Lättnad

Jag känner lättnad, veckan har varit hemsk. Det har varit en plåga att ha körlektioner. Min lärare har fått mig att må piss, och jag tänker inte ta körkort på de viset!
Han pratade med mig som att jag var dum i huvudet och de är något jag inte klarar av.. Varje gång jag gjorde något fel suckade han, de är inte nått som får en att må bra. Så jag valde att sluta. Kommer förmodligen ta upp det igen i höst här hemma när jag verkligen har tid..


Norrköping

Nu är jag i Norrköping, ska v här i veckorna 3 veckor fram nu.. Körkort.
Så idag är första dagen på pluggandet, på riktigt då..

Så jag ska plugga ihjäl mig nu, inget får distrahera mig !!

En halv dag på ONOFF

Har nyligen kommit hem från ONOFF med en ny TV, var där i ca 1,5 timme.. Men har en ny och lite bättre TV nu.. Ska faktiskt köpa väggfäste och sätta upp direkt..

Så snart börjar vi om på nytt ;)

Ska snart börja laga lite mat.. Kylling

Dagens Låt


Veckan som gått..

Den här veckan har jag varit upptagen med att göra i ordning i mitt rum, jag har packat ner saker, slängt saker, möblerat om, rivit upp mattan, målat och städat.

Så jag har haft och göra.. Och nu igår vart det klart, så jag åkte och köpte en ny TV, 32 tum. Fick ett väldigt bra pris.



Så jag drog fram Super Nintendot, kul :D Lanas Donkey Kong för fullt..

Men efter att ha haft TV:n uppe några timmar så valde den att välta, kul jul.. NOT
De vart ju självklart en spricka i, så de är bara att åkt tillbaka med den idag, tur att jag tog försäkring..

Grejen är att TV:n inte var den stabilaste, den vinglar lätt så jag får väll köpa en ställning eller nå..


Nä, nu ska träningskläder på för någon ska till gymmet..

Vuxenpoäng

Idag får jag vuxenpoäng för all skit jag slänger.. Slänger ut min gamla plansch samling på hundratals plancher och mina OKEJ-tidningar från flera år tillbaka..

Känner mig duktig.

Helgen

I fredags började jag dagen med att försöka sortera mina filmer, kolla så att jag har alla som är uppskrivna.. Hann inte långt innan det var daga att ge sig av. Jag skulle nämligen till Gunnebo för att träffa Jessica.

När jag kom dit så höll hon på med teatern, dom skulle fotograferas så hon gjorde i ordning alla skådespelare med peruker och allt var det var.. De vart väldigt fina.

Sen så blev det de där vanliga i Gunnebo, Vad ska vi göra nu? Det visste vi inte, klockan var fem, så vi bestämmde oss för att åka in till stan och till systemet.. Vi åkte moppe och jag hade klänning och  inga leggins så man såg lite av mina ben om man säger så, fick många blickar och även lite tutningar.. Och en hel del bitchblickar av ett par tjejer.

Men när vi kom hem så ringde Jimmy och det vart bestämmt att jag skulle komma till honom i helgen, så jag satte mig ner för att beställa biljetter. När det var klart började vi dricka, men vi körde bara på alkoläsk eftersom att vi inte kännde för att bli fulla denna gång.. Jessica var sur på Fredrick för att han inte var som han brukar, och jag skulle upp för att sätta mig på en buss.

Men fråmåt 11 var vi lite onyktra, fast bara lite. Så vi gick till Corner för att fyllekäka..
Så när vi kom tillbaka vid 12 vart vi faktisk väldigt trötta, så vi sellade lite kort och sen gick och la oss, precis då ringde Jimmy, som jag sa att han kunde göra när han slutat, fast han var inte säker på att han skulle för han ville inte väcka mig men jag sa att det inte var någon fara..



På lördag vaknade både jag och Jessica tidigt, hon kunde inte sova för att Fredrick inte uppföre sig som han borde, och jag kunde inte sova för att jag var lite pepp antar jag.. (?)
Men Jessica åkte hem typ halv 9 och jag gjorde mig i ordning.. Sen straxt efter 10 så pratade jag med Jimmy på skype tills jag skulle åka.

Jag hade inte varit nervös inför att träffa Jimmy, men när jag faktiskt satte mig på bussen så vart jag nervös.. Och det gav inte med sig på ett tag, men tillslut så var det över..
Jag var framme i Stockholm straxt efter 3 och när jag gick av bussen så frågade chauffören var jag skulle?
Nej jag ska bara in på terminalen.
Nej, du får inte gå in.
Nehe? Varför inte?
En vacker tjej som du måste vara ute i solen.
Hehe..
Du är väldigt vacker.
Hehe, tack..


Sen gick jag därifrån, jag ska vara ärlig och säga att jag blir lite obekväm när sånt händer..
Inne på terminalen träffade jag Jimmy..



Vad är din skada?

Veckan har varit lugn, letade bostad i början av veckan, hade det klart vid 12 på måndag.. Var inte alls så svårt som man kunde tro.

Sen har jag pratat med Jimmy en hel del.. Och varit lite med Jessica.
Va ute vid torpet över natten igår.. annars har jag tagit de lugnt.

Men jag stör mig lite på folk.. Om man säger att man ska göra en sak, varför gör man det inte? Det är inte som att jag har bett de att dom ska göra de, dom valde själva att säga så.. Säg inte att du ska göra en sak bara för att du tror att jag vill de, säg att du ska göra de för att du vill göra de, för att du kommer göra de..
Jag menar, jag är vuxen, jag har inga problem med sanningen. Det är inte som att jag sitter och väntar på att du ska gör det, men det stör mig lite..

Helgen..

Så först vill jag bara skriva att Malin inte var sur på mig, men det är inte så ltt med dyslexin.. Det har hänt förrut, jag kan inte läsa sarkasm och ironi eller när någon inte menar va de skriver.. Så då blir det så här ibland..



Fredag:
Jag åkte ut till Gunnebo för att träffa Jessica, vi pratade typ hela dagen, sen fick vi något ryck och kollade på "Hipp Hipp Hora" och "Fjorton Suger", och efter vi sett Fjorton suger så pratade vi skånska hela kvällen.. Och efter de så vart vi jättefest sugna, så vi drog igång en spontanfest vid 10 typ.. De var en lyckad fest faktiskt, mycket snack.. Vi gick och la oss typ 6-7 nån gång, fast runt halv sex sex så är det lite svart för min del och Jessicas med :P Vi shotade lite för mycket..



Lördag:
Jag vaknade vid typ 3 och gick för att se om Jessica var vaknen, de var hon inte.. Men vaknade när jag tänkte ta kort på henne, Fan :P
Så vi gick till centrum för att äta bakismat.. Det var ju så varm så för första gången i år blev det kort klänning utan leggins och bolero.
Vi satt där hur länge som helst, sen roligt nog självklart ringde Jimmy när jag hade munnen full av mat, han har en förmåga att ringa vid dom mest olämpliga ställen :P Men vad gör de?

Sen vid typ 5 gick vi till Carina ch snackade skit, var där till typ 11. Sen drog Jessica hem till sig och jag vidare till Farmor.




Söndag:
Då skulle vi till Öland för jag hade 2 arbetsintervjuer. Dom gick faktiskt båda väldigt bra, jag fick båda tillockmed.. Så frågan är vilken jag vill ha, den ena är på ett café och den andra är en restaurang.. Den på Restaurangen har fler timmar så det blir den jag väljer.. Måste bara fixa boende.. Och det är precis vad jag gjort idag.. Så allt är fixat, ska bara ringa och tacka ja/nej.


Dåligt Samvete

Jag har inget samvete, inte igentligen.. Jag har bara ett samvete när det kommer till folk jag verkligen tycker om - och det är inte överdrivet många.

Och nu har jag dåligt samvete, för jag har varit elak. Jag menade inte att va elak.
Det som jag var elak med var bilden på Malin som jag gjorde förrut idag, hon skrev på Facebook att de var elakt, jag gjorde det verkligen inte för att va elak utan först och främst för att jag var grymt uttråkad och för att hon nämnt det några gånger.
Jag ville inte va elak, jag skulle aldrig gå ut för att såra någon jag tycker om så mycket.
Nu vet ju inte jag heller hur pass illa upp Malin tog eftersom att jag har stora problem med att läsa.. Men jag hoppas att det inte är så allvarligt som det låter i mitt huvud när jag läste de hon skrev.
Och ska jag vara ärlig så ser jag inte så mycket skillnad på orginalet och den jag gjorde, det är inte överdrivet långt ifrån.

Jag tar ju absolut bort bilden om det är så.. Jag menade inget illa :(



Not that you need it..

Malin har nämnt det flera gånger, inte för att jag tycker att det skulle behövas göras - För du är underbart vacker precis som du är !!




Orörd bild.

2:a

Då var andra intervjun kirrad.. :D

Har varit ner på stan och lämnat deklarationen och varit på Arbetsförmedlingen för att gör en ansöka om intervjuresa.

Nu in i PS..

Telefonsamtal

Har nyss avslutat ett telefonsamtal med en möjlig framtida arbetsgivare.. Har planerat en intervju i helgen, ska bara fixa den andra intervjun med, then I'm golden..

PS

Nu har jag varit inne i PS och lekt lite, var ju aslänge sen..
Här är resultatet.


Vad hender?

jag sökte ett par jobb vid typ 6 ikväll, jag trodde ju inte att så mycket skulle komma ut av det.. eftersom att det nästan aldrig gör de.. Men vid 21 fick jag ett svar och vid 21:45 fick jag ett till svar..
Det är väldigt överraskande, men kul såklart. Får se vad jag gör, dom ena ville att man skulle ha boende innan man sökte, de hade ju inte jag men jag sökte endå.. Dom vill att jag ska komma på intervju, får se hur jag gör, fast jg gillar nog den andra bättre, men ska prata med båda och se vad som händer..

Lite tidigt..

Jag tycker faktiskt att hösten kom lite för tidigt i år, jag menar i Maj ? kom igen! Maj är min favoritmånad på hela året, det är vår och soligt och alla blommor blommar. Det ska inte vara kalt och regn, och SNÖ!!!


Okej, ingen bra bild.. men ni fattar grejen.


Nu kan jag tekniskt sett inte visa bilder från förra året eftersomatt jag bodde i London då.
Sen har jag inga naturbilder från London i Maj, mest cambilder och några bilder från Hamphstead Heath och sen festbilder. Och andledningen är att i Maj var det som jag hade mest att göra i skolan med tidningen och sånt..
Men här kommer några av dom i allafall..








Jag har ju som sagt inga bilder från förra året, men ska nog lyckas hitta nått från 2009..






Kortare pass

Eftersom att jag måste vara nere på stan vid 11 så bev det att gå tidigare till gymmet, vilket gjorde att jag var lite trött och orkade inte köra hela asset, blev bara 1 timma idag.. men det är ju bättre än inget.

Håller på att få i mig en powerking recovery, den är inte speciellt god, men jag har ju inga planer på att fortsätta med dom så.. dom andra jag har är godare, men jag tänkte bara testa dom.

Ska se om jag ska göra någe kul i PS idag, var ju aslänge sen jag gjorde något kreativt, skulle vilja fota men vädret är ju som det är.. dåligt.



Ibland blir jag galen !

Jag skulle kunna döda dom på skatteverket och slänga min dator i väggen..

Dom senaste dagarna har jag haft lite problem, med deklarationen och min dator..
Låt mig börja berätta om deklarationen; JAg skulle ju deklarera såklart. Men ingen ville som jag ville - som vanligt.

Först så hittade jag inte mina papper, men det är ju ingen fara för jag kan ju deklarera med e-legitimation.. trodde jag ja..
Det gick inte aktivera och min dosa ville inte funka med sladden och massa skit.. Jag höll på i timmar. Sen så provade jag med att ha e-legitimation på fil, det funkade. YES!! tänkte jag, men man ska inte ta ut seger i förtid.. För det gick ju ändå inte på skatteverkets hemsida med BankID.. Jävla skit !!

Så det blev försenat såklart, så jag provade idag att logga in, och självklart så funkar det!! Eller nästan.. När jag loggade in så stog det fel på inloggning och att jag inte kunde använda e-tjänsten för att jag inte skulle deklarara inkomstskatt typ..
Så jag ringde till dom och dom sa att dom inte hade skickat ut någon deklaration till mig.. Och varför inte? Jag ska ju deklarera, så eftersom att de blev sent så måste jag ju betala förseningsavgift! Vilket jag tycker är lite orättvist, det är ju inte som att jag glömde eller sket i att försöka deklarara!! Det gick ju inte! Jävla ashål! Men det finns ingen jag kan göra åt saken, de är bara att betala och se glad ut..


Och nu till min dator som gör mig hlet fucking galen! Den måste verkligen installeras om ! Den backar av sig själv hela tiden, vilket är väldigt irriterande! Och sen funkar ju inte ljudkortet som de ska.. Jag har garanti så jag skulle kunna fixa det, men saken är att när man installerar om en dator försvinner allt på hårddisken så då måste jag bränna ut allt jag vill ha kvar, vilket kommer ta en halv evighet !

Får se hur jag gör..

Imorgon ska jag ner till Arbetsförmedligen igen och snacka, måste även fixa med A-kassan - som dom tror att jag kan få, vilket låter konsigt enligt mig, för jag har hört att man ska vara med i A-kassan minst 1 år och de har jag inte.. Men det är dom som vet, vi får väll se vad som händer..


Ne, nu ska jag sluta.. Var i behov att skriva av mig, det är ju därför man bloggar :P

mobilbloggning

Mobilbloggninngen vill visst inte fungera, skrev ett inlägg vid 9:47 precis innan jag stack till gymmet, men de hände inget. Nu har jag precis kommit tillbaka allafall och ska få i mig lite frukost.

Vad står på schemat idag då?
Jo, deklarera, plugga, bränna ut mängder av filmer och städa.

Jag kommer vända uppockned på mitt rum för att försöka hitta min kamerasladd som inte vill komma fram, hade den i lördags vet inte om den var i datorväskan som jag hade med mig hos farmor eller inte, men jag tog ju inte up den där allafall så den borde i så fall vatt kvar i väskan.. Vi får väll se om jag hittar någe.

När nu ska jag få i mig lite frulle sen blir det en skön dusch..



RSS 2.0