan och få lite information.. Lektionerna börjar på måndag..

Welling

Nu är jag helt insatt i Welling, jag kom hit väldigt sent igår.. För jag var fast på flygplatsen hela dagen igår ..

Först så var planet fösenat 1 timma ... vilket inte gjorde jättemycket..

Och vi landade på flygplatsen i London och allt var bra.. Trodde jag ja..

När vi landade så sa kaptenen att vi inte kunde parkera, vet inte riktigt varför.. Men det skulle ta 45 minuter allfall .. Då vaart jag lite irriterad. Och efter dom 45 minuterna så sa kaptenen att det skulle nog ta 1 timma till, så nu var jag riktigt irriterad.. Och efter den timman så sa kaptenen att vi skulle nog komma iväg om 1 timma och 15 minuter. Och efter den tiden så sa han att vi var 2:a att få parkera, det skulle ta ca 20 min, fast det gjorde det inte.. Efter 1 timma fick vi åka iväg.. Låt oss säga att jag var otroligt irriterad vid denna tid..

Så det tog ca 30 min att komma till parkeringen, och då skulle vi vänta på bussarna - och kaptenen visste inte hur lång tid det kunde ta.. Vilken chock..

Efter ca 20-25 min så kom bussen allfall.. Och vi åkte till flygplatsen.. Och den skulle vi ju "checka ut" och jag kom i en kö som tog en halv evighet.. Jag tänkte det är bäst att nån har fått en hjärtattack eller något för detta är löjligt!

Men så kom jag allafall till Bagagen, Men allt var ju huller om buller och det stog inte någon stans vart jag kunde hitta bagaget från Stockholm..

Så jag gick och ställde mig i den minst 60 meter långa kön till Info.. Och när jag väl kom fram och frågade var mitt bagage var så sa han att det stog på lappen på mitt pass, retligt tänkte jag.. men jag har kollat på den alppen och jag kan inte fatta att jag skulle till nummer 9..


När jag väl hittade mitt bagage så gick jag för att hitta min transfer.. och han var kvar.. Jag skulle ha blivit hämtad typ 5 timmar tidigare.. Så det tog ca 1 timma och 20 min att ta sig till Welling från flygplatsen.. Och jag satt ner och åt och drack en kopp thé med Adam.. För jag hade inte ätit sen 1, då fick jag en macka på planet.

Sen gick jag och la mig..




Det var en dag av väntande!




Och idag har jag träffat alla utom den misnta pojken på 2 år.. Och alla är otroligt trevliga.. Idag ska även min rumskompis komma, det enda jag vet om henne är att hon är från Thiland..


Adam sa också att jag inte behövde gå till skolan idag.. Så det gjorde jag inte..






Jag måste be om ursäkt för det långa inlägget, jag har ju sagt själv att jag hatar långa inlägg.. Men det hände så otroligt mycket igår..

Arlanda

Jag har nyss gått upp och duschat, ska snart dra iväg till Arlanda .. Det vart en timma tidigare än planerat för det ska typ vara värsta snöovädret.. Vi får väl se ..




Igår fick mamma hem ett Wii, fa att hon ska köpa de dagen innan jag flyttar, men jag fick ju pröva på lite allfall .. Och det var väldigt kul :D


Aja, nu måste jag göra mig klar..

Jag skriver när jag är framme i London, runt 2-3 typ..

Ny Funktion ..

Jag har lagt till en ny funktion på bloggen, väderprognos, Så om det nu skulle vara någon som undrar vad vädret är hos mig så står det här .. ;)

 


Tillägg

Jag la även till Skype-status ..

 

 



Ny Design!

Här är den nya designen, den är väldigt lätt och tog inga tider .. Det kommer självklart komma en ny och bättre design så fort som jag kommit till London och tagit några egna bilder ..

Den här får duga så länge ..

Ny Design?

Jag tror det är dags för en ny design.. Jag funderar på att göra den London-inspererat ..

..

I helgen var jag i Gunnebo för att säga hejdå till min familj.. Den enda som faktiskt var jobbigt att säga hejdå till var min pappa ..

Jag såg att fick tårar i sina ögon när han skulle gå, och det hjälpte ju inte mih :( Så när han gick så föll några trårar..
Jag hade förmodligen inte gråtit alls om inte han gjort det, så lätt äre för mig..

Men allafall imorron ska jag även träffa min faster och min farmor ..  Jag kommer förmodligen också träffa min farbror och min kusin en sista gång..

Min kusin, Felicia, hon gillar inte att jag flyttar .. men hon säger att hon ska skriva ett brev på 2 meter till mig, men vi får väl se :P


Imogon är sista dagen här, på onsdag morgon åker jag .. Ska bli skönt att få börja Leva!

Nyårslöfte

Jag brukar aldrig ha nyårslöften, men när jag gjorde frågorna om hur 2009 varit så märkte jag att jag har varit dålig på att hitta ny musik..
Så det är mitt nyårslöfte, att upptäcka mer musik.



Jag har också packat idag, 3 resväskor som alla blev väldigt svåra att stänga.. men ska man vara borta länge så..



När jag och Linnéa gick hem från krogen igår så vart en kompis lite sur på oss .. och jag skulle bara vilja säga att det göra saken bara värre för henne..

Så gör dig själv en tjänst och släpp det, jag får väll be om ursäkt ännu en gång .. Hoppas du kan gå vidare utan att ha en dålig känsla hängande på dina axlar..

Nyårsdagen

Slödag? Svar: Ja!

Pallet

Nu har Linnéa och jag kommit hem från krogen..

Och vi ger betyget IG, det var skit på stan..


Så nu ska vi kolla på en film och käka chips..

RSS 2.0