Tim

Idag har min nya rumskompis kommit hit. Hon heter Tim, är ifrån Italien, 25 år och ska stanna här i 2 veckor. Hon är väldigt trevlig och jag gillar henne bra mycket mer än vad jag gillade Chinami.

Kommentarer
Postat av: Sara

Det låter väldigt kul och jag kan tänka mig att man växer rätt mycket som person av att åka utomlands och plugga. Hittils har jag inte haft de tankarna, men man ska aldrig säga aldrig;)



Haha, där ser man!:D



Nej, jag är fortfarande arbetssökande. Utöver det har jag nu börjat en arbetsmarknadsutbildning i rikting mot två typer av serviceyrken (callcenter och hushållsnära tjänster). De första 8 veckorna är det lite allmänt, sedan går man någon av inriktningarna. Den här utbildningen är dock inget jag valt själv utan det var arbetsförmedlingen som gjorde beslutet att jag skulle gå den för att få behålla mitt aktivitetsstöd.



2010-04-05 @ 22:36:41
URL: http://santapola.blogg.se/
Postat av: simone

vad roligt :D hoppas ni trivs ihop!

2010-04-06 @ 13:21:04
URL: http://fattybom.se
Postat av: Sara

Det är när man säljer/gör olika undersökningar/sitter i kundtjänst via telefon. Det enda jag kan se mig göra av dessa är att sitta i kundtjänst, så just nu lutar det åt att jag kommer välja hushållsnära tjänster:P



Jo:/ Hade varit himla bra om jag kunde komma på vad jag vill bli så jag kanske kunde börja studera i höst. Men då känner jag mig lite begränsad i och med att jag har lägenheten.



2010-04-06 @ 19:55:37
URL: http://santapola.blogg.se/
Postat av: LEGENDEN

Hej sötnos!

- Måste verkligen säga att det är

en väldigt fin blogg du har !:)<3

2010-04-07 @ 23:22:14
URL: http://rosemarielindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0